Opublikowano 19 listopada 20204 l temat do zbierania pspiątkowych e-kolegów =) podawajcie swoje PSN i dodawajcie się masowo, czy jest nas chociaż 100? --- PSN : supremefusion808 Gry : Demon's Souls, Spiderman MM, FIFA 21 --- PS. w ustawieniach prywatności zaznaczcie "każdy" w zakładce komunikacja odnośnie osób które mogą wysyłać wam prośby o dodanie ; inaczej tylko wy będziecie mogli dodawać, ale was - nikt, bo macie blokadę Edytowane 21 listopada 20204 l przez nero2082
Opublikowano 19 listopada 20204 l schabek_PL Spider, DS, Fifa, NBA Dodaje kazdego dobrego swira ktory nie zwatpil w niebieska potege
Opublikowano 19 listopada 20204 l PiPoLiNiONajbardziej znienawidzony forumkowy dealer konsolą której nigdy nie dostał [emoji23][emoji23]
Opublikowano 21 listopada 20204 l PSN : MEVEK_MARSHALL GRY : Sackboy i Demonsy. Pozdrawiam serdecznie wybrańców Edytowane 21 listopada 20204 l przez MEVEK
Opublikowano 22 listopada 20204 l PSN: elefele1986 Gry: Days Gone, God of War, Uncharted 4, Gigantozaur (coś dla najmłodszych :)) PS5 to moja pierwsza konsola, więc postanowiłem na początek ograć największe hity z PS4 I poczekać, aż ceny nowych gier trochę spadną. Pozdrawiam
Opublikowano 26 listopada 20204 l PSN: Shadow_Snake Gry: Sackboy Wielka przygoda, Spider-Man MM UE, niedługo Demon’s Souls i kupa gier z PS4.
Opublikowano 28 listopada 20204 l PSN: Lind_PL GRY: Sackboy,Spider-Man + MM, COD Cold War, kilka kier z ps4
Opublikowano 10 grudnia 20204 l PSN: netowy GRY: Spider-Man Remastered, Spider-Man Miles Morales, biblioteka z PS4
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Witam i pozdrawiam jestem kolejnym posiadacze ps5 ja i wcześniejszych wersji mój nick to Lysy2007 i gram przeważnie w fps typu multi......
Opublikowano 10 grudnia 20204 l PSN: ShinkeX Gry - Spiderman Morales, Demon Soulsy + biblioteka z ps4
Opublikowano 11 grudnia 20204 l PSN: RADKOR_PLGry PS5: Demon's Souls, Sackboy: Big Adventure, Spiderman: Miles Morales, DiRT5.Gry PS4: najlepsze exclusivy.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka