vip77 250 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Wyszła jakąś aktualizacja/latka do astro, ale chuj wie co zmienia/naprawią. Komu to przeszkadzało że usunęli przy grach na ps5 informacje co się zmienia, tak jak jest przy gierkach na PS4. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Astro’s Playroom Update 1.600.000 patch notes (Updating) Addressed audio-related issues. Stability and performance improvements. Added some UI improvements. Overall gameplay optimizations. Other minor bug fixes. 1 Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Musisz w ustawieniach ps5 zmienić, w samej grze nie da rady. https://www.polygon.com/21549865/ps5-settings-invert-y-x-axis-camera-controls-playstation-5 Cytuj
raulos 19 Opublikowano 9 czerwca 2021 Opublikowano 9 czerwca 2021 Genialna jest ta gra. Mega przyjemna. Lepsza od Mario 1 Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Odpaliłem jako pierwszy tytuł na PS5 ze względu na to, że gra jest na dysku konsoli. Najpierw zainstalowałem ponad 90gb Horizonta 2, stwierdziłem że jeszcze trochę pogram i w międzyczasie zainstaluje Ratcheta i wówczas sprawdzę te dwie gry. Skończyło się na tym, że cały wieczór spędziłem z Astro, kończyć gierkę za jednym posiedzeniem. Bardzo fajny tytuł, pokazujący możliwości Dual Sensa, z miodny gameplayem, które co chwilę zaskakuje nas czymś nowym. Nawet znaleźli się bossowie, zwłaszcza ostatni, to fajne zaskoczenie dla graczy pamiętających PSX. Do tego świetna muzyka, która od pierwszych sekund wkręca się w dynię. Ciekawy jestem kolejnego tytuły tego studia, oby było to coś większego. PS. Odgrywane motywy z różnych gier przez ludki Astro miły dodatek do otaczającego nas świata, ten z Days Gone najlepszy, przezabawnie to wyglądało. 2 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Nie, no Astro mega kozak. Chciałbym więcej. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Ogrywałem Astro bezpośrednio przed ograniem Ratcheta Rift Apart i... nie muszę chyba pisać, przy której grze się lepiej bawiłem, a w Ratchety gram od czasów PS2 Gra jest fenomenalna i czułem się przy niej jak małe dziecko. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Obie gry są całkiem inne, więc dziwne porównanie, ale ja przy Astro też bawiłem się wyśmienicie i czekam na to nad czym obecnie pracują. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 12 minut temu, Square napisał: Obie gry są całkiem inne, więc dziwne porównanie, ale ja przy Astro też bawiłem się wyśmienicie i czekam na to nad czym obecnie pracują. Niby tak, ale obydwie traktuje jako platformówki i miałem chyba za wysokie oczekiwania względem Ratcheta Po prostu astro dostarczyło mi fun, którego nie miałem przy Rift Apart. Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Ja podobnie, szybciej przejdę od nowa Astro niż pewnie dokończę Ratcheta. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 A mi w astro nie działa w tym momencie jak się jednorękim bandyta "ciągnie" za dźwignię. Nic się nie dzieje,a i mam wrażenie,że coś źle robię,lecz gra tego nie odnotowuje i tak ciągnę te wajchę i nic się nie dzieje. Zepsuty dual sense,zepsuta konsola,zepsuty ja? Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Opublikowano 23 kwietnia 2022 A masz monety czy co to tam było na stanie? 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Albo wybrał już wszystko XD Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Pewnie nie ma monet, bo ja robiłem to samo i nic, nawet machalem padem jak wędka, bo myślałem, ze to ciągniecie za wajche to jakaś prezentacja kolejnego ficzera DualSense Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 9 maja 2022 Opublikowano 9 maja 2022 Platynka wbita <3 Chętnie bym zapłacił za jakiegoś pełniaka z Astro w roli głównej. Klimat, muzyka, mechaniki - cudo! Astro to król platformerów. Chciałem sobie jakiś merchandise kupić ale nic na necie nie znalazłem Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Wygląda na to iz nadciąga nowa pełnoprawna cześć na PS5 Cytat Według znanego leakera o pseudonimie BillBil-kun, uchodzącego za dobrze poinformowanego w środowisku PlayStation, już za dwa tygodnie możemy doczekać się zapowiedzi nowej gry z Astro Botem - uroczą maskotką konsoli, która już wcześniej pojawiła się w dwóch ciepło przyjętych grach. https://www.eurogamer.pl/urocza-maskotka-playstation-powraca-zapowiedz-ponoc-juz-za-dwa-tygodnie 1 Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Drugi etap za mną, ten z pamięcią. Czy muszę posać, że jest absolutnie fantastycznie i bawiłem się super? Wiecie co jest najlepsze? Jak to wszystko jest zrobione ze smakiem i wyczuciem. Mam wrażenie absolutnej miłości i szacunku do dziedzictwa Playstation, a nie taniego żerowania na sentymencie. Każda znajdźka przywołuje wspomnienia, a koniec etapu gdzie muzyka się wycisza i wjeżdża dźwięk odpalnia Playstation 1 wywołał u mnie takie ciary i szklane oczy, że szok! Coś absolutnie fantastycznego. I jak bardzo bardzo czegoś takiego potrzebowałem. Kombinuję jak tu załatwić sobie VR i przejść tego Astro na VR 6 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Wjechało kilka nowych trofeów do bocika. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca @Square mial nosa aby wrocic i pograc w astrobooty No swietna niespodzianka z tym dodatkiem czy jak to tam nazwac Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Fanserwis. Przecież Astro to celebrowanko eksow Sony. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Ale coś musi być na rzeczy, skoro to właśnie BB wybrali na jeden z czterech tytułów. W zwiastunie Astro Bota i materiałach też tego najwięcej chyba. Cytuj
Mari4n 465 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Wczoraj mi wyskoczył update do Astro, i się zastanawiałem co tam zmienili. No i wszystko jasne. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 6 godzin temu, XM. napisał(a): Nie róbcie sobie tego. Czyzby zapowiedz nadkonsoli pro z BB remastered in 4K/60fps Jestem na urlopie bo od razu bym odpalil i sprawdzil licznik. Kaza nam czekac do konca roku czy tylko 24 tego miesiaca, kiedy to tez premiere bedzie mial dodatek do E.R? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi