Gość Rozi Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 Kup te kolorowe, PODOBNO lepsze i mniej awaryjne. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 Byly tylko rozowy i jasnoniebieski to wzialem ten niebieski, tak srednio to wyglada. Jeszcze zdazyly podrozec bo 75euro zaplacilem a za poprzedniego chyba z 60. Cytuj
Kubanczyk87 0 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 Siema . Mam probl za każdym razem kiedy zainstaluje grę pudełkową np uncharted Ps5 chce zagrać wyskakuje błąd coś tam z Temperaturą i konsola się wyłącza. Z grami na PS4 nie mam żadnych problemów żeby grać . Pomoże ktoś ? Czy wyebac tą konsole do śmietnika ? . Na pytanie jak długo mam konsole odpowiadam odrazu 3 tygodnie. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 2 godziny temu, Kubanczyk87 napisał: Siema . Mam probl za każdym razem kiedy zainstaluje grę pudełkową np uncharted Ps5 chce zagrać wyskakuje błąd coś tam z Temperaturą i konsola się wyłącza. Z grami na PS4 nie mam żadnych problemów żeby grać . Pomoże ktoś ? Czy wyebac tą konsole do śmietnika ? . Na pytanie jak długo mam konsole odpowiadam odrazu 3 tygodnie. To jak masz konsolę 3 tyg. i chcesz ją wyrzucać na śmietnik to szacuneczek. Ja bym oddał do sklepu na gwarancję, jako osoba, która robiła to już dwa razy, ale co ja tam wiem. Tylko pamiętaj, że jeśli zdecydujesz się na serwis to z 1,5 m-ca zostaniesz bez maszyny. Cytuj
Kubanczyk87 0 Opublikowano 7 października 2022 Opublikowano 7 października 2022 To był taki żarcik hmm nie no dopiero co kupiłem a już na gwarancje muszę oddać . Sprawdzę jeszcze raz wczoraj robiłem aktualizacje może coś to dało Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Mam nietypowy problem kurła. Otóż po włączeniu konsoli, nie może się połączyć z internetem. Muszę odczekać minutę, dwie, dopiero potem łapie. Czasami jest tak, że rozłącza mi całkowicie internet w routerze - żadne urządzenia podłączone nie łapią go. Reset konsoli i odczekanie pomaga. Mam internet od UPC, łączę się po kablu. Ciekawe z czego to wynika, Xbox działa normalnie, Switch też. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Spróbuj ustawić lokalny IP dla PS5 na sztywno w routerze i konsoli, np 192.168.0.111, ew DNS na konsoli ustaw na googlowski. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 @Rozi też tego niełączenia zaobserwowałem, ale nie pojawia się za każdym razem. Może coś w FW namieszali. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Spróbuję to statyczne IP ustawić, ale beka z tym jest niezła. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Ja tak na ps4 miałem, okazało się że router był zjebany po wymianie jak ręką odjął. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 W konsoli zaczął od jakiegoś czasu skakać mi ekran. Orientuje się ktoś czy muszę spakować do media expert cały sprzęt czy tylko samą konsole? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 października 2022 Opublikowano 11 października 2022 Samą konsolę 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 W konsoli zaczął od jakiegoś czasu skakać mi ekran. Orientuje się ktoś czy muszę spakować do media expert cały sprzęt czy tylko samą konsole? Skakać ekran? Sprawdzałeś inny kabel hdmi? Wysłane z mojego motorola edge 30 ultra przy użyciu Tapatalka Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 (edytowane) 21 godzin temu, Plackus napisał: W konsoli zaczął od jakiegoś czasu skakać mi ekran. Orientuje się ktoś czy muszę spakować do media expert cały sprzęt czy tylko samą konsole? Tak jak napisał przedmówca. Spróbuj z innym kablem hdmi. Miałem podobne objawy w PS4, dopóki nie wymieniłem kabla. Gdyby się okazało, że nie pomogło, to zostaje oddać do sklepu. Pamiętaj, że ME życzy sobie (czy też raczej serwis) komplet - kable, pad, konsola. Karton zastępczy weź. Chyba że ci nie zależy na oryginalnym. Edytowane 12 października 2022 przez marcinwks Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 A ja mam taki problem, że po uruchomieniu konsoli z płytą w środku pokazuje że nie może wystartować gry. Muszę pytę wysunąć i ponownie wsunąć żeby gra się uruchomiła. Miał ktoś już coś takiego? Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 12 października 2022 Opublikowano 12 października 2022 Czy tylko ja mam problem z trybem standby? Dość często przy wyłączaniu konsoli ta nie raczy usnąć, tylko wykrzyczą się i ponowne uruchomienie zaczynać muszę od odbudowywania bazy Cytuj
HajsMajster 0 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Cześć, Nie znalazłem takie tematu na forum, więc zapytam tutaj. Jaki model konsoli najlepiej wybrać? Na stronach sklepów RTV są różne opisy... Jedyni sprzedawają "Playstation 5" i dzwoniąc na infolinię to nie wiedzą czy to 1116 czy 1202. Inni sprzedawają Chassis B i/lub C... Czym te konsole się od siebie różnią? Jaki model wybrać najlepiej? Gdzieś czytałem opinie, że tych CHASSIS nie kupować bo gorsze od "nornalnej" PS5 Pomóżcie bracia i siostry Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Każda będzie spełniała swoje zadanie. Kupuj gdzie najtaniej. Nic się nie bać, pic, palić, jebac Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 @HajsMajster odpowiedź masz w głównym temacie PS5 w ostatnim poście i nie nie są gorsze, to tylko clickbaitowe nagłówki po dzbaniarskim filmie pewnego "jutjubera" 1 Cytuj
HajsMajster 0 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 @Psyko Ten Twój cytat zrobił mi dzień @Figuś "Oszczędzając" na masie nie oszczędzają przypadkiem na chłodzeniu czy innych podzespołach, które mogą "szybciej się zużyją"? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 1 minutę temu, HajsMajster napisał: "Oszczędzając" na masie nie oszczędzają przypadkiem na chłodzeniu czy innych podzespołach, które mogą "szybciej się zużyją"? tu masz wyjaśnione przez kogoś z pojęciem, ogólnie ja bym szedł w c-chassis bo jest na niższej litografii i potwierdzone już jest że żre mniej prądu Cytuj
mavano88 0 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Konsola ps5 wyświetla artefakty w fifa 23 to samo dzieje się w innych grach. Co zrobić ? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 dać na reklamacje jeśli jest gwara producenta, jak nie ma to próbować przez rękojmię w sklepie gdzie kupiłeś Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 W dniu 12.10.2022 o 18:36, Luk248 napisał: A ja mam taki problem, że po uruchomieniu konsoli z płytą w środku pokazuje że nie może wystartować gry. Muszę pytę wysunąć i ponownie wsunąć żeby gra się uruchomiła. Miał ktoś już coś takiego? Ja tak miałem na początku i nieważne, czy gierka z PS4 czy natywna na PS5. Z czasem problem sam zniknął i zupełnie o tym zapomniałem, aż przeczytałem Twojego posta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi