Filipiniakos 1 Opublikowano 29 stycznia 2021 Opublikowano 29 stycznia 2021 Dla mnie gra petarda. Tak jak niektórzy pisali wcześniej, sceptycznie podchodziłem do tej gry. Przypomniały mi się czasy Mario 64 na Nintendo, lub Raymana Legends gdzie za wszelka cenę chciałem przejść wszystkie plansze na 100%.Fajne wprowadzenie do nowej generacji, ukazując możliwości nowego pada. Nic tylko czekać na kontynuacje, bo potencjał jest spory. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 29 stycznia 2021 Opublikowano 29 stycznia 2021 Szkoda tylko, że tak mało czasówek jest dostępnych do rywalizacji z innymi. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 31 stycznia 2021 Opublikowano 31 stycznia 2021 Grę skończyłem i przede mną jeszcze zrobienie jej na 100%. Kapitalny tytuł, mający jedną wadę, że jest dość krótki. Pokazówka pada, świetny klimat, super pomysły, no naprawdę majstersztyk! Cieszy, że Sony zapewnia ten tytuł każdemu za free. Co ciekawe, mojej drugiej połówce podoba się nawet trochę bardziej niż Sackboy. Ja tylko mam nadzieję, że zrobią Astro jakiś pełnoprawny tytuł. Przydałby się jeszcze jakiś sensowny coop i byłby to tytuł kompletny. Gra się w to jeszcze lepiej niż się coś z tego widziało lub czytało o samej grze. Czapki z głów dla twórców! Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Dobra skończyłem to cudo na 100%. Platyny nie robię, ponieważ nie chce mi się robić niektórych głupich czynności. Może jeszcze posiedzę nad czasówkami. Wszystkie robiłem tylko jedno przejście, a i tak widzę jestem top4 znajomych (i forumka) Zajebista gra i poproszę o więcej. Dziękuje Panie Sony, że robisz od czasu do czasu takie gierki. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 19 minut temu, balon napisał: Platyny nie robię, ponieważ nie chce mi się robić niektórych głupich czynności. Tzn których? Bo tam w sumie wszystko wpada przy okazji. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 27 minut temu, Square napisał: Tzn których? Bo tam w sumie wszystko wpada przy okazji. No jakieś podbicie 10 przeciwników w powietrze kołowrotkiem, czy spadanie małpą 30m w dół. Nie lubię takich rzeczy. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Jak komuś mało i ma vr to polecam astrobota na gogle tam jest rownie pięknie. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 28 minut temu, PanKamil napisał: Jak komuś mało i ma vr to polecam astrobota na gogle tam jest rownie pięknie. No co ty?! Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 W dniu 14.02.2021 o 17:28, PanKamil napisał: Jak komuś mało i ma vr to polecam astrobota na gogle tam jest rownie pięknie. No i tam mamy pełnoprawną grę o długości zbliżonej do innych platformówek, również mocno polecam Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Nie ma co porównywać, dziś zacząłem astro na swojej konsoli i po 2h mam wymaxowane równo pół gry.Pewnie platyna wpadnie koło 5 gdzie na vr platyna zajęła mi około 20h.Więcej światów większa różnorodność duuuzo więcej gadżetów bossów wyzwań itd.Nie ma porównania.Tak czy siak gra się bdb jest ten sam klimacik muzyczka.Mimo wszystko trochę czuję jakbym się cofnął generację do tyłu, niby 4k 60fps, ale jednak te levele rozmach i WIELKOŚC na vr są nie do opisania.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 No dziwne, że pełnoprawna gra ma więcej zawartości niż demo dodawane do konsoli. 3 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 36 minut temu, Schranz1985 napisał: ale jednak te levele rozmach i WIELKOŚC na vr są nie do opisania. Wydaje mi się, że tam same levele były podobne wielkościowo, ale VR podkręcał ostro i dodawał rozmachu. No i było ich dużo więcej. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 No tak nie do końca, chodzi mi o to ze na vr każdy level to osobny motyw inny klimat itd.Od baśniowych lev np. ten co z ziarnka fasoli wyrasta giga drzewo i się wspinamy po samurajów, "mroczne" z duchami, plac budowy itd.Tutaj trochę tak nijak, wiadomo ze tu motywem przewodnim jest dziedzictwo Sony.Czuć że to demo bo za dużo rzeczy nackane, co chwilę zmiana tematu w małej zawartości pewnie aby pokazać możliwość pada.Są lev lepsze i gorsze, np. ten ssd w kosmosie jest fajnie pomyślany od początku do końca spójny, o to mi chodzi.Dużo więcej można wycisnąć z tej gry, może kiedyś zrobią pełnoprawną część na ps5Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 W ogóle to motywy muzyczne w levelach ssd i gpu ”es es diiii” ”gi pi ju” Cudo 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Ta gra ma już swoje wypracowane motywy dźwiękowe, takie ze po 1 nutce w nocy zgadniesz że to astro bot.Zobaczę jeszcze te wyzwania na koniec, postaram się choć w 1 wykręcić taki czas żeby pobić Grzesia i Wrekiego Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 1 godzinę temu, Schranz1985 napisał: Zobaczę jeszcze te wyzwania na koniec, postaram się choć w 1 wykręcić taki czas żeby pobić Grzesia i Wrekiego Jak pobijesz to aż będę musiał chyba odpalić grę. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Ja robolem wsio praktycznie po jednym ukończonym runie i widzę, że 4 wśród znajomych/forumowiczów jestem, ale fakt zauważyłem kilka chorych czasów kolegi powyżej. Pierwsza co na myśl przychodziło to WTF!? Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Wpadła platyna.Co do czasowek to nie chce mi się tego masterowac, nie mam motywacji.Zwłaszcza te mini gierki małpa kula upierdliwe, te sterowanie nie jest idealne.Czasy owszem widziałem że po 10sec lepsze ale domyślam się że są myki skróty itd.Kwestia obadania na yt i wprowadzenia e życie.Mi się już nie chcę, chyba wolę paczki dostarczać Samem Porterem i powalczyć o platynę w hołdzie prorokowi Kojimie Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 21 lutego 2021 Opublikowano 21 lutego 2021 7 godzin temu, Schranz1985 napisał: Kwestia obadania na yt No właśnie wtf bez tego. Z yt to na wszystko jest sposób. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Oczywiście, że jest do poprawy jak zawsze. Moje czasy są bez exploitów, więc zapraszam W dniu 20.02.2021 o 19:51, balon napisał: ”gi pi ju” Muzyka jest genialna, a jak podczas biegania w dżungli jeszcze znajdujesz tekst to już w ogóle fajny smaczek. 2 2 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 22 lutego 2021 Opublikowano 22 lutego 2021 Jak się cieszę, że mimo sędziwego wieku potrafię się jarać takimi gierkami zamiast biegać po internecie i pisać smuty typu, że nie ma po co kupować next/curent genów, ponieważ nie ma gier. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Przyłączam się do zachwytów nad tą perełką. Odpaliłem ją głównie z ciekawości, z zamiarem wywalenia z dysku, na którym wiecznie mało miejsca, ale wsiąkłem jak szalony i gierka stargała mnie nostalgicznie jak mało co. Jestem z PS od czasów PSX, więc ilość nawiązań i smaczków wrzucały mega banana na twarz nonstop. Te robociki odgrywające role z największych hitów na przestrzeni kolejnych generacji to prawdziwy majstersztyk. Przy okazji wspaniała demonstracja możliwości jakie preferuje Dual Sense i hespanic feet back Gra przywodziła mi cały czas na myśl klasyka, którego Remake bym bardzo chciał ujrzeć na nowej generacji w takiej oprawie Ależ to miało by potencjał, biorąc pod uwagę ile filmów i gier wyszło na przestrzeni ostatnich 20 lat, do których można by tutaj nawiązywać . No i najlepszy banger w grze (a remix który wlatuje gdy śmigamy w kostiumie małpy - zayebistość) 1 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 40 minut temu, smoo napisał: hespanic feet back Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Jak ja lubiłem ten po(pipi)any klimat gexa, no i te zakręcone różnorodne poziomy.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi