SebaSan1981 3 631 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Mars Horizon to gra spod ręki Auroch Digital stworzona i wspierana przez Europejską Agencję Kosmiczną (ESA). Trailer odnosi się do PS4 ale krążą wieści że tytuł ten wyjdzie też na X-a. Jako fan astro oraz techniki kosmicznej jestem bardzo zaciekawiony tym tytułem, dlatego też postanowiłem założyć topik (w sumie mój pierwszy) poświęcony tej grze. Wygląda na to że gra będzie jakimś symulatorem/strategią dotyczącą misji kosmicznych. Zapowiada się interesująco Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Uwielbiam kosmiczne gierki, ale to już po tych kilku screenach wygląda dla mnie na zbyt skomplikowane. Trochę przypomina mi to Kerbal Space Program, które też odpuściłem, mimo tematyki - ich forma niestety nie jest dla takich prostaków jak ja Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) 45 minut temu, Wredny napisał: Uwielbiam kosmiczne gierki, ale to już po tych kilku screenach wygląda dla mnie na zbyt skomplikowane. LoL przecież orałeś w Elita i chcesz mi powiedzieć że po ED to coś na tych screenach jest dla Ciebie zbyt skomplikowane? Toż to by pewnie dzieci z klas 1-3 ogarnęły Edytowane 18 listopada 2020 przez Ryo-San Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi