LiŚciu 1 328 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 4 minuty temu, SlimShady napisał: Może to była decyzja pomiędzy utratą gwarancji, a samobójstwem. Albo wydaniem kolejnych 5k za nowy egzemplarz. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 To fejk. Ktoś postawił konsole w Serwisie, może kurier dostarczył akurat do miejsca pracy, Cyk zdjątko i afera że już popsuta. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Kuba Klawiter wzywam Cię, wyjaśnij to. Cytuj
Mustang 1 740 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Dobra reklama jak widać. Cytuj
mugen 1 954 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Myslę, że to atak retaliacyjny za vapeboxa. Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 ten film z dymiącym xboksem wyglądał abstrakcyjnie dla laika, tutaj chyba można uwierzyć, że po prostu padł dysk Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Padł dysk... i co, pan serwisant wylutuje uszkodzone moduły i zastąpi je sterownikiem z pralki Bosch? Astrobot wtedy zamiast zbierać monety, to będzie rozwieszał pranie. 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 zdiagnozuje, skasuje za usługe i "nie da sie panie", to będzie 50 zł Cytuj
triboy 973 Opublikowano 20 listopada 2020 Autor Opublikowano 20 listopada 2020 A może to Grucha z PPE zrobił clickbaitowe zdjęcie Nawyki z portalu Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) Jak tak sobie przeglądam różne grupy to widzę że trochę osób ma problem z tym że gra po wyjęciu z napędu potrafi się sama odinstalować. Z tego co można wyczytać to lepiej wyciągać płytę "ręcznie" przez przycisk na obudowie konsoli, jak wyjmiemy płytę za pomocą opcji "wysuń" w dasbordzie to może się niechcący sama usunąć. Pewnie pierwszy patch to załata no ale jeszcze go nie ma. Edytowane 20 listopada 2020 przez Ryo-San Cytuj
czarek250885 316 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Czasami można kupić uszkodzony sprzęt, widziałem na yt profil gościa ktory skupuje różne konsole naprawia je i sprzedaję. Może ktoś miał możliwość kupna takiego uszkodzonego egzemplarza i to wykorzystał. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Test pokazuje ze pad spokojnie wytrzyma nasze największe nerwy ; ) Swoja drogą pojawił sie polski akcent w tym filmiku Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Ja bym mu skakał po głowie... temu typu 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Test pokazuje ze pad spokojnie wytrzyma nasze największe nerwy ; ) Swoja drogą pojawił sie polski akcent w tym filmiku Za sam głos i wyraz twarzy bym go poskładał. 1 Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 (edytowane) Niezły pajac z tego kitajca, a jeszcze pomyśleć, że ma półtora miliona subów i tacy ludzie oglądają tego debila Edytowane 20 listopada 2020 przez Faka Cytuj
czarek250885 316 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 1 minutę temu, Faka napisał: Niezły pajac z tego kitajca, a jeszcze pomyśleć, że ma półtora miliona subów i tacy ludzie oglądają tego debila Takie rzeczy dobrze się sprzedają, zwróci mu się kilkukrotnie. Szkoda tylko sztuki, którą mógłby cieszyć się ktoś inny. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 20 listopada 2020 Opublikowano 20 listopada 2020 Najlepiej to by mu się sprzedała jego rozyebana morda. No sztuki szkoda, zwłaszcza w tych covidowych czasach, gdzie teraz takich konsol jest jak na lekarstwo. 1 Cytuj
Revv 0 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Czy ma ktoś problem z uzyskaniem 4K HDR? Mam tv LG OLED CX, testowałem na dwóch różnych kablach (pudełkowy + kupiłem wcześniej ultraHDMI). Pod PS4 żadnych problemów nie miałem, a tutaj jedynie wybór pomiędzy 4K bez HDR lub FHD z HDR. Czytałem, że na tv Sony pomaga włączenie funkcji „Enhanced HDMI”, LG niestety tego nie ma. Oczywiście sprawdzane różne porty, wszystkie w standardzie 2.1, konsola podpięta bezpośrednio pod tv Cytuj
nikt 42 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 11 minut temu, Revv napisał: Czy ma ktoś problem z uzyskaniem 4K HDR? Mam tv LG OLED CX, testowałem na dwóch różnych kablach (pudełkowy + kupiłem wcześniej ultraHDMI). Pod PS4 żadnych problemów nie miałem, a tutaj jedynie wybór pomiędzy 4K bez HDR lub FHD z HDR. Czytałem, że na tv Sony pomaga włączenie funkcji „Enhanced HDMI”, LG niestety tego nie ma. Oczywiście sprawdzane różne porty, wszystkie w standardzie 2.1, konsola podpięta bezpośrednio pod tv Włącz HDMI ULTRA HD Deep Colour w opcjach dla tego portu pod który podłączyłeś konsolę. Wejdź w główne opcje, w zakładce Obraz masz dodatkowe ustawienia. Powinno pomóc. Cytuj
Revv 0 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Sprawdzałem na samym początku - przy tej opcji całkowicie wyrzuca obraz z informacją o braku sygnału. Żeby uruchomić konsolę musiałem to wyłączyć Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Włącz HDMI ULTRA HD Deep Colour w opcjach dla tego portu pod który podłączyłeś konsolę. Wejdź w główne opcje, w zakładce Obraz masz dodatkowe ustawienia. Powinno pomóc. TV powinien sam mu automatycznie to wykryć i ustawić, przynajmniej ja tak miałem w przypadku XSX. Cytuj
nikt 42 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 2 minuty temu, Revv napisał: Sprawdzałem na samym początku - przy tej opcji całkowicie wyrzuca obraz z informacją o braku sygnału. Żeby uruchomić konsolę musiałem to wyłączyć Z wyłączoną tą opcją nie uzyskasz HDR'u w 4K bo to ogranicza przepustowość HDMI. 2 minuty temu, Koleś88 napisał: TV powinien sam mu automatycznie to wykryć i ustawić, przynajmniej ja tak miałem w przypadku XSX. U mnie dopiero po 3 uruchomieniu samo wyświetliło komunikat ale wcześniej w opcjach konsoli włączyłem HDR (albo dałem na auto, nie pamiętam). Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 No na xsx samo wykrywa i tak jak koledzy wyżej bez ultra HD deep colour nie będzie hdr i 4k... Spróbuj wpierw wymusić wszystko w opcjach ps5 i sprawdź czy Twój tv dobrze wykrywa jako odbiornik 4k hdr. Może sprawdź też na innym porcie w tv masz 4 HDMI 2.1. Cytuj
Paolo1986 746 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Miałem podobny problem, pisałem o tym w innym temacie. Sądziłem (jak się okazało słusznie), że nie jest to wina konsoli. Mianowicie jak podłączyłem ją do mojego soundbara (LG SK6F), a soundbar mam podłączony przez HDMI ARC z tv LG 55UK6750PLD, to miałem tylko obraz FHD, pokazywało mi, że tv nie obsługuje HDR. Podłączyłem więc konsolę bezpośrednio do tv i automatycznie włączyła się opcja HDMI ULTRA HD Deep Colour. Tak więc od tego czasu mam 4K i HDR. Cytuj
l33t 128 Opublikowano 21 listopada 2020 Opublikowano 21 listopada 2020 Ja mam problem z ładowaniem pada w trybie czuwania z przedniego portu USB. Po kilkunastu sekundach żółte diody wokół kontrolera gasną i rzeczywiście nic się nie dzieje. Podłączyłem pada do jednego z tylnych portów i od razu zaczął się ładować. Gdy konsola jest włączona, przedni port działa jak złoto. Dziwne. Ma ktoś podobny problem? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi