Opublikowano 23 grudnia 20204 l Z tego miejsca wnoszę o zabranie karty kredytowej użytkownika @Veliusw trybie NATYCHMIASTOWYM <3 P.S: no faktycznie pod kodem były Smerfy, w edycji F1
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Znowu ja, dziękuje ślicznie. Na pewno tytuł sprawdzę jak tylko wrócę od rodzinki . Od jutra kilkudniowa przerwa od PC.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l @Ukukukimnie upolował, dawka radości jest tak duża że zaraz komuś oddam jakimś strzałem na pysk P.S: Steam wykrzaczył i nawet nie wczytał grafiki prezentu
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Też to miałem wczoraj. Nie idzie nawet konta doładować. Musisz poczekać ze 30 minut do godziny. Gaben nie rozumie idei świąt.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l @Ukukuki I mnie nie oszczędził. Taki klasyk i to w najlepszym dostępnym wydaniu? Jeszcze jak! Dziękuję ślicznie
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Zakupy na dzisiaj pewnie skonczone, przesylki dostarczone przez Digital Mikolaja beda w Swieta najwczesniej jak sie da. To zawodowiec wiec powinny byc u wszystkich do ktorych wyslalem w tym samym czasie
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Szanowny Pan Organizator wystrzelił w moim kierunku W kodzie był Hitman 2. Pięknie dziękuję i jak zwykle mocno szanuję, że kolejny rok pięknej forumowej zabawy.
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Czy drodzy koledzy @Velius @Matriks_1111 oraz @Ukukuki spali zbyt blisko kaloryfera? BO CHYBA ICH POGRZAŁO! Specjalnie nic nie pisałem, nie wchodziłem na discord, żeby ktoś nie pomyślał, że będę brał aktywny udział w zabawie. Niestety remont domu pochłania wszystkie moje hajsy :-( Bardzo dziękuję i życzę zdrowia!
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Rakiety do skoordynowanego ataku w drodze do wszystkich celow, Uderzenie za 30 minut
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Dziękuję za elegancki zestawik, działa i będzie grane <3 ed: wtem Samej nie wypadało, ale teraz to już trzeba się pobawić Johnem, dzięki Blaze Edytowane 23 grudnia 20204 l przez selene
Opublikowano 24 grudnia 20204 l @Sven Froost Walnął mi w pysk na dzień dobry...Dziękuję bardzo, od dawna przymierzałem się do tej gierki
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Dziękuje pięknie! Logiczne gierki to nie moja bajka ale ta wygląda cudnie i coś tam o niej słyszałem dobrego Dziękuje Edytowane 24 grudnia 20204 l przez Ukukuki
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Autor Jako ze dzisiaj 24 to życze wszystkim wesołych świąt, mam nadzieje ze mimo ciezkiego 2020 roku nadal beda wesole dla was. Równoczesnie dziekuje wszystkim tym, którzy rzucili mi, lub komuś innemu gifta na twarz - ciesze sie ze mimo trudnosci tradycja przetrwala dalej i doceniam kazdy podarunek bo nawet nie wiecie ile radosci moze przyniesc człowiekowi.
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Dziękuje @blantmani @Matriks_1111 ❤️❤️Wesołych Świąt kochani, oby przyszły rok był lepszy niż ten.