PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Jest jedna. Xbox Series X Wiatrak w ps5 załącza się zawsze jak tylko odpalasz grę. A cewki to cóż. Podobno niektórzy nie mają... Podobno 1 Cytuj
Gość Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 przecież na tym filmie gówno słychać, paranoja jakaś Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 No jak ku rwa? Wszystko słychać. Wiatraki i ceweczki pod koniec. No ku* jak można napisać, że tu nic nie słychać Ale fakt, GÓWNO SŁYCHAĆ. Tu się zgodzę. GÓW NO cewki.Ale skoro dla kogoś to jest nic, to zaczynam podejrzewać, że każdy to ma, ale niektórzy nie kumają, że to jest złe... 1 Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 I tak nic nie zrobisz do nowszej rewizji bo to błąd przy projektowaniu i każda sztuka tak ma ,nie powinna ale ma :| Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Bez przesady z projektowaniem. Wystarczy pozmieniać cewki i kondensatory i będzie git. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 1 godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: No jak ku rwa? Wszystko słychać. Wiatraki i ceweczki pod koniec. No ku* jak można napisać, że tu nic nie słychać Ale fakt, GÓWNO SŁYCHAĆ. Tu się zgodzę. GÓW NO cewki. Ale skoro dla kogoś to jest nic, to zaczynam podejrzewać, że każdy to ma, ale niektórzy nie kumają, że to jest złe... Albo po prostu mają to w dupie bo im w ogóle nie przeszkadza i co najważniejsze.... cieszą się graniem ? Pozastanawiaj się teraz kto jest w lepszej sytuacji. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Oho. Idealny klient dla każdej firmy w XXI wieku. Robią takie gówna przez takich jak Ty. Sprzęt jest gównem, ale że ogólnie jakoś tam działa i gierki odpala, to morda w kubeł się i się cieszmy. To nic, że nas dymają. Gratuluje podejścia 1 Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Ja rozumiem wkurwienie, ale pieniacz też jesteś niesamowity. Tak, u mnie cewki nie piszczą, albo nie słyszę na tej częstotliwości XD Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Ale to ty kupiłeś już trzecią konsolę gościu. I to ja jestem idealnym klientem ? :> Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Ja się nie pienię, po prostu nie kumam jak można się dawać dymać i jeszcze szeroko uśmiechać udając, że jest git.Kupiłem 3, na 2 już zarobiłem. Więc mogę ich i 10 jeszcze kupić. Żaden problem. Więc z dupy masz argumentację. Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 czesc mam wersje digital to normalne ze mam taki szum to jest tylko jak wlacze gre w menu nic nie slychac? to jest dzwiek chlodzenia wiatraka ? Proszę napisz od której sekundy słychać cewki. Pytam serio bo nie wiem o który dźwięk chodzi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Ja się nie pienię, po prostu nie kumam jak można się dawać dymać i jeszcze szeroko uśmiechać udając, że jest git. Kupiłem 3, na 2 już zarobiłem. Więc mogę ich i 10 jeszcze kupić. Żaden problem. Więc z dupy masz argumentację. Ja na twoim miejscu bym sprzedal to ps5 w pizdu i dał sobie spokój. Nie wiem po co trzecie kupujesz. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Bo liczę, że koledzy na forum nie kłamią i można trafić cichą sztukę. Póki nie tracę na tym nic, to będę sobie sprawdzać. Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Lubi handlować gównem. Odkrył powołanie. Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 A to nie jest tak że to kwestia częstotliwości ekranu? Ja mam tv 60hz i żadnych cewek nie słyszę ale na pctach nowe rtxy przy 144hz cwiszcza jak wściekle. Sprawdzales w trybie 60hz? 1 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Ja mam na 60 ustawione. Ale masz rację, im więcej tym głośniej. Już o tym pisałem. Im więcej klateczek tym więcej piszczenia. Na PC w warzone na 60 było spoko w miarę, ale jak dawałem 144 to był jakiś kosmos jeśli chodzi o cewki. PS5 nie miała startu do tego Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Żarty żartami ale obyś chłopie wreszcie trafił cichą wersję i sobie normalnie pograł bo telenowela się z tego zrobiła. A jak widzisz trafiają się ciche egzemplarze, parę osób na forum ma. Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Po gówno wykonaniu ps4 spodziewałem sie ze chłopaki z sony trochę bardziej ogarną temat pod względem jakości ale tutaj chyba nic sie nie zmieniło .Nie dam sie wjebać na minę jak z pierwszym rzutem ps3 i ps4.... 1 1 Cytuj
lonek_rwl 11 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Ja mam na 60 ustawione. Ale masz rację, im więcej tym głośniej. Już o tym pisałem. Im więcej klateczek tym więcej piszczenia. Na PC w warzone na 60 było spoko w miarę, ale jak dawałem 144 to był jakiś kosmos jeśli chodzi o cewki. PS5 nie miała startu do tego Na jakiej grze słyszysz te cewki? Sprawdzę dziś moją. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 2 godziny temu, krzysiekp392 napisał: przecież na tym filmie gówno słychać, paranoja jakaś Jak kurwa nic nie słychać xDDDDDDDDDDD Jest takie wytłumione piszczenie(?) , ja to słyszę. Myślę, że trzeci egzemplarz @PiPoLiNiO będzie tak samo chodził, tutaj rozchodzi się o to o czym pisał @Przemo. Każdy z nas ma inną tolerancję na takie dźwięki, jedni nic nie będą słyszeć, osoby po przesiadce z PS4 myślę, że już na pewno. Inni, przyzwyczajeni do większej kultury pracy swoich sprzętów już zwrócą na to uwagę. Dla mnie np. One X przy niektórych grach w 4K był głośny, słyszałem wiatraki wchodzące na wyższe obroty, gdzie dla innych była to cicha praca konsoli. Nie dogodzisz. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Ooo [mention=26669]MYSZa7[/mention], tu się z Tobą zgodzę. One X potrafił też być głośniejszy czasami. Ale oczywiście bie było to nawet odrobinę porównywalne z pro. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 4 godziny temu, MYSZa7 napisał: Jak kurwa nic nie słychać xDDDDDDDDDDD Jest takie wytłumione piszczenie(?) , ja to słyszę Też to słyszałem, ale za ch#ja nie wiem, gdzie on w tak krótkim filmiku wyłapał kilka dźwięków, jak tu od początku do końca to piszczenie tylko - to w końcu co to jest - wiatrak, czy te słynne cewki? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 10 sekunda, najpierw autor tworzy jakiś skrzek, a po nim wlatuje cewka. Weź sobie głośniej może nagranie odpal. Ale u niego to nie jest jakiś dramat skoro musi być tak blisko. U mnie to z 2.5 metra słychać bez problemu w obu konsolach.Niestety 3 konsola będzie u mnie najszybciej w poniedziałek, bo sprzedający okazał się dzbanem i musiałem kolejnej sztuki szukać. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Widzę, że w temacie awaryjności spotkali się dwaj weterani z konkurencyjnych obozów. Czyżby jakiś cross over? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Właśnie, jak xbox [mention=50784]Wredny[/mention], bo pamiętam w temacie, ale nie wiem jak się skończyło. Naprawili, wymienili, wyruch ali? Chociaż tego ostatniego MS raczej nie robi, bo to dobra firma jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi