vip77 237 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Inne postaci z dodatku są juz odkryt, czy tylko BB na razie? Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Fajny motyw z tym nowym botem, aż chce się odpalić grę do której nawiązuje. Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Wjechalem na rewir Kosmos Danych i szukam zgube. Sam juz nalazles @Square? Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Podpatrzyłem gdzie jest bot, ale rozwiązanie sam zrobiłem. Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Ja zas sam znalazlem zgube ale rozwiazaniem bylem juz zmeczony. Do wszystkiego strzelalem stojac z tego wyznaczonego miejsca. No poddalem sie. Tobie gratuluje Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Ja zdecydowałem ogarnąć wszystkie po wyjściu ostatniego. Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 2 sierpnia Opublikowano 2 sierpnia Nie zgadzam sie. Najlepiej jest ich szukac zaraz po aktualizacji jeszcze w . Tym bardziej ze puzzle nie sa latwe. Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 3 sierpnia Opublikowano 3 sierpnia True, z tym nowym musiałem się wspomóc poradnikiem w ujawnieniu go Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia W dniu 3.08.2024 o 01:44, MEVEK napisał(a): Nie zgadzam sie. Najlepiej jest ich szukac zaraz po aktualizacji jeszcze w . Tym bardziej ze puzzle nie sa latwe. Ale z czym się nie zgadzasz ? Że ja sobie ich poszukam w pakiecie ? To się nie zgadzaj No i dlaczego niby najlepiej szukać w odstępach ? Podaj mi jeden sensowny argument bo wydaje mi się, że co kto woli jest tutaj najlepsze. 1 Cytuj
MEVEK 3 467 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia W dniu 26.08.2024 o 07:32, Square napisał(a): 11 dni i będzie grane. Wolne już zatwierdzone. Zgadza sie. Niewiele tych dni juz zostalo do premiery Astro Botka Zaraz powinni wydac update do ostatniego zaginionego ludka w A.Playroom. Obstawiam 2 wrzesnia (pon), ale mogliby juz dac w niedziele Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Nowy bot dostępny, niestety nie ma info o odblokowaniu bonusu w nowym Astro. Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Nadrobiłem bociki, ale podziwiam tych, którzy samodzielnie znaleźli i uwolnili wszystkie. Część zagadek dość absurdalna. Patrząc na te dodane akcesoria PS5 w labo jest silne poczucie, że PS5 Pro pojawi się w Astrobocie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi