Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VI: Zasłońcie usta i nos.

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steam mi ledwo chodzi, chcialem byc pierwszy ale ktos we mnie rzucil bombą i mi az wywalilo klienta całego, uruchamiam ponownie a tu takie cyrki :obama::obama:

obraz.thumb.png.c2f3293dce399725228b724028dac933.png

@estelna bogato daje dwa razy to samo, takiego czegos jeszcze nie bylo. Alez otwarcie, az podskoczylem jak zobaczylem ikonke ze wlecial prezent, dziekuje bardzo, co roku wchodzi jakis partyzant i robi zadyme :banderas:

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano

I mi się dostało :obama:

obraz.thumb.png.1af59c8fb9145f02987709e0b3b7f996.png

Dziękuję, Pan @estel Gra rozgrzebana dawno, dawno temu na PS3 i wreszcie będzie okazja wrócić, a później zabrać się za część drugą, która również wpadła mi na tym evencie :banderas:

• Plusik 3
Opublikowano

Eh.. Panowie, serio.. nie wiem co z tym zrobić, serio nie jestem w stanie wydusić grosza w tym roku, i nie chce żebyście na mnie kasę marnowali... W sensie, skupcie się na innych osobach które tutaj też są i będą w Was rzucać ostrymi bombami, a ja będę w tym roku po prostu obserwatorem. Chce w tym roku dużo dać, bo dużo dostałem od fajnego community które stworzyłem na streamku i do tego community też Was zapraszam.

Chyba nie mogę tego przyjąć Panowie..

spacer.png

• Plusik 2
Opublikowano

@Rayos sorry za odrzucenie prezentu, ale jak widzisz wyżej niżej @WolfVeto był szybszy ;) Zwracam i mam nadzieję, że prezent trafi do kogoś innego.

Dzięki wielkie panowie. Grube rozkminy natury etycznej i 'o co tu krwa chodzi' przede mną ;)

Taka bomba, że mi się kierunki pierdolą :obama:

image.png.88d317badd79cb5e10b438d5cbb446da.png

image.png.69faf87d0f236ed913f25baeb4713993.png

image.png.57a4711e1bfdcd5506cf401975f3d361.png

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
  W dniu 22.12.2020 o 19:51, estel napisał(a):

@Rayos @Bzduras z waszymi profilami chyba coś nie tak. Wishlisty nie widzę. Chyba, że celowo się zabunkrowaliście w schronie ;)

Rozwiń  

Profil mam prywatny, celowo ustawiłem na czas akcji. Powtarzam kolejny raz, nie biorę udziału, nie chcę prezentów, jak macie mi coś kupić to wyślijcie to komuś innemu. Mam swoje powody w tym roku ku takiemu stanowi rzeczy, także z góry dziękuję za pamięć, ale odmawiam przyjmowania giftów.

• Smutny 1
  • Minusik 1
Opublikowano
  W dniu 22.12.2020 o 19:58, Bzduras napisał(a):

Profil mam prywatny, celowo ustawiłem na czas akcji. Powtarzam kolejny raz, nie biorę udziału, nie chcę prezentów, jak macie mi coś kupić to wyślijcie to komuś innemu. Mam swoje powody w tym roku ku takiemu stanowi rzeczy, także z góry dziękuję za pamięć, ale odmawiam przyjmowania giftów.

Rozwiń  

Niepisana zasada forumowego Winter Sale - kiedy piszesz, że nic nie chcesz, stajesz się większym celem ;)