gnom 89 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Co to za zupa z piekarnika... o czlowieku albo laryngolog, albo bierz polowe... chyba ze to 3d tempest audio 1 Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 https://kuchnialidla.pl/zapiekana-zupa-cebulowa Rozgrzewamy piekarnik, wybierając opcję grill i wkładamy do niego naczynia z zupą. (BudryzPL potwierdź, bo próbuje Cie z tego wyciągnąć) 1 1 Cytuj
Hiamara 0 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Miał ktoś taki problem ze po podłączeniu słuchawek na USB dźwięk był w słuchawkach a po odłączeniu w TV już nie było dźwięku. Walczę z tym od godziny Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 jeśli crashowało wam konsolę na Spiderze, to była wina gry Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 6 godzin temu, _Red_ napisał: Sprawdziłem oryginalny kabel od telefonu (uzywam go też do transferu danych) i frontowe USB dalej nie ładuje dualsensa, ale telefon tak (czyli ta sama sytuacja co na kabelku od PS5). Jestem ciekaw czy to kwestia updejtu firmware do joypada, zeby "rozumiał", że port usb daje napięcie i korzystał z ładowania. U mnie na szczęście działa normalnie. Kabel z zestawu plus 3m przedłużacz, którego używam od czasów PS3. Sam problem wygląda jakby był spowodowany FW pada, więc powinni to szybko poprawić. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 To jest dziwne zatem jak ten sam zestaw sprzętu i softwareu może dawać tak różne rezultaty. A firmware pada mass ten z serii 02xx? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 To tak samo jak z bugami czy wywalaniem gier. U niektórych będzie bez problemów, albo jakieś nieznaczące przypadki, a u drugiego gra będzie wariować na maksa. Nie pamiętam wersji FW, ale były tam chyba dwie dwójki. 1 Cytuj
Stevvie87 0 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Dzisiaj zauważyłem, że z konsoli wydobywa się dziwny dźwięk. Nie wydaje mi się, żeby to były cewki. Macie podobny problem? Link do nagrania: Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) Brzmi jakby łopatka o coś pukała. Może być luz na jakimś elemencie- ten "zatrzask" jak wchodzi osłona i uderza od rezonansu. Coś w tym klimacie. Ściągnij te boczne płyty i wyklucz jedno. Edytowane 22 listopada 2020 przez iluck85 Cytuj
Stevvie87 0 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Dźwięk pojawia się po kilku minutach gry, jak zaczyna kręcić się wiatrak. Musi o coś ocierać... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 Dziś o tym czytałem, może to to, tylko chyba gwarancje sie traci bo jest ta plomba? nie zdejmowałem jeszcze u siebie tych płyt https://www.ppe.pl/news/151951/ps5-i-glosny-wiatrak-problemem-moze-byc-odklejony-element.html Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 22 listopada 2020 Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) To nie to-inne obroty, u kolegi wyżej obstawiam element obudowy. Jak nie chcesz ściągać, to może ręka przytrzymaj/ściśnij te boczne panele. Edytowane 22 listopada 2020 przez iluck85 Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 8 godzin temu, Fanek napisał: Dziś o tym czytałem, może to to, tylko chyba gwarancje sie traci bo jest ta plomba? nie zdejmowałem jeszcze u siebie tych płyt https://www.ppe.pl/news/151951/ps5-i-glosny-wiatrak-problemem-moze-byc-odklejony-element.html Jak to jest z tymi plombami? Hamburgery mówią, że u nich jest to niezgodne z prawem i producent nie może anulować gwarancji tylko dlatego, że użytkownik otwierał sprzęt. W EU też to tak wygląda? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) Sprawdzał ktoś może Resident Evil 7 z kolekcji PS Plus? Na samym początku po spojrzeniu w niebo wygląda jakby się "gotowało" - przypomina komórki ruszające się pod mikroskopem. I generalnie gra wygląda na zewnątrz ostro gów.nianie. W pomieszczeniach już w porządku. Wrzucę później screena jak wrócę z roboty, ale o co może chodzić? Wydawało mi się na początku, że to jakiś błąd z HDR-em, ale testowałem na dwóch TV i jest to samo. Także po wyłączeniu HDR w menu PS5. Więc to chyba nie to, a prędzej jakiś błąd wstecznej lub jakiś problem z konsolką. Aczkolwiek w innych grach wszystko jest cacy. Edytowane 23 listopada 2020 przez Cedric Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 28 minutes ago, Cedric said: Sprawdzał ktoś może Resident Evil 7 z kolekcji PS Plus? Na samym początku po spojrzeniu w niebo wygląda jakby się "gotowało" - światło wygląda jak komórki ruszające się pod mikroskopem. I generalnie gra wygląda na zewnątrz ostro gów.nianie. W pomieszczeniach już w porządku. Wrzucę później screena jak wrócę z roboty, ale o co może chodzić? Wyglądało mi na początku na jakiś błąd z HDR-em, ale testowałem na dwóch TV i jest to samo. Także po wyłączeniu HDR w menu PS5. Więc to chyba nie to, a prędzej jakiś błąd wstecznej lub jakiś problem z konsolką. Aczkolwiek w innych grach wszystko jest cacy. Poruszano ten problem RE7 w wielu testach na YouTube, nie jesteś odosobniony. 1 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Dzięki @Czoperrr Ech Capcom, mogliby to dopieścić skoro gra ląduje w promowanej przez Sony kolekcji. Cytuj
mateoo 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Czy miał ktoś taki problem że nie było słychać dialogów w cutscenkach ? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Te uruchomienie "profilaktyczne" napędu podczas gry przypuszczam że też macie co jakiś czas? trzeba przyznać że głośny jest ten napęd, jakby nawet konsola w wibracje wpadła czasami Tu dość dobrze to opisali, jednak przy grach cyfrowych gdy włożona jest płyta z innym tytułem jeszcze chyba tego nie miałem https://www.ppe.pl/news/152008/ps5-problem-glosne-dzialanie-napedu.html Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 (edytowane) U mnie znowu właśnie jak gram w Demon's Souls to wiatrak nie jest głośny, ale ciągle słychać delikatne, ale mega irytujące buczenie. W sumie jakby właśnie cewka. Nie oddam na ten moment na gwarancję, bo kij wie kiedy mi to ogarną A jeśli tak jest u każdego, to bardzo rozczarowujące. Bo pomijam same wiatraki, które są głośniejsze niż w XSX, tego praktycznie nie słychać. To jeszcze to buczenie. Rozczarowała mnie kultura pracy tej konsoli No chyba, że to mój przypadek. Edytowane 24 listopada 2020 przez Mantis Cytuj
Rash 240 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 51 minut temu, Mantis napisał: U mnie znowu właśnie jak gram w Demon's Souls to wiatrak nie jest głośny, ale ciągle słychać delikatne, ale mega irytujące buczenie. W sumie jakby właśnie cewka. Nie oddam na ten moment na gwarancję, bo kij wie kiedy mi to ogarną A jeśli tak jest u każdego, to bardzo rozczarowujące. Bo pomijam same wiatraki, które są głośniejsze niż w XSX, tego praktycznie nie słychać. To jeszcze to buczenie. Rozczarowała mnie kultura pracy tej konsoli No chyba, że to mój przypadek. U mnie cewka buczy jak talala... Również przy demon souls hula aż miło. Powiedziałbym że porównywalnie z prosiakiem. Ale czy aż tak się tym przejmuje.. Chyba nie Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Nie, nie Twój. Ten typ tak ma. Ale buczenie to nie cewki, cewki piszczą. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Jest takie deliktanie terkotanie jak się przyłoży ucho. W normalnych warunkach (jak siedzisz na kanapie) to nie słyszze. Na razie mam to gdzies. Jak się rozkręci z czasem to zareklamuje. Cytuj
heaverq 4 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Czy u kogoś konsola miała problem z wychodzeniem z trybu czuwania? Odpala się, jest czarny ekran i miga podświetlenie matrycy jak na dyskotece. Pomaga tylko restart. Już kilka razy mi się to zdarzyło. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Jeszcze nie miałem takiej akcji z trybem czuwania. A co do buczenia, skoro inni tak mają, to nie zawracam sobie juź tym głowy. Chyba nie bez powodu Sony promowało słuchawki, bo aż chyba zacznę w nich grać Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Czekam na zamówioną wczoraj w MM konsolę.Czy na samym początku warto zrobić pełną reinstalkę softu większym plikiem z update (inicjalizację systemu) z menu serwisowego?Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi