kanabis 22 470 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Ja zakupilem na szwabski amazonie z dwoma padami za 1700 wiec tez mi sie nie widzi zwracac. Ogolnie jakos mi to nie przeszkadza ze trzeba poczekac az gra sie zacznie kopiowac ale jak w sklepie no bede chcial sprawdzic gre szybko to troche lipa. Ale poczytale i moze pomoc odbudowa bazy danych. Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 12 minut temu, kanabis napisał: Ale poczytale i moze pomoc odbudowa bazy danych. To w PS5 dalej coś takiego jest? xd Myslałem, że w PS3 i PS4 to była defragmentacja, a SSD przecież jej nie potrzebuje. 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Nie wiem czy potrzebuje, nie znam sie Cytuj
kamil88pl 0 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Panowie podpowiedzcie świeżakowi jak to ogarnąć. Lepiej postawić ps5 poziomo w szafce rtv? Ma wtedy ze 20 cm od lewej wolnej przestrzeni i 10 cm z tyłu, ale w szafce z tyłu jest tylko otwór na kable więc może się grzać. Czy lepiej na stoliku za telewizorem pionowo. Wtedy ma luzu i miejsca na świeże powietrze z każdej strony. I czy warto wydać 30 pln na etui chroniące przed kurzem. Ps będzie używany może raz w tygodniu więc takie etui chyba się przyda żeby niepotrzebnie kurz się nie zbierał w konsoli. Jak myślicie? Proszę o porady. Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 10 minutes ago, kamil88pl said: Panowie podpowiedzcie świeżakowi jak to ogarnąć. Lepiej postawić ps5 poziomo w szafce rtv? Ma wtedy ze 20 cm od lewej wolnej przestrzeni i 10 cm z tyłu, ale w szafce z tyłu jest tylko otwór na kable więc może się grzać. Czy lepiej na stoliku za telewizorem pionowo. Wtedy ma luzu i miejsca na świeże powietrze z każdej strony. I czy warto wydać 30 pln na etui chroniące przed kurzem. Ps będzie używany może raz w tygodniu więc takie etui chyba się przyda żeby niepotrzebnie kurz się nie zbierał w konsoli. Jak myślicie? Proszę o porady. Za mała szafka, będzie się dusić. Cytuj
kamil88pl 0 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 17 minut temu, Czoperrr napisał: Za mała szafka, będzie się dusić. Kumam. A mogę go postawić pionowo na szafce za telewizorem? Wtedy będzie miał przestrzeń z kazdej strony. Tak może stać? I warto chyba te etui kupić od razu, szkoda żeby się niepotrzebnie kurzył jak będzoe nieużywany, a to koszt 30 pln. Chyba że są uchwyty na ścianę , ale to trzeba wiercić dziury w ścianie a za tv jak go postawię w pionie to będzie miał luz z każdej strony Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Teraz, kamil88pl napisał: Kumam. A mogę go postawić pionowo na szafce za telewizorem? Wtedy będzie miał przestrzeń z kazdej strony. Tak może stać? I warto chyba te etui kupić od razu, szkoda żeby się niepotrzebnie kurzył jak będzoe nieużywany, a to koszt 30 pln. Trzeba postawić tak, żeby konsola miała cyrkulację powietrza zapewnioną jak najlepszą, więc za tv brzmi okej, o ile się jakoś mocno ten tv nie grzeje. Co do kurzu, to moja już jakies 3 lata stoi na podłodze bez szczególnego dbania o ten kurz i nic jej nie jest, działa tak samo jak na początku. Cytuj
kamil88pl 0 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 2 minuty temu, LeifErikson napisał: Trzeba postawić tak, żeby konsola miała cyrkulację powietrza zapewnioną jak najlepszą, więc za tv brzmi okej, o ile się jakoś mocno ten tv nie grzeje. Co do kurzu, to moja już jakies 3 lata stoi na podłodze bez szczególnego dbania o ten kurz i nic jej nie jest, działa tak samo jak na początku. No to za tv będzie chyba ok. Tv nowy tcl65c745 65 cali więc narazie się nie grzeje. A z czasem się pomyśli o wieszaku na ścianę. A macie jakąs dobra stację ładująca pady? Stacja musi stać koło konsoli czy wtedy tą stację mogę wstawić w stolik rtv a konsolę za tv? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Już bez przesady z tą szafką, może normalnie tam być, zwłaszcza jak będzie używana raz na tydzień to nic jej się nie stanie. No chyba, że na wysokość ledwo co wejdzie. Cytuj
drVanSteiner 1 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 dobra stację ładująca pady?Kup oryginalną, bo teraz jest do wzięcia za niecałe 100 zł. Cytuj
kamil88pl 0 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 5 minut temu, drVanSteiner napisał: Kup oryginalną, bo teraz jest do wzięcia za niecałe 100 zł. Ok a powiedz mi ona będzie musiała stać koło konsoli czyli za tv czy to oddzielny byt i mogę ją podłączyć i wstawić w półke w stolik rtv? Cytuj
drVanSteiner 1 Opublikowano 22 listopada 2023 Opublikowano 22 listopada 2023 Ma swój zasilacz i swoje kable, więc może stać gdziekolwiek, gdzie Ci pasuje. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 24 listopada 2023 Opublikowano 24 listopada 2023 (edytowane) U mnie PS5 leży poziomo na dolnej półce po TV jak na załączonym obrazku i choć sama konsola chodzi cichutko to temperatura z tyłu jest ciepła. Xbox stoi za telewizorem i też cichy, ale temperatura z wylotu odczuwalnie niższa. Nie wiem też, ile od siebie daje sam TV, bo też w czasie pracy się grzeje. Wniosek - ja bym stawiał konsole na otwartej przestrzeni. Edytowane 24 listopada 2023 przez LukeSpidey Cytuj
DeVils 0 Opublikowano 25 listopada 2023 Opublikowano 25 listopada 2023 (edytowane) Dobry wieczór ,mam takie pytaneczko: Posiadam Ps5 i telewizor Bravie XH90 i mam taki dziwny bug? .Problem polega ze, miałem włączony na PS5 W ustawieniach-->HDMI-->One Touch Play). Bo aktualnie to, wyłączyłem ze podczas włączania PS5 telewizor się wybudzał sam.I chodzi mi o to.Ze jak wyłączałem Telewizor i Konsole to PS5 potrafi się Sama włączyć bez telewizora.I pojawiało się to raz na czas.Próbowałem wszystkiego tu i tu, Fabryczne Nowy HDMI ale nic to nie dało na Infolinii nic nie pomogli.Wyczytałem gdzieś ze niektórzy mają to Wył) bo to samo niby jest a jak u was to wygląda? Pzdr Edytowane 25 listopada 2023 przez DeVils Cytuj
pandi 0 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Kupiłem ps5 około 2 tygodnie temu i jak włożę płytę jakakolwiek gra której nie mam zainstalowanej na dysku to konsola zaczyna chodzić strasznie głośno i nie mam pojęcia czy to tak powinno być czy nie ale hałas nie jest zbyt przyjemny bo 50 db to napewno przekracza Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 6 hours ago, pandi said: Kupiłem ps5 około 2 tygodnie temu i jak włożę płytę jakakolwiek gra której nie mam zainstalowanej na dysku to konsola zaczyna chodzić strasznie głośno i nie mam pojęcia czy to tak powinno być czy nie ale hałas nie jest zbyt przyjemny bo 50 db to napewno przekracza To nie konsola głośno chodzi tylko napęd i to raczej normalne Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 ce-107982-7 mam taki błąd przy pobieraniu jakiejkolwiek gry z psstore, robiłem już rebuild, czyszczenie pamięci, zwolniłem w ciul miejsca, zmieniałem dns na 1.1.1.1 i nadal lipa. Wie ktoś co z tym zrobić bo w necie nic nie znalazłem na ten temat? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) Ziomek mam identyczny błąd,mówię pewnie znowu mam cegłę zamiast konsoli. Bo w podobny sposób moja PS4 zdechła. Zmieniłem neta, wyczyściłem konsolę,został mi tylko reset fabryczny. Edit Mogę pobrac tylko gry z PS4 w sklepie,gry z ps5 ciągle dostają błędy. Edytowane 8 grudnia 2023 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Chandler 0 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Dużo ludzi już na twiterze piszę o błędzie CE-107982-7 wygląda na ogólny problem Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 za mało aktualizacji Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Mam to samo, kupiłem „Żusą” i ni uja się nie chce ściągaćEdit:Puściłem coś do ściągania z PS4, a potem odrazu zakupione przed chwilą Jusant i poszło, nie wiem czy już naprawili czy to po takim myku zaskoczyło ściąganie gry na PS5.Edit2:Musiał być jakiś fart, Jusant się ściągnął jakimś cudem, ale sprawdziłem teraz inną grę na PS5 i się nie ściąga (błąd: CE107982-7) Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 W moim przypadku,błąd został naprawiony. Wszystko ściąga teraz. Chyba ogarnęli serwery. Cytuj
w_s 30 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Pytanie małe do użytkowników, mam ps5 z zestawu z mw2 kupiona rok temu i nie wiem czy tak było od początku ale chyba tak, konsola gdy się rozgrzewa to strzelają plastiki co jakiś czas. U znajomego czegoś takiego nie ma. Konsola przez ten rok więcej zbierała kurz niż była używana bo brak czasu i nie pamiętam czy tak było od początku czy coś tam się zadziało podczas jej przenoszenia typu jakieś uderzenie czy coś, kompletnie nie pamiętam. Ktoś też na to zwrócił uwagę u siebie albo miał tak a problem zniknął po wymianie konsoli na inną/serwisie? Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 3 minutes ago, w_s said: Pytanie małe do użytkowników, mam ps5 z zestawu z mw2 kupiona rok temu i nie wiem czy tak było od początku ale chyba tak, konsola gdy się rozgrzewa to strzelają plastiki co jakiś czas. U znajomego czegoś takiego nie ma. Konsola przez ten rok więcej zbierała kurz niż była używana bo brak czasu i nie pamiętam czy tak było od początku czy coś tam się zadziało podczas jej przenoszenia typu jakieś uderzenie czy coś, kompletnie nie pamiętam. Ktoś też na to zwrócił uwagę u siebie albo miał tak a problem zniknął po wymianie konsoli na inną/serwisie? To normalne na PlayStation, jak będziesz więcej używana zamiast zbierać kurz to po jakimś czasie powinien problem ustać/zmniejszyć się. Cytuj
iluck85 2 905 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 (edytowane) Co tam cewki Edytowane 16 grudnia 2023 przez iluck85 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi