Gość Rozi Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Chłopie, po prostu graj na tej konsoli, jezus maria. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 55 minut temu, HiS napisał: Jacyś spadachroniarze z PCMR Temperaturki, OC, ramy, chamy, chvje itp. Więcej będzie rozkminiał parametry pracy podzespołów niż grał. To wygląda jakby kupił, żałował wydania pieniędzy i szuka powodu żeby oddać Cytuj Odnośnik do komentarza
Vetiuz 0 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Gram na nowej wersji konsoli od kilku dni, najdłuższe posiedzenie 7h w GOT, wszystko jest gitara nic się nie dzieje, jest miodzio, Polecam. Osobiście też dużo rozkminialem i dostawałem jobla bo to aż 300g chłodzenia MATKO Bosko co to będzie co to się stanie, spali się, dlaczego nie kupiłem wcześniej, teraz mam gorszą, co ja narobiłem. Szkoda nerwów i czasu na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
eraeste 0 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 (edytowane) Do McDrive, HiS, i tym podobnym. Rozumiem, ze nakazujecie, aby nie interesować się aspektami sprzętowymi tylko grać na konsoli i grać. Jeżeli Wasze życie to tylko gry to grajcie sobie. Ja oprócz grania interesuje się sprawami technicznymi w tej kwestii. Sami zreszta czerpiecie zapewne wiedzę z różnych źródeł m.in. podobnych wywodów. pzdr Edytowane 9 września 2021 przez eraeste Cytuj Odnośnik do komentarza
BEBZ 52 Opublikowano 9 września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 września 2021 Rzecz w tym, że z Twoich postów można wywnioskować, że w zasadzie, to jeszcze nawet tej konsoli nie uruchomiłeś. Fajnie być świadomym konsumentem, spoko. Ale jasna chałupka, kupiłeś sprzęt, który służy do grania, a teraz robisz analizy NASA, co to będzie z tym o 300g lżejszym chłodzeniem. Graj i się baw. Jak się wywali, to lecisz z gwarancją. Ta zasada dotyczy KAŻDEGO sprzętu elektronicznego. Jak kupiłem nową lodówkę, to od razu cyknąłem ją do gniazdka i żarcie wsadziłem - bez żadnych analiz 2 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eraeste 0 Opublikowano 10 września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 września 2021 (edytowane) 2 cz. o nowym ps5 - z filmiku wynika, jak jego autor informuje, ze nowa ps5 na pewno nie jest gorsza od pierwszej konsoli a nawet wnioskuje, ze lepsza (informacja dla zainteresowanych tym tematem) https://youtu.be/eP8lRhpuh5U miłego weekendu. Edytowane 10 września 2021 przez eraeste Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Chyba nikt normalny nie spodziewał się, że Sony strzeliło sobie w stopę i wydało nowszą rewizję gorszą od pierwotnej. Zdarza im się czasem cos odwalić, ale jednak trochę tych konsol wydali i po rozsypujących gumkach na stikach, czy YLODach wnioski jakieś na pewno zostały wyciągnięte. Typowe artykuły robione po kliknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 O Sony zaczyna rewizować PS5? W takim razie PS5 Pro już za moment będzie w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 964 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 I tak najlepsza jest teraz konwersacja na temat pamięci RAM. W tym pierwszym filmiku Hardware Busters International zmierzył temp. na SSD (48 stopni) i podpisał 'memory' i wszyscy znafcy stwierdzili że to chodzi o RAM więc może CPU jest chłodniejsze ale RAM ma 8 stopni więcej xd Normalnie pamięci VRAM działają w mniej więcej 85 stopniach ale 'eksperci' płaczą że przy 48 wszystko się spali w środku xd 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
DeVils 0 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 (edytowane) Witam jestem,nowy chciałbym się dowiedzieć. Czy to, jest normalna rzecz podczas wyłączenia. Gry, Cod Cold War słychać taki dzwięk jakby terkot? pózniej. Konsole, trochę przesunąłem i o dziwo nie słychać tego dzwięku.Juz podczas wyłączenia gry wiatrak. Jakby nie wchodzi w wibracje/ terkotanie? o ile można nazwać to terkotem z góry, sory za rozpierdziel na szybko pisałem Pozdrawiam. Edytowane 13 września 2021 przez DeVils Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Co za rzęch te PS5. Druga konsola i znowu problemy. Pierwsza chociaż padłą z łaski pana, a druga co chwilę CE-108255-1 ( już na pamięć nawet znam ). Reset i instalacja z USB nawet nie pomogła. Co za pech. Ktoś coś doradzi? Nie mam zamiaru znowu przechodzić przez proces zabawy z supportem Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 (edytowane) 7 godzin temu, Donatello1991 napisał: Co za rzęch te PS5. Druga konsola i znowu problemy. Pierwsza chociaż padłą z łaski pana, a druga co chwilę CE-108255-1 ( już na pamięć nawet znam ). Reset i instalacja z USB nawet nie pomogła. Co za pech. Ktoś coś doradzi? Nie mam zamiaru znowu przechodzić przez proces zabawy z supportem Sony. Kupiłem półtora tygodnia temu PS5 z napędem. Leży jeszcze w pudle, bo męcze Yakuze na Xboxie, ale po tym wpisie to będę musiał ją wcześniej wyciągnąć i sprawdzić. Zawsze mogę odesłać, lub wymienią na nową od ręki :x Edytowane 16 września 2021 przez bebbop Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 7 hours ago, Donatello1991 said: Nie mam zamiaru znowu przechodzić przez proces zabawy z supportem Sony. Chyba będziesz musiał,z tego co można przejrzeć na necie po komentarzach. Ja miałem podobny problem z PS4 z dnia na dzień przestała odpalać gry. Tylko ty przynajmniej masz gwarancję a my się zepsuło 3 miesiące po XD XD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 (edytowane) Astroboot na ten moment działa tylko normalnie. Jeszcze jedną rzecz obczaje zanim przystąpie do dezynfekcji pokoju po tym szrocie. Edytowane 16 września 2021 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 W dniu 13.09.2021 o 23:12, DeVils napisał: Witam jestem,nowy chciałbym się dowiedzieć. Czy to, jest normalna rzecz podczas wyłączenia. Gry, Cod Cold War słychać taki dzwięk jakby terkot? pózniej. Konsole, trochę przesunąłem i o dziwo nie słychać tego dzwięku.Juz podczas wyłączenia gry wiatrak. Jakby nie wchodzi w wibracje/ terkotanie? o ile można nazwać to terkotem z góry, sory za rozpierdziel na szybko pisałem Pozdrawiam. Klasyk, cewki. Większość osób tak ma, nic strasznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Ochłonąłem, zadzwoniłem, udało się za pierwszym razem. Wszystko już moje dane mają z ostatniej " sprawy ". Jutro konsola będzie wysłana. Gościu ( francuz ) mówił, że jest to bardzo powszechny problem z dyskami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 534 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 A to czemu nie zwracasz do sklepu na niezgodność? Powinni od strzała przyjąć i wymienić, ale przy brakach to raczej zwrot kasy prędzej. No chyba, że wolisz poczekać na nowy po wymianie w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 No właśnie. Wolę do Sony. Wysłali nówkę sztukę za pierwszym razem i trwało to niecałe dwa tygodnie od wysłania. Zwrotu kasy nie chcę, konsola ma śmigać:D Jestem cierpliwi, więc i jak trzeba będzie do 19 listopada będę wysyłał. Czyli aż się gwarancja skończy. No bez kitu, ta fuszerka z dyskami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Jeżeli zostało gwarancji mniej niż trzy miesiące to ona się wydłuża o ten brakujący czas i od odebrania konsoli będziesz miał 3msc gwarancji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 534 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Ogólnie to słabo z tymi 3 miechami jak wymieniają na nowy egzemplarz czy to konsola czy pad, powinno lecieć 12 od nowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PabloPSX 0 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Ochłonąłem, zadzwoniłem, udało się za pierwszym razem. Wszystko już moje dane mają z ostatniej " sprawy ". Jutro konsola będzie wysłana. Gościu ( francuz ) mówił, że jest to bardzo powszechny problem z dyskami. mam ten sam błąd CE-108255-1 tylko u mnie on wystąpił tylko w kilku grach, w sleeping dogs przy kontynuowaniu gry z menu wywalało, ale dało to sie obejsc wybierajac ostatni save recznie, w jednym indyku którego nazwy juz nie pamietam gra wywalała ten blad na mapie swiata i ogolnie wtedy pad przestawał reagowac no i w multi titanfall 2 nie da sie grac bo ekran stoi tylko odgłosy bitwy słychac, a jak wywaliło do menu to tez ten blad pokazało. Kampanie single ograłem bez problemu. Myslisz, ze powinienem reklamowac? w reszcie gier wszystko działa dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 964 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
eraeste 0 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 5 godzin temu, łom napisał: Jaki jest wniosek wg Ciebie z tego filmiku? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 964 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 49 minut temu, eraeste napisał: Jaki jest wniosek wg Ciebie z tego filmiku? Taki że nie ma co się przejmować tym że nowa rewizja jest pod jakimś względem gorsza. Poprawili trochę temp. na RAMie, na SOC/APU trochę się zwiększyła (ale nadal te 70 stopni w stresie to jest bardzo mało) więc nie powinno być żadnych problemów (a przynajmniej większych niż do tej pory). Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 16 września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 września 2021 10 godzin temu, PabloPSX napisał: mam ten sam błąd CE-108255-1 tylko u mnie on wystąpił tylko w kilku grach, w sleeping dogs przy kontynuowaniu gry z menu wywalało, ale dało to sie obejsc wybierajac ostatni save recznie, w jednym indyku którego nazwy juz nie pamietam gra wywalała ten blad na mapie swiata i ogolnie wtedy pad przestawał reagowac no i w multi titanfall 2 nie da sie grac bo ekran stoi tylko odgłosy bitwy słychac, a jak wywaliło do menu to tez ten blad pokazało. Kampanie single ograłem bez problemu. Myslisz, ze powinienem reklamowac? w reszcie gier wszystko działa dobrze Jak uważasz. Właśnie mi się pobrało na nowo Demon Souls Remake i sprawdzałemi i tam nie wywala. Zostawiam na dysku RAtcheta, Spidera i Deathloopa w których wywala i niech patrzą i nówkę odsyłają XD Reklamuj. Sprzęt kosztuje i ma śmigać jak ta lala. To nie pc, że wiecznie problemy i errory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi