maxoffe 40 Opublikowano 29 maja 2021 Opublikowano 29 maja 2021 (edytowane) 7 minut temu, ASX napisał: Jeśli gra wspiera Smart Delivery to nie ważne jaką wersję kupisz, zawsze grasz w najlepszej wersji. A asasyn ma Smart Delivery więc spokojnie możesz kupić pudełko bez tego znaczka A wytłumaczysz jeszcze co to ten Smart Delivery ? Nie ukrywam że trochę zielony jestem w temacie... :-) Widziałem właśnie że na pudełku był napis że wspiera Smart Delivery ale nie zagłębiałem się zbytnio w temat. No cóż to wczoraj w takim razie sklep nie zarobił na mnie tych 159zl, no ale wyszło mi to na zdrowie bo używkę kupię bez bólu za równe 100. Edytowane 29 maja 2021 przez maxoffe Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 29 maja 2021 Opublikowano 29 maja 2021 Godzinę temu, maxoffe napisał: A wytłumaczysz jeszcze co to ten Smart Delivery ? Nie ukrywam że trochę zielony jestem w temacie... :-) Widziałem właśnie że na pudełku był napis że wspiera Smart Delivery ale nie zagłębiałem się zbytnio w temat. No cóż to wczoraj w takim razie sklep nie zarobił na mnie tych 159zl, no ale wyszło mi to na zdrowie bo używkę kupię bez bólu za równe 100. W skrócie chodzi w tym o to że jeżeli kupisz wersję na Xboxa one to za darmo dostajesz wersję gry na nową generację czyli Series X 1 Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 29 maja 2021 Opublikowano 29 maja 2021 29 minut temu, ASX napisał: W skrócie chodzi w tym o to że jeżeli kupisz wersję na Xboxa one to za darmo dostajesz wersję gry na nową generację czyli Series X No to luzik, skoro tak to nie muszę szukać typowej wer. na Series X/S. Według mnie tak powinno być z każdą grą, a nie jakieś obsrywanie się z wersjami. Człowiek jak ja na początku nie w temacie kupi wersję na starą konsole i lipa... Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Co Wy na to, by fotki z tego sztosa postować w osobnym temacie? Jak pomysł do bani to niech admin usunie, a jak pasuje, to Takie tam z greckiego wybrzeża 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 223 Opublikowano 7 sierpnia 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 sierpnia 2021 6 5 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Kilka screenów z dwóch starszych gierek do których jednak z jakiegoś powodu lubię wracać a do SoT dodali ostatnio możliwość nazywania własnych statków więc od razu ze znajomymi zrobiliśmy Czarną Perłę 1 Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Przebijam Origins z chmury na telefonie 5" XD Zaskakująco dużo gier jest w pełni grywalnych w chmurze. Edytowane 8 sierpnia 2022 przez SnoD 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 to chyba screeny z telefonu, prawda? Jak się gra w tak dużą grę na telefonie, masz jakąś przystawkę z fizycznymi przyciskami? Cytuj
SnoD 2 314 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) 23 minuty temu, ASX napisał: to chyba screeny z telefonu, prawda? Jak się gra w tak dużą grę na telefonie, masz jakąś przystawkę z fizycznymi przyciskami? Tak, z telefonu. Mam fajną przystawkę (zdjęcie poniżej) dzięki której już kilkadziesiąt godzin grałem za pośrednictwem xCloud. W Origins akurat nie gram na telefonie, po prostu z ciekawości sprawdzam różne gry. A gra się w takie gry komfortowo. Generalnie to nie da się grać z uwagi na opóźnienie i zbyt mały ekran w zasadzie w bardziej dynamiczne FPS'y, a cała reszta to można czasem zapomnieć, że to streaming. Edytowane 8 sierpnia 2022 przez SnoD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi