grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 W dniu 20.11.2020 o 22:50, Jontek80 napisał: No I znowu juz jest do ściągnięcia, a ja jeszcze nie skończyłem czytać starego 30 minut temu, dee napisał: Mozna juz .pdf pobierać już od piątku można było - pewnie przez chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzodas 1 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Przestałem czytać Szmatławca kiedy Ściera odszedł. Z ciekawości kupię ten numer i zobaczę jak to teraz wszystko wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 44 minuty temu, Trzodas napisał: Przestałem czytać Szmatławca kiedy Ściera odszedł. Z ciekawości kupię ten numer i zobaczę jak to teraz wszystko wygląda. Ze wszystkich rednaczy wspominam go najlepiej ale z jego obecnym podejściem do gierek to psxe daleko by nie najechał. Dziwne, że można się tak wypalić w swoim hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 419 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Wiesz wszystko jest możliwe. Ja kiedyś łykałem wszystko jak leci jeśli chodzi o gry. Teraz na słowo sanbox mam odruch wymiotny i gram w takie gry jak ktoś poleci że naprawdę wartom. Ostatnie Assassins Creed w które grałem to 4 i tak się wymęczyłem że od tamtej pory nawet mnie nie kusi żeby sprawdzić kolejne części. Po przejściu Sekiro, które bardzo mi się spodobało, czytałem opinie innych ludzi i dużo razy pojawiał się problem że za mało do zwiedzania że za liniowa a dla mnie to akurat były plusy, bo tych gier gdzie właśnie tak mamy jest na pęczki. Planuje zapolować na Switcha i zobaczyć czy Marian na nowo obudzi radość z grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 1 godzinę temu, Trzodas napisał: Przestałem czytać Szmatławca kiedy Ściera odszedł. Z ciekawości kupię ten numer i zobaczę jak to teraz wszystko wygląda. Przejrzyj se w Empiku Kurdę mam całą kupę pierwszych numerów, cała szafa zawalona. Pewnego dnia w dniu premiery nowego numeru wstałem rano i zapomniałem kupić mimo 8 zeta w kieszeni. A później już jakoś tak poleciało... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Jesli chodzi o switcha to u mnie tak to wyglada. 85% czasu grania switch, 14% ps4 i 1% klocek. To nie tylko Mario. Choc skonczylem i odyseje i galaxy. Bardzo mi podszedl octopath traveler. Skonczylem xenoblade ale on akurat taki sobie. Jak gry sa na rozne konsole to biore wersje na switcha. Zawsze moge sobie w lozku pograc. Pograliamy z juniorem w mario kart, streets of rage 4 czy river city girls. Sam ogralem bayonette i wiele innych fajnych gier. Jak ktos lubi grac online to tez jest tu najtaniej. Poza tym w abonamencie jest pare fajnych gierek na emulatorze snesa. Czasami warto tez zagrac. Kiedys sie wahalem zeby kupic. Syn namowil a teraz to moja ulubiona konsola. A i nie ma pucharkow czy trofeow. Teraz juz nic nie musisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 25 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 UWAGA! Drodzy Czytelnicy, grudniowy numer pojawi się w sprzedaży we wtorek 1 grudnia. Przepraszamy za utrudnienia, ale niestety drukarnia wciąż ma problemy z załogą (część osób przebywa na kwarantannie) przez co cały proces druku i dystrybucji wydłuża się. Jednocześnie przypominamy, że e-wydanie jest dostępne w sklepie PSX Extreme i na Publio.pl. 1 2 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Dobrze, że coś mnie tknęło, żeby sprawdzić temat przed wyjściem po nowy numer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Ten minus od nero xD krwua płacę dychę i wymagam!!!!!! 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Chce rozmawiać z kierownikiem tego pisma! Cytuj Odnośnik do komentarza
milupl 616 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Źle się dzieje w państwie polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
kruger90 9 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 (edytowane) Trochę brakuje świątecznych okładek Edytowane 26 listopada 2020 przez kruger90 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Pod koniec roku powinna być jakaś ankieta online (kiedyś była papierowa) odnośnie magazynu, coś w tym stylu: "Graczpospolita" zostawić /usunąć /zwiększyć /zmniejszyć Tak właśnie czytam te bzdety... no po prostu nie pasuje mi dziś ten dział. Pamiętam, że miały to być takie pudelkowe niusy, kto z kim, co itp. W 279 numerze czytam, że gracz kupił DSa i znalazł w środku wiadomość. Okej, to ma być ciekawe? Mazzi ma Ohayo Nippon + stronę na felieton i to wystarczy. Graczpospolita wychodzi już 179 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 To w takim razie w grudniu będą 2 numery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Kurła, chodzę po tych wszystkich kioskach, w celu zakupu nowego numeru, nigdzie nie ma, ja wtf, co nie dowieźli czy jak? I przypomniało mi się, że numer został przełożony na 1 grudnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Ja właśnie dostałem 63 numery pixela do przerobienia plus mama na urodziny przyslala mi prawie wszystkie komiksy Tadusza Baranowskiego. W tym miesiacu nie spieszy mi sie. Jak przyjdzie to wepchnie sie poza kolejka do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 @Perez a kiedy nastąpi wysyłka numerów do osób, które kupiły w sklepiku na stronie Pixela? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 18 godzin temu, Emtebe napisał: @Perez a kiedy nastąpi wysyłka numerów do osób, które kupiły w sklepiku na stronie Pixela? Od dzisiaj będą wysyłane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Mnie właśnie przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Prenumeratka prawilnie odebrana w terminie Moje pinionżki nie poszły tym razem na marne Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 23 godziny temu, Perez napisał: Od dzisiaj będą wysyłane. To niezłe macie dile z pocztą, bo ja dostałem wczoraj rano. Chyba jakiś super hiper PPP Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Godzinę temu, Luqat napisał: To niezłe macie dile z pocztą, bo ja dostałem wczoraj rano. Chyba jakiś super hiper PPP Ty masz, jak kojarzę, prenumeratę, a Emtebe pytał o te numery kupione w sklepiku. Prenumeraty mogły wyjść jakoś czwartek, ale nadział do sklepu jest dostarczany później. A przy okazji informacyjnie - nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Zapraszamy :). Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Dajcie sobie spokój z rodzynami, szkoda miejsca i tych kilkunastu sekund życia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Numer dotarł, można czytać. Jeszcze 20 miesięcy do 300 numeru. Zleci jak z bicza strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 3 godziny temu, Perez napisał: Ty masz, jak kojarzę, prenumeratę, a Emtebe pytał o te numery kupione w sklepiku. Prenumeraty mogły wyjść jakoś czwartek, ale nadział do sklepu jest dostarczany później. A przy okazji informacyjnie - nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Zapraszamy :). No właśnie nie mam prenumeraty i kupuję w pixel szopie Na paragonie data 26.11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi