LiŚciu 1 336 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 4 minuty temu, SlimShady napisał: Może to była decyzja pomiędzy utratą gwarancji, a samobójstwem. Albo wydaniem kolejnych 5k za nowy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 To fejk. Ktoś postawił konsole w Serwisie, może kurier dostarczył akurat do miejsca pracy, Cyk zdjątko i afera że już popsuta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Kuba Klawiter wzywam Cię, wyjaśnij to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Dobra reklama jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Myslę, że to atak retaliacyjny za vapeboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 ten film z dymiącym xboksem wyglądał abstrakcyjnie dla laika, tutaj chyba można uwierzyć, że po prostu padł dysk Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Padł dysk... i co, pan serwisant wylutuje uszkodzone moduły i zastąpi je sterownikiem z pralki Bosch? Astrobot wtedy zamiast zbierać monety, to będzie rozwieszał pranie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 zdiagnozuje, skasuje za usługe i "nie da sie panie", to będzie 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 20 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 A może to Grucha z PPE zrobił clickbaitowe zdjęcie Nawyki z portalu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Jak tak sobie przeglądam różne grupy to widzę że trochę osób ma problem z tym że gra po wyjęciu z napędu potrafi się sama odinstalować. Z tego co można wyczytać to lepiej wyciągać płytę "ręcznie" przez przycisk na obudowie konsoli, jak wyjmiemy płytę za pomocą opcji "wysuń" w dasbordzie to może się niechcący sama usunąć. Pewnie pierwszy patch to załata no ale jeszcze go nie ma. Edytowane 20 Listopada 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Czasami można kupić uszkodzony sprzęt, widziałem na yt profil gościa ktory skupuje różne konsole naprawia je i sprzedaję. Może ktoś miał możliwość kupna takiego uszkodzonego egzemplarza i to wykorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Test pokazuje ze pad spokojnie wytrzyma nasze największe nerwy ; ) Swoja drogą pojawił sie polski akcent w tym filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Ja bym mu skakał po głowie... temu typu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Test pokazuje ze pad spokojnie wytrzyma nasze największe nerwy ; ) Swoja drogą pojawił sie polski akcent w tym filmiku Za sam głos i wyraz twarzy bym go poskładał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) Niezły pajac z tego kitajca, a jeszcze pomyśleć, że ma półtora miliona subów i tacy ludzie oglądają tego debila Edytowane 20 Listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 1 minutę temu, Faka napisał: Niezły pajac z tego kitajca, a jeszcze pomyśleć, że ma półtora miliona subów i tacy ludzie oglądają tego debila Takie rzeczy dobrze się sprzedają, zwróci mu się kilkukrotnie. Szkoda tylko sztuki, którą mógłby cieszyć się ktoś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 20 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Najlepiej to by mu się sprzedała jego rozyebana morda. No sztuki szkoda, zwłaszcza w tych covidowych czasach, gdzie teraz takich konsol jest jak na lekarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Revv 0 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Czy ma ktoś problem z uzyskaniem 4K HDR? Mam tv LG OLED CX, testowałem na dwóch różnych kablach (pudełkowy + kupiłem wcześniej ultraHDMI). Pod PS4 żadnych problemów nie miałem, a tutaj jedynie wybór pomiędzy 4K bez HDR lub FHD z HDR. Czytałem, że na tv Sony pomaga włączenie funkcji „Enhanced HDMI”, LG niestety tego nie ma. Oczywiście sprawdzane różne porty, wszystkie w standardzie 2.1, konsola podpięta bezpośrednio pod tv Cytuj Odnośnik do komentarza
nikt 42 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 11 minut temu, Revv napisał: Czy ma ktoś problem z uzyskaniem 4K HDR? Mam tv LG OLED CX, testowałem na dwóch różnych kablach (pudełkowy + kupiłem wcześniej ultraHDMI). Pod PS4 żadnych problemów nie miałem, a tutaj jedynie wybór pomiędzy 4K bez HDR lub FHD z HDR. Czytałem, że na tv Sony pomaga włączenie funkcji „Enhanced HDMI”, LG niestety tego nie ma. Oczywiście sprawdzane różne porty, wszystkie w standardzie 2.1, konsola podpięta bezpośrednio pod tv Włącz HDMI ULTRA HD Deep Colour w opcjach dla tego portu pod który podłączyłeś konsolę. Wejdź w główne opcje, w zakładce Obraz masz dodatkowe ustawienia. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Revv 0 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Sprawdzałem na samym początku - przy tej opcji całkowicie wyrzuca obraz z informacją o braku sygnału. Żeby uruchomić konsolę musiałem to wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Włącz HDMI ULTRA HD Deep Colour w opcjach dla tego portu pod który podłączyłeś konsolę. Wejdź w główne opcje, w zakładce Obraz masz dodatkowe ustawienia. Powinno pomóc. TV powinien sam mu automatycznie to wykryć i ustawić, przynajmniej ja tak miałem w przypadku XSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
nikt 42 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 2 minuty temu, Revv napisał: Sprawdzałem na samym początku - przy tej opcji całkowicie wyrzuca obraz z informacją o braku sygnału. Żeby uruchomić konsolę musiałem to wyłączyć Z wyłączoną tą opcją nie uzyskasz HDR'u w 4K bo to ogranicza przepustowość HDMI. 2 minuty temu, Koleś88 napisał: TV powinien sam mu automatycznie to wykryć i ustawić, przynajmniej ja tak miałem w przypadku XSX. U mnie dopiero po 3 uruchomieniu samo wyświetliło komunikat ale wcześniej w opcjach konsoli włączyłem HDR (albo dałem na auto, nie pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 No na xsx samo wykrywa i tak jak koledzy wyżej bez ultra HD deep colour nie będzie hdr i 4k... Spróbuj wpierw wymusić wszystko w opcjach ps5 i sprawdź czy Twój tv dobrze wykrywa jako odbiornik 4k hdr. Może sprawdź też na innym porcie w tv masz 4 HDMI 2.1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Miałem podobny problem, pisałem o tym w innym temacie. Sądziłem (jak się okazało słusznie), że nie jest to wina konsoli. Mianowicie jak podłączyłem ją do mojego soundbara (LG SK6F), a soundbar mam podłączony przez HDMI ARC z tv LG 55UK6750PLD, to miałem tylko obraz FHD, pokazywało mi, że tv nie obsługuje HDR. Podłączyłem więc konsolę bezpośrednio do tv i automatycznie włączyła się opcja HDMI ULTRA HD Deep Colour. Tak więc od tego czasu mam 4K i HDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ja mam problem z ładowaniem pada w trybie czuwania z przedniego portu USB. Po kilkunastu sekundach żółte diody wokół kontrolera gasną i rzeczywiście nic się nie dzieje. Podłączyłem pada do jednego z tylnych portów i od razu zaczął się ładować. Gdy konsola jest włączona, przedni port działa jak złoto. Dziwne. Ma ktoś podobny problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi