kiseki 761 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Jedyny pad od Sony który mi trzeszczał to był pad od PS3. Po około 3 latach użytkowania. Jakie niektórzy tutaj poerdolą kocopoły to głowa mała. Tak, zawsze będzie jakaś partia sprzętu, która będzie z jakiegoś powodu upośledzona. Tak, to jest loteria. Z większym prawdopodobieństwem, że będzie ok ale wciąż loteria. Czy to jest ok? Oczywiści, że nie. Po to masz rok gwarancji, 2 lata rękojmi i jak chcesz to za 250zł przedłużysz sobie gwarancję do 5 lat żeby nie płakać na forum, że kupiłeś sprzęt z elementów z odzysku i zostałeś z nim sam. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 A wytłumaczy mi ktoś dlaczego ta zjebana firma daje tylko rok gwarancji na swoje wyjąco trzeszczące sprzęty konsolowe ? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Pewnie dlatego, że serwis mają słaby, a przy okazji ludziom łatwiej będzie kupić nową konsolę niż bawić się w naprawy na własną rękę. Czysty profit dla Japończyków. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 (edytowane) 7 minut temu, MYSZa7 napisał: Pewnie dlatego, że serwis mają słaby, a przy okazji ludziom łatwiej będzie kupić nową konsolę niż bawić się w naprawy na własną rękę. Czysty profit dla Japończyków. Ale wyssane z palca nie mające nic z rzeczywistością pierdzielenie. Edytowane 12 stycznia 2021 przez LiŚciu Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 7 minut temu, LiŚciu napisał: Ale wyssane z palca nie mające nic z rzeczywistością pierdzielenie. Polecam przejrzeć tematy z PS4 i sprawdzić ile osób oddawało ją do serwisu, a ile osób naprawiało ją na własną rekę albo kupowało nową. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 2 minuty temu, MYSZa7 napisał: Polecam przejrzeć tematy z PS4 i sprawdzić ile osób oddawało ją do serwisu, a ile osób naprawiało ją na własną rekę albo kupowało nową. Odnoszę się do Twojej debilnej odpowiedzi na zapytanie o rok gwarancji. Xbox też ma rok gwarancji i chyba rok rękojmi. Albo tylko rękojmie zgodnie z zapisani na ich supporcie https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/gwarancje-rozszerzone-plany-serwisu-i-postanowienia-na-temat-korzystania-z-urządzeń-eedf7a23-84a7-1a47-480b-0e10503eedf5#bkmk_completefordeviceterms-pl Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Odnoszę się do Twojej debilnej odpowiedzi na zapytanie o rok gwarancji. Xbox też ma rok gwarancji i chyba rok rękojmi. Albo tylko rękojmie zgodnie z zapisani na ich supporcie https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/gwarancje-rozszerzone-plany-serwisu-i-postanowienia-na-temat-korzystania-z-urządzeń-eedf7a23-84a7-1a47-480b-0e10503eedf5#bkmk_completefordeviceterms-pl Na Xboxa Series X mam gwarancję do końca 2022 roku To samo było w przypadku One czy One X. Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Co innego mówi informacja z linka z oficjalnego strony MS. Nie wiem ile masz. Powtarzam że odniosłem się do Twojej odpowiedzi. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Co innego mówi informacja z linka z oficjalnego strony MS. Nie wiem ile masz. Powtarzam że odniosłem się do Twojej odpowiedzi. Jakiego linka? Wejdź na swoje konto i sprawdź sobie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 6 minut temu, LiŚciu napisał: Co innego mówi informacja z linka z oficjalnego strony MS. Nie wiem ile masz. Powtarzam że odniosłem się do Twojej odpowiedzi. Ja tak interpretuje ten rok gwarancji dawany przez Sony Po co się bawić w przedłużone gwarancję skoro i tak ludzie kupią kolejną konsolę jak to było w przypadku PS4? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 6 godzin temu, Ma_niek napisał: Jaki ten temat jest smutny. Sony to niech lepiej zmieni tych swoich inżynierów bo znowu lipę odpierdalaja. Dobrze że tego szmelca na premierę nie brałem. To graj na iksie i tyle. Narzekasz w temacie awaryjnosci ps5 czy Xbox, jaką to jest ch konsola, a nawet nie masz. Moja konsola działa bez problemowo. Amen. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 Cale szczescie teraz nawet uszkodzone wykupują jak głupi po cenach wyższych niz retail xD https://www.olx.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-825-gb-CID99-IDI7PdL.html Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 16 stycznia 2021 Opublikowano 16 stycznia 2021 No beka, dałem to samo w temacie obok xD Sprzedaje bo się grzeje i zawiesza Nie wiem, może lepiej oddać na gwarancję? Ja jestem z mojego modelu kontent. Od 19.11 dziala idealnie, cicho, wiatrak wieje prosto w sciane, ktora jest chlodna cały czas po graniu. Zero zwiech, artefaktów. No ale Bugsnax czy Maneater raczej nie wyciskają wyżyn z next gena 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Brat odebrał w poniedziałek Digitala zamawianego w grudniu. I po kilku godzinach crash w soulsach plus po chwili wyłączyła sie. Ciężko było ja spowrotem odpalić. Rebuildy i inne nie pomagają. Nawet w Save Mode zdążyła się wyłączyć. Dziś telefon do sony i wysyła na gwarancję Cytuj
buczi 2 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Ja już ponad tydzień czasu walczę z Sony i nie chcą zabrać konsoli, cały czas twierdzą, że jest sprawna. Od samego telefonu dokładnie wytłumaczyłem co i jak. Później w e-mailu to samo, a oni mi odpisują, żebym spróbował zresetować konsole i odbudować bazę danych. Napisalem im kulturalnego emaila i jak na razie brak odzewu Trzeba było od razu oddać na rękojmię i się nie męczyć z nimi. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Szwagier po msc casualowego grania oddal pada na gwarancję.Driftujacy analog, ponoć często spotykany problem.Serio sony? Po msc grania? No lipa fhuj.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 No tak często spotykany, że pierwszy raz o nim słyszę :> W reckach raczej same ohy i ahy nad Dualsensem, na forum chyba nikt nie miał problemów (albo przeoczyłem) a sam mam dwa pady i ostro je katuję od premiery. Cytuj
Snake_Plissken 902 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 Też mam 2 pady, tygodniowo ze 40 godzin spędzam przed konsolą i żadnych problemów do tej pory nie mam ani z jednym ani z drugim. Cytuj
C0LI83R 1 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 Mam ograne ze 100h na padzie, zero problemów. Wygląda jak nowy. Czyszczę go regularnie. Przed graniem myje ręce. Nie mam problemu z zacinaniem przycisków, driftujacych analogów. Usterki się zdarzają ale ich część wynika z nieprawidłowego użytkowania. Cytuj
Terrarysta 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Witam wszystkich. Mam pytanko. Jak myślicie, czy warto oddawać konsole na gwarancję z taką "usterką"? https://youtu.be/MnUhWfbYo30 Cytuj
Snake_Plissken 902 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Postaw ją pionowo i zobacz czy będzie ten sam dźwięk. Wydaje się, jakby napęd tak pracował. W ogóle na telefonie na około 80% musiałem podgłośnić, żeby to usłyszeć. Cytuj
Rash 240 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 3 godziny temu, Terrarysta napisał: Witam wszystkich. Mam pytanko. Jak myślicie, czy warto oddawać konsole na gwarancję z taką "usterką"? https://youtu.be/MnUhWfbYo30 Moja pierwsza sztuka też wydawała takie dźwięku i to na 3 metry. Druga jest dużo cichsza ale rownierz wydaje podobny dźwięk zwłaszcza w tytułach ps5... Myślę że jeśli dźwięk nie jest zbyt męczący z normalnej odległości a przy tym konsola nie zawiesza się to zostawiłbym ją w spokoju Cytuj
michal5016 1 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Witam wszystkich. Mam pytanko. Jak myślicie, czy warto oddawać konsole na gwarancję z taką "usterką"?Oddałem taka na gwarancje i wróciła ta sama konsola z tym samym problemem. Nic nie zrobione w tej kwestii. Szkoda zachodu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Terrarysta 0 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi... Niestety ustawienie pionowo nic nie daje... Dźwięk pojawia się dopiero po włączeniu gry. Gdy wyjdę z gry do menu głównego i ją wyłączę to dźwięk ustaje i słychać tylko wentylator. Nie jest to jakoś męczące, bo kolumny zagłuszają ten dźwięk, ale zastanawiam się, czy ten dźwięk nie stanie się z czasem głośniejszy. Co do napędu to fakt jest głośny, ale nawet po wyciągnięciu płyty i włączeniu gry cyfrowej ten dźwięk się pojawia... EDIT: dodam, że z samą konsolą nie mam żadnych problemów. Od premiery wszystko ładnie działa. Edytowane 22 stycznia 2021 przez Terrarysta Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 3 godziny temu, michal5016 napisał: Oddałem taka na gwarancje i wróciła ta sama konsola z tym samym problemem. Nic nie zrobione w tej kwestii. Szkoda zachodu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I zostawiasz jak jest? @Terrarysta mam to samo, uciążliwe nie jest na szczęście ale słychać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi