vip77 237 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Psx musiałem dawać do góry nogami, dwojga działa do tej pory, choć musi stać pionowo żeby płytkę wczytalo, tak się przyzwyczaiła do tej pozycji, trójka (chlebak) ylod, slim bez problemów, czwórka i pro też bez problemów, nawet z głośnym wiatrakiem, piątka buja. Także u mnie czy "dalej" tym lepiej ze sprzętem. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 (edytowane) Zaktualizowalem na nowo FW wczoraj,uprzednio zagrywając wsio do chmury. Tzn zainstalowałem z tego menu „serwisowego” pobierając je z neta w tym właśnie menu i co? I gowno obesrane znowu się wyłączyło po ok 1.5 h od włączenia. Szajs fhui te ps5. Za jakiś czas będę próbował reklamować bo tak się żyć nie da. E: chyba ich pojebauo Edytowane 25 lipca 2023 przez Szajka Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Czyli masz ją po gwarancji już? 125zl nie wydaje się jakąś super wygórowaną kwotą, biorąc pod uwagę usterki jakie opisałeś. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 1250 PLN, nie 125 czyli połowa konsoli ponad No jak pisałem, gwarancja Sony jest na rok, musisz reklamować w sklepie z tytułu niezgodności z umową. 2 Cytuj
Masamune 153 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 (edytowane) Kurza twarz! Zdecydowanie zgłaszaj do sprzedawcy w ramach rękojmi. Moja konsola w grudniu skończy 2 lata, więc jeśli miałaby się popsuć, to najlepiej do grudnia... od kiedy w necie zaczęły krążyć informacje o tym, że pionowa pozycja może szkodzić chłodzeniu procesora, zacząłem się lekko martwić. Na razie reklamowałem tylko pada, bo oczywiście analog odpłynął. Edytowane 25 lipca 2023 przez Masamune Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Tak zrobię,do końca tygodnia sobie jeszcze program na tyle na ile i podjade do media im ja dać. Pada tez reklamowałem jakiś czas temu i nówkę dostałem która do teraz nie używana leży w „bąbelkach” ,na codzień używam drugiego czarnego który nabyłem z konsola. Dzwoniłem tez do wielkiego elektronika i mówi jak jak pan @Square Cytuj
hajduo 2 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 @Szajka Wczoraj doczytałem, że takie objawy sygnalizują przegrzewanie się zasilacza, dzisiaj będę rozbierał całą konsole, tylko muszę kupić torx t-8 i będę dawał znać 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 Tez o tym czytałem,częściowo wielki elektronik mi to potwierdził,ale tylko częściowo. Najpierw spróbuje oddać do media,rozkręcanie zostawiam na dalszym planie. Cytuj
hajduo 2 Opublikowano 25 lipca 2023 Opublikowano 25 lipca 2023 @SzajkaOd 3 godzin leci stres test, w grze gdzie włączało mi konsole co godzine, a miałem te objawy co ty. Jak serwis nie ogarnie, to sam dasz radę. Jedna uwaga, kluczyk do ps5 to torx tr8, dzisiaj miałem z tym trochę nerwów. 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 27 lipca 2023 Opublikowano 27 lipca 2023 Mordeczki, pad mi sie zepsul. Galka sie lekko rusza i mi typ w grze co chwile robi zjazd w lewo. Znacie jakis dobry serwis gdzie mozna pada wyslac? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 27 lipca 2023 Opublikowano 27 lipca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Ölschmitz napisał: Mordeczki, pad mi sie zepsul. Galka sie lekko rusza i mi typ w grze co chwile robi zjazd w lewo. Znacie jakis dobry serwis gdzie mozna pada wyslac? Polecam https://bettergaming.pl/, sam u nich pada robiłem i śmiga do tej pory. Chyba im się wywalił certyfikat https więc pokazuje niebezpieczną stronę. Tu masz z googla kontakt w razie czego. Edytowane 27 lipca 2023 przez mitra Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Konsola ostatnio przestała się wyłączać sama od siebie,za to dual sense czarny(dodatkowy) zaczął driftowac . Najpierw używałem białego dołączanego do konsoli,czarny leżał w pudełku,po roku bialy zaczął driftowac,wysłałem do Sony na gwarancje,w ten czas odpakowałem czarnego i go używałem. Na gwarancji wymienili mi białego pada na nówkę,wiec ciagle używałem czarnego,a bialy leżał w „bąbelkach”. Szkoda mi cholera plusa premium wziętego miesiąc temu czy dwa na rok,gdyby nie ten fakt chyba pożegnał bym sie z Sony i poszedł do któregoś z dwóch konkurentów. Mam jeszcze półtora miesiąca rekojmi na sprzęt,wiec na dniach zawiozę im go do Media Marktu i niech biorą go w cholerę najlepiej. Dawno tak lichego jakościowo sprzętu nie doświadczałem. Gdzie przerobiony Xbox 360 to była padlina psująca sie,a pady to był śmiech na sali,to w tej generacji Sony podbiło poprzeczkę i do tamtego xboxa sie nie umywa. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Panowie, jak to jest z tym ustawieniem konsoli, poziom czy pion. Mam najnowszą wersje i znajomy coś mi pieprzy żeby lepiej była w poziomie ustawiona, prawda to? Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 pierdolenie zwykłe, ustawiaj jak chcesz 3 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Po 3 dniach cewy się odezwały w najnowszym modelu, czar prysł Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 6 godzin temu, S_600 napisał: Panowie, jak to jest z tym ustawieniem konsoli, poziom czy pion. Mam najnowszą wersje i znajomy coś mi pieprzy żeby lepiej była w poziomie ustawiona, prawda to? Moja już prawie 3 lata stoi w pionie i nie narzeka. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Moja w poziomie ale to ze względu na koty i dla mnie cewki to mit. Cisza i spokój, no chyba że gra z płyty to chwilę pomieli i cisza. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Opublikowano 22 sierpnia 2023 Ja bym musiał grać bez dźwięku, żeby te cewki słyszeć. To już tv głośniej chodzi. 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Co z padem, można ładować normalnie ładowarką ? (68 wat) Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Można, tylko daj go do góry nogami. 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 9 godzin temu, S_600 napisał: Co z padem, można ładować normalnie ładowarką ? (68 wat) imo ja bym nie ryzykował, kumpel tak sobie załatwił pada 1 Cytuj
raulos 19 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 (edytowane) Jak mobli zrobic tak slabe analogi, mi rowniez zaczely driftowac. Gdzie najlepiej wyslac do naprawy? ktos naprawial. Co wiecej w padach do x series x dzieje sie to samo... to jest karygodne. Pady do x360 i ps4 byly niezniszczalne EDIT: ok widze u gory, w tym bettergaming w lodzi ile biora za to? Edytowane 27 sierpnia 2023 przez raulos Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 W dniu 16.08.2023 o 14:45, Szajka napisał: Dawno tak lichego jakościowo sprzętu nie doświadczałem. Gdzie przerobiony Xbox 360 to była padlina psująca sie,a pady to był śmiech na sali,to w tej generacji Sony podbiło poprzeczkę i do tamtego xboxa sie nie umywa. Już bez przesady - ja mam moją prawie 2 lata i nie narzekam, za to XSX przyszedł do mnie wadliwy już w dniu premiery, ale to nie znaczy, że mam narzekać i zrzędzić, jakie te XBOXy są chujowe - po prostu uroki elektroniki, zawsze komuś trafi się wadliwa sztuka. 4 godziny temu, raulos napisał: Jak mobli zrobic tak slabe analogi, mi rowniez zaczely driftowac. Gdzie najlepiej wyslac do naprawy? ktos naprawial. Co wiecej w padach do x series x dzieje sie to samo... to jest karygodne. Pady do x360 i ps4 byly niezniszczalne Że co proszę? Tzn tak, driftowanie analogów to tragedia, zarówno u Sony, jak i MS (choć moje obydwa xboxowe wciąż dobrze się mają, ale to dlatego, że na klocku gram zdecydowanie mniej), ale nie zakrzywiajmy rzeczywistości - pady od PS4 to była porażka, miałem chyba z 5, wymieniałem głównie z powodu chujowej baterii, ale dwa poszły też z powodu driftowania, z czego jeden praktycznie od razu po wyjęciu nówki z pudełka. Cytuj
krzysiek923 1 664 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 2 minuty temu, Wredny napisał: Że co proszę? Tzn tak, driftowanie analogów to tragedia, zarówno u Sony, jak i MS Pod względem drifu te pady absolutnie nie stoją na jednej półce. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Możliwe, jak już pisałem - w moich xboxowych wciąż jeszcze nic poważnie się nie zjebało, ale nie katuję ich tak, jak tych od PS5, więc nie mam wiarygodnego porównania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi