Perez 1 697 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 O, no to najs. Widać drukarnia zdążyła przed weekendem trochę ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Ja też dzisiaj w skrzynce miałem, zaraz się zabieram za czytanie do herbaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 3 minuty temu, Ukukuki napisał: Ja też dzisiaj w skrzynce miałem, zaraz się zabieram za czytanie do herbaty. No to liczę, że u mnie też będzie skoro dochodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Właśnie się miałem zapytać kiedy będzie prenumerata w skrzynce... Ale widzę że koledzy już dostali. No nic czekam. Może jutro. Btw okładka trochę kontrowersyjna bo imo oba systemy powinny być, chociaż rozumiem biznes. Mam nadzieję, że taka stronniczość tylko na okładce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Ja liczę, że przyjdzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 E, jednak jeszcze nie dojechał. Czekamy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Widzę, że ktos wziął sobie do serca moja stara radę i podaje się datę wysyłki przesuniętą do przodu o kilka dni, a wysyła po staremu :reggie: Dzięki temu wszyscy zadowoleni z daty dostarczenia, nawet do mnie doszło dziś Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 Na razie przeczytałem przede wszystkim test PS5, no i nie powiem, lekki zawód. Jasne, merytorycznie jest wszystko cacy (a przynajmniej wierzę, że jest), ale brakuje mi jakiegoś mocniej odczuwalnego elementu osobistych wrażeń, a nawet zdjęć innych niż pozowana full profeska (ja się pytam, gdzie są do klasyczne porównania wielkości wszystkich Plejów?). I nie chodzi tu o odwieczny wątek "to już nie to samo PE, co kiedyś", bo HIV nie napisał, że wreszcie wiatrak nie zagłusza jego pierdów. Całość brzmi trochę jak litania suchych informacji o sprzęcie, z kilkoma bardziej subiektywnymi zdaniami wplecionymi w całość. To, że nie czuć zajawki, to jedno (ot, taki start generacji, wielu osobom hype się nie udziela), gorzej, że autor sam wprost tego nie zasygnalizował. Wszystko takie bezpieczne. Zakładam, że test był opracowany sporo przed wydaniem nowego numeru, przez jedną, wyznaczoną osobę, więc siłą rzeczy nie dało się zebrać ludzi na kupie (abstrahując od wirusa) i zrobić standardowe zestawienie opinii, no ale znowu jest to kwestia, które czytelnik sam się musi domyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 736 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 @kotlet_schabowy ta sama co zarzutka co kolega, wrażenia ze sprzętów są ale opinia jedna, zabrakło posiadówki i ringu z wrażeniami zgredów, za mało PE w PE ; oczywiście możecie to nadrobić za jakiś czas, zrobić jakiś versus konsolowy i porównać jak to się rozkłada u was podoba mi się nowy narybek w redakcji (nowy dla mnie bo nie czytałem was kilka lat) , Piechota i Kroolik bdb styl, no i jeszcze Mielu piszący reckę Soulsów w PE - trochę abstrakcja ale to oczywiście na plus, nawet nie neo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 to trochę cię ominęło, bo mielu recenzowal już wcześniej choćby sekiro czy (chyba) dark souls 3, już nie wspominając o jego felietonach Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Papier się zmienił? W dotyku jakby inny, nawet lepszy czy tylko mi się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Recenzja Demon's Souls. Plusy: 60 FPS-ów. Minusy: 30 FPS-ów. ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 3 godziny temu, number_nine napisał: Recenzja Demon's Souls. Plusy: 60 FPS-ów. Minusy: 30 FPS-ów. ok Momenty gdzie jest 60 fps są na plus, momenty gdzie jest 30 fps są na minus, czego ni rozumisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Kupiłem pierwszy numer psxa od chyba 5 lat. Roger proszę dać mi za to serduszko! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Nie, bo zaraz wszyscy polecą po szmatławca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 592 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 5 godzin temu, number_nine napisał: Recenzja Demon's Souls. Plusy: 60 FPS-ów. Minusy: 30 FPS-ów. ok Nie czytałem jeszcze recenzji, ale zakładam, że kwestia jest wyjaśniona w treści. Zapewne chodzi o tryby graficzne i przymus wyboru między płynnością a "ładnością", z czego to pierwsze jest na plus, drugie na minus. No chyba że nie, wtedy rzeczywiście ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Ja to w recenzji o konsoli xss nie rozumiem minusa o 1440p rozdziałki? Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 19 godzin temu, Kmiot napisał: Nie czytałem jeszcze recenzji, ale zakładam, że kwestia jest wyjaśniona w treści. Zapewne chodzi o tryby graficzne i przymus wyboru między płynnością a "ładnością", z czego to pierwsze jest na plus, drugie na minus. Jasne, ale patrząc na samą oceniaczke, to wygląda to w ciul nielogicznie. W przypadku 11 letniej gry pewnie większość ludzi tylko rzuci na to okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 592 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Na początku może tak, ale chyba nie sugerujesz, że ktokolwiek kupuje PE tylko po to, by "rzucić okiem na oceniaczkę", bo przecież to tylko staranny remake mającej ponad dekadę gry i kogo interesuje jak się udał? Bez lektury recenzji wiele suchych plusów/minusów jest nie do końca jasnych. Oceniaczka to podsumowanie i z założenia powinna być czytana po recenzji, a że zazwyczaj jest odwrotnie to już inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Ależ hajpik zrobiliście na ten nowy numer, pierwszy od dawna wolny weekend, więc dzisiaj marsz po piwko, szmatławca i grane będzie mocno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 2 godziny temu, number_nine napisał: Jasne, ale patrząc na samą oceniaczke, to wygląda to w ciul nielogicznie. W przypadku 11 letniej gry pewnie większość ludzi tylko rzuci na to okiem. Może wstawił takie a nie inne plusy i minusy z racji tego, że, jak sam wspomniał, nie widzial różnicy w oprawie graficznej między trybem wydajności a trybem graficznym, a po zasmakowaniu 60 klatek ciężko wrócić do 30. Skoro nie widzi różnic w grafice, to pewnie po prostu zastanawial sie nad sensem istnienia trybu z 30 klatkami i tyle, a czy różnic faktycznie nie widać, to inna sprawa, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Numerek doszedł, ładny i pachnący, nawet mi ta PS5 zaczęła się trochę podobać dzięki okładce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Hiv opublikował mojego maila ze zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Widzialem. Wlasnie sie zastanawialem czyje to byly fotki z forumka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Te z celi? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi