Opublikowano 16 grudnia 20204 l Coś mi się zdaję że było testowane tylko na zewnętrznym HDD a nie SSD i z tego wynika błąd.
Opublikowano 16 grudnia 20204 l Prawdopodobnie tak było. KILu zdecydowanie lepiej "testował" sprzęt Edytowane 16 grudnia 20204 l przez Alastor84
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Czy nakład PE został zmniejszony w tych dziwnych czasach? Co wejdę na sklepik, to widzę "nakład wyczerpany". Ciekawi mnie, czy po prostu ludzie tak nagle ruszyli po prenumeratę, czy zmniejszono nakład
Opublikowano 18 grudnia 20204 l W dniu 17.12.2020 o 10:36, grzybiarz napisał: Czy nakład PE został zmniejszony w tych dziwnych czasach? Myślę, że tak, bo pytam po raz trzeci i nie ma odpowiedzi. Mam nadzieję, że magazyn ma się dobrze mimo zamykanych i otwieranych galerii.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Ciekawe to czemu nakład w dzisiejszych czasach jest tajemnicą. Kiedyś pisali wprost że np był naklad 110-130 tyś. egzemplarzy SS i TS, czy nawet CD-ACTION.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l W dniu 10.12.2020 o 15:38, Perez napisał: Tak jest, potwierdzam. Kalendarz dokładnie w takiej samej wersji jak w latach poprzednich, cena również standardowo nieco wyższa - 12,90 zł. I co ważne - numer pojawi się w sprzedaży 22 grudnia (wtorek). @PiotrekP A czy się opóźni, to się pewnie okaże na dniach ;] Edytowane 18 grudnia 20204 l przez Kmiot
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Autor No i wykrakałeś... Niestety mimo starań (przyspieszenie oddania numeru) nie damy rady wejść przed świętami i wracamy do pierwotnego planu z premierą numeru 31 grudnia w czwartek. Szczegółowa zapowiedź po weekendzie.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l W dniu 18.12.2020 o 11:33, Jontek80 napisał: Ciekawe to czemu nakład w dzisiejszych czasach jest tajemnicą. Kiedyś pisali wprost że np był naklad 110-130 tyś. egzemplarzy SS i TS, czy nawet CD-ACTION. . Edytowane 27 lipca 20213 l przez emwusc
Opublikowano 18 grudnia 20204 l To mnie Perez wkurzyłeś teraz Miało być Świąteczne czytanko, a będzie lipa. W sylwestra nie będę w stanie dotrzeć do kiosku
Opublikowano 18 grudnia 20204 l 5 minut temu, aux napisał: W sylwestra nie będę w stanie dotrzeć do kiosku To nie pij od rana
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Autor 28 minut temu, aux napisał: To mnie Perez wkurzyłeś teraz Miało być Świąteczne czytanko, a będzie lipa. W sylwestra nie będę w stanie dotrzeć do kiosku Nic nie poradzę :(. Co mogliśmy, to pocisnęliśmy - szybciej oddaliśmy kalendarz, numer też dzień wcześniej, ale niestety drukarnia nie da rady tego przed świętami przygotować (do druku dochodzi pakowanie pisma z kalendarzem) i mimo planu zmiany terminu, wróciliśmy do pierwotnej daty.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l 2 godziny temu, Perez napisał: Nic nie poradzę :(. Co mogliśmy, to pocisnęliśmy - szybciej oddaliśmy kalendarz, numer też dzień wcześniej, ale niestety drukarnia nie da rady tego przed świętami przygotować (do druku dochodzi pakowanie pisma z kalendarzem) i mimo planu zmiany terminu, wróciliśmy do pierwotnej daty. A pdf kiedy będzie?
Opublikowano 18 grudnia 20204 l W dniu 10.12.2020 o 15:38, Perez napisał: I co ważne - numer pojawi się w sprzedaży 22 grudnia (wtorek). Numer miał wyjść we wtorek, czyli musiał zostać wysłany w weekend. Nikt z drukarnia nie dał wam info wcześniej, że to nierealne i musi być taka obsuwa?
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Autor 1 godzinę temu, lpcl napisał: A pdf kiedy będzie? Przed świętami. Godzinę temu, milupl napisał: Numer miał wyjść we wtorek, czyli musiał zostać wysłany w weekend. Nikt z drukarnia nie dał wam info wcześniej, że to nierealne i musi być taka obsuwa? Skomplikowane. Miało się dać, ale się nie dało.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l 2 minuty temu, Perez napisał: Przed świętami. Skomplikowane. Miało się dać, ale się nie dało. OK, będę miał co czytać w pociągu, chociaż jeszcze 2 numery pixela mam ale trochę tam przynudzają.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Zastanawia mnie sens drukowania tych kalendarzy. Czy Wy naprawdę myślicie, że dorosłe typy grające w gierki wieszają sobie takie coś w domu/pracy? No chyba, że macie jakieś dane o czytelnikach i połowa z nas ma 13 lat. Pomijam już to, że zazwyczaj po pierwszym kwartale takie kalendarze są już nieaktualne jeśli mowa o zaznaczonych na nich premierach.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Nie muszą myśleć i się zastanawiać. Pewnie dane sprzedażowe mówią, że się opłaca. Ogólnie nie widzę problemu.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l U mnie kalendarz też wisi co roku. Poprzednio w chacie. A tegoroczny w pracy.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Jeżeli ktoś się nie wstydzi pokazać publicznie kupując gazetkę, to z kalendarzem też nie powinno być problemów.
Opublikowano 19 grudnia 20204 l Ja zbieram ale nie wieszam, ani żadnych plakatów. Jedyne co wieszam na scianach to obrazy i maski z podroży. Choć te teraz się skończyły i nie wiadomo czy wrócą jeszcze. Zwlaszcza po przeczytaniu artykułu o cyberpanku w najnowszym numerze. Niby człowiek wie o tym wszystkim ale nie chce się z tym pogodzić. Wini się polityków ale przecież oni są juz dawno sprzedani i sterowani przez korporacje.