Opublikowano 17 listopada 20204 l Temat do wrzucania sreenshotów lub filmików z XSX/XSS, lecimy: Destiny 2 Gears 5 AC:V
Opublikowano 18 listopada 20204 l Też coś podrzucę. Wczoraj odpaliłem Halo 1 po next-genowym patchu i jak to dobrze wygląda... Do tego mam zdjęcia z Valhalli i jedno z Halo 5
Opublikowano 18 listopada 20204 l Autor Taki sam temat jest w dziale XO a ten z GP to ''w co aktualnie grasz'' G5 AC:V
Opublikowano 21 listopada 20204 l W dniu 18.11.2020 o 13:49, MBeniek napisał: Po co dublować dość popularny temat z graczpospolitej? W dniu 18.11.2020 o 20:35, Daddy napisał: Taki sam temat jest w dziale XO a ten z GP to ''w co aktualnie grasz'' Myślę, że jemu chodziło o ten temat: https://www.psxextreme.info/topic/109341-wrzuć-screena/#comments
Opublikowano 25 listopada 20204 l Jeśli tak wyglądają cross-geny to aż człowiek zastanawia się co będzie w dedykowanych grach.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Niektóre te screeny to aż by sobie człowiek pograł ale przypominam sobie że to asasyn i się trochę boję.
Opublikowano 25 listopada 20204 l 8 hours ago, messer88 said: Niektóre te screeny to aż by sobie człowiek pograł ale przypominam sobie że to asasyn i się trochę boję. Właśnie mam tak samo, niby grafika ładna, no i kto nie lubi Vikingów ale trochę strach bo jednak generyczny Assasyn....
Opublikowano 26 listopada 20204 l Zrobiłem tylko jednego screena z Gears 5 Ale ogólnie ta gra to jest graficzny rozpierdalator i możnaby było tutaj dziesiątki zdjęć wrzucać..
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Zatem kilkanaście ode mnie. Uwielbiam serię Hori. Jeżeli tak wygląda gra wydana w 2018r. to aż nie mogę się doczekać Godrizon V. Valhalla znakomicie wygląda na Serii X, a 60 k/s tylko dodaje jej uroku. Bardzo dobra, dobrze prezentująca się gra (tryb wydajności). Szkoda, że nie dostała wsparcia XS.
Opublikowano 7 lutego 20214 l Autor Medium Po przejściu trzeba przyznać że level designerów to mają kozackich ale bym chciał żeby Capcom zrobił RE w takiej kamerze w klimatach starych części
Opublikowano 17 lutego 20214 l Może nie z gierka ale trochę posiedziałem ostatnio i taka wybrałem tapetke. Tu czarny ale obecnie mam ustawiony pomarańczowy kolorek NG II Edytowane 17 lutego 20214 l przez Szymek
Opublikowano 27 lutego 20214 l peawie 3 lata od premiery a ja wciąż pływam po morzu z grupką znajomych
Opublikowano 28 lutego 20214 l UWAGA PROŚBA Wrzucajcie te screeny w spoilery, kto będzie chciał to sobie otworzy spoiler ze screenami z konkretnej gry. Trochę lipa jak się wchodzi, a tutaj wszystko się wczytuje, trochę to nieczytelne i upierdliwe, że wszystkie naraz się ładują.
Opublikowano 28 maja 20213 l Panowie idźcie w piz du... :-) Pooglądałem dziś Wasze screnshoty i dostałem chcicę na Assasins Valhaila... Graficzne bardzo mi się spodobał jednak nie kupiłem bo dla mnie ta seria już dawno przestała się liczyć. Pleciałem dziś do sklepu i miałem w ręku grę, prawie będąc przy kasie. Jednak zaświeciła mi się lampka że w prawym górnym rogu pudełka nie ma znaczka X. Wiem, wiem ten temat przerobiłem już przy Codzie gdzie kupiłem wersję na poprzednią generację stąd nie popełniłem ponownie tego błędu. Byłem także w drugim dużym eoektromarkecie i także wersja na poprzednie generacje, stąd nie zarobili na mnie. Jednak jutro poszukiwań ciąg dalszy i grę kupię z drugiej ręki na Series X. Mam nadzieję że trochę mnie wciągnie bo jakoś tych Assasynów nowych nie trawię ale zaryzykuję. Edytowane 28 maja 20213 l przez maxoffe
Opublikowano 28 maja 20213 l Powodzenia w szukaniu Valhalla ma tylko jedną wersje pudełkową Xbox. Po włożeniu płytki ściąga się wersja na X, ponad 40 giga.
Opublikowano 29 maja 20213 l 7 godzin temu, balon napisał: Powodzenia w szukaniu Valhalla ma tylko jedną wersje pudełkową Xbox. Po włożeniu płytki ściąga się wersja na X, ponad 40 giga. Widziałem 2 wersję, znaczy się chodzi mi o pudełko. Jedno jest bez znaczka X w prawym górnym rogu, a drugie z tym znaczkiem. Kiedyś kupiłem COD Cold War bez tego znaczka i miałem grę na poprzednia generację... Czyli co pewne na 100% że jeśli kupię bez znaczka w tym prawym rogu to dociągnie mi cały content na Series X bez żadnych dopłat itp...? Kupować śmiało czy kupić lepiej ta wersję że znaczkiem dla pewności? Szczerze to już gubię się w tym Xboxie i tych grach, a nie chciał bym kupić znów złej wersji.
Opublikowano 29 maja 20213 l Jeśli gra wspiera Smart Delivery to nie ważne jaką wersję kupisz, zawsze grasz w najlepszej wersji. A asasyn ma Smart Delivery więc spokojnie możesz kupić pudełko bez tego znaczka