Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VI: Zasłońcie usta i nos.

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze chciałem zobaczyć, co Tygrys ma w środku. Teraz, dzięki Panu Stonce, wreszcie mam okazję :D

obraz.thumb.png.7e42cda16854ca423188c15e9003c7c9.png

• Odpowiedzi 303
  • Wyświetleń 22,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• NO NIE WYTRZYMALI     CO ZA CHORE POJEBY 

• Jako ze dzisiaj 24 to życze wszystkim wesołych świąt, mam nadzieje ze mimo ciezkiego 2020 roku nadal beda wesole dla was. Równoczesnie dziekuje wszystkim tym, którzy rzucili mi, lub komuś innemu gifta

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

KURWA   Ten rok miał być u mnie cichy. Specjalnie zablokowałem listę żeby nikt mi nic nie kupował, bo i tak na razie na pc nie siedzę a tutaj wlatuje mi kominem Łukasz i robi tak:  

Opublikowano
  • Autor

obraz.thumb.png.71ad472131a0c2c1a7f4bc0edf97d3d8.png

O JEZU O KURŁA O MATKO SWIETA O BOZE KOCHANY OOOOOOOO

Aaaaa Aaaaaaa GIF - Aaaaa Aaaaaaa Shout - Discover & Share GIFs

JE YEBIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CO JEST

Opublikowano

Próbowałem się kryć, ale chłopaki i tak ustrzelili mnie, trafiony zatopiony :obama:

XDTyhmL.jpg

Dzięki @Ukukuki , ostatnia cześć FF13 trylogii, miałem wszystkie 3 na PS3 ale tylko pierwsza cześć skończyłem a potem jakoś czasu nie było, jak wyszło na PC to sprzedałem PS3 gierki bo jak wiadomo nie ma co się męczyć z tym na PS3 w 720p í 20 klatkach jak można na PC porcik ograć

rqBXOGA.jpg

Sam pan mikołaj mnie odwiedził, dzięki @Velius! jedynka to naprawdę piękna gra, dobre rzeczy słyszałem o dwójce wiec dodaje do "priority backlog" 

Opublikowano
  • Autor

unknown.png

@Rayos i @Matriks_1111 sprawili ze staremu bykowi łzy pociekły, żonie musialem powiedziec ze to przez cebula która kroi z tesciowa w kuchni a prawda to juz nie to ze taka gierka na obrazku, tylko GEST, chłopaki ulozyli wiersz, wlozyli czas w research i to 2h przed wigilia, jestem wzruszony.

Cytat

Niech Ci służy, uśmiech sprawia, 
I by przy każdym nań spojrzeniu. 
Ewidentnie w twoich oczach,
Radość była w gry sprawdzeniu.

Rzeczywistość jest dziś taka, 
Empatią innych zaraziłeś. 
Prezentami się rzucamy, 
Limit w koncie przekroczyłeś. 

I możemy toczyć boje, 
Czy tu wszyscy są normalni. 
Ale czy to takie ważne, 
Naszym mottem "niebanalni"!

Teraz wjeżdża porcja kodów. 
Z liter ułóż tytuł gry.
Matriks, Rayos pozdrawiają,
A co złego to nie my xD 

No takiego czegos to sie nie spodziewalem.

Opublikowano
  • Autor

Ide na wigilie, wszystko zalatwione, pozamiatane i w ogole cze.

Opublikowano

Schizowa przygodówka od forumka na święta powoli staje się u mnie tradycją :banderas: Tym razem dzięki Msaint:hi:

obraz.thumb.png.934d9c16be0f21b2113d278a98f0ea03.png

Opublikowano

Człowiek w spokoju idzie wziąć prysznic bo Wigilia za pasem, spełniony po udanym ataku na Velsa i Grabka a tu się okazuje, że Papa Miś vel @Rayos do spółki z ojcem założycielem @Velius się zasadzili na mnie trzy dzielnice dalej, na wielopoziomowym parkingu w vanie i z rekordowej odległości zasadzili mi headshota takiego, że się tak zgrzałem jak to zobaczyłem, że przez chwilę zastanawiałem się czy nie wrócić znowu pod prysznic. 

spacer.png

I tak oto okazało się, że @Rayos równolegle koordynował kilka ataków, a my byliśmy wszystkiego totalnie nieświadomi - nice job! 

IMG_20201224_212355.png.229cb0e0fd3b3665b782c650ddc27b2a.png

Panowie, za prezent bardzo dziękuję i powiedziałbym, że jeszcze się policzymy ale obawiam się, że ja już zostałem ostatecznie ustrzelony na amen :dynia:

Opublikowano

Jestem akurat poza domem w tym roku i dostałem z salwy od Pani Mikołajowej. Do tego z wierszykiem <3

Dziękuję oczywiście za wspaniały prezent. Na pewno będzie grane na PCMR :santa:

Screenshot_20201224-222105.jpg

Opublikowano

Święta u teściów, a w gąszczu karpia i królowej świąt:sałatki jarzynowej powiadomienie na email: ciemaki wstawaj, masz kanape do posprzatania bo sie zesrales:p

Screenshot_2020-12-24-23-40-57.png

Opublikowano

unknown.png

@Velius jaką weebowską bombą rzucił :obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

Gram sobie spokojnie w cybera na low, nawet nie zauważyłem powiadomienia, a tu cyk i @Rayos z półobrotu z pięty w oko. Bardzo dziękuję.

rayos.jpg

Opublikowano

Budze sie, otwieram lekko skacowane oko i co widze? O kuuuuraaaaa JAKA PE-TAR-DA.

dzieki wielkie @Rayos teraz mam nawet sile zeby isc do kosciola z tesciami. Nic mi juz nie straszne.

image.thumb.png.c9c2bf4bf2714636c66bfd926f10f9c5.png

Opublikowano

j9xponU.png

Dziękuję @Matriks_1111, będzie grane 30-stoma różnymi wersjami Goku ;)