Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VI: Zasłońcie usta i nos.

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiscie, ze nie. Ale dobre uczynki zasluguja na nagrode ;)

@Velius ale zes trafil. 100% nostalgii jak w to gralem na studiach na xboxie ;) swietna gra i polecam wszystkim

dzieki wielkie bardzo!

image.thumb.png.2a221a68ea405f267f7aaeb77cd224a6.png

• Odpowiedzi 303
  • Wyświetleń 22,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• NO NIE WYTRZYMALI     CO ZA CHORE POJEBY 

• Jako ze dzisiaj 24 to życze wszystkim wesołych świąt, mam nadzieje ze mimo ciezkiego 2020 roku nadal beda wesole dla was. Równoczesnie dziekuje wszystkim tym, którzy rzucili mi, lub komuś innemu gifta

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

KURWA   Ten rok miał być u mnie cichy. Specjalnie zablokowałem listę żeby nikt mi nic nie kupował, bo i tak na razie na pc nie siedzę a tutaj wlatuje mi kominem Łukasz i robi tak:  

Opublikowano

Chowałem się w tym roku trochę bo mam za duży backlog żeby jeszcze gierki od forumka dostawać ale @Velius jak co roku zostawił mi coś pod choinką :santa:

Dzięki stary! I to prawda, VR u mnie jest grane dość regularnie i ten stos kabli mam podłączony od kliku miesięcy non stop :D

133344349_699766214069382_7423788853026844247_n.jpg

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
27 minut temu, Velius napisał:

A teraz do kartonu wracam.

Znajdziesz miejsce dla mnie?

Opublikowano
Godzinę temu, Rayos napisał:

Panowie @esteli @Velius, ale tu nie chodzi o to, żeby zaraz się odwdzięczyć... dziękuje bardzo ❤️

5077263C-8175-416F-A5B1-9F9A5F20EEB7.png

Napisz lepiej czy tak zajebiste jak recenzje piszo. W poprzednie grałem mocno i siadło strasznie.

Opublikowano

NxfLGB2_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Dziękuję @estel i @Velius :s159:.

Będzie grane na easy. :kaz:

Opublikowano

No to DLC mnie wykończyło i mam wrażenie, że znacznie trudniejsze od podstawki. Ewentualnie ja jestem tak słaby w "platformowe" sekwencje. 

Opublikowano
  • Autor

obraz.thumb.png.7dd79b2a1b36e0d89fef10f08ffd6cd0.png

Pin by Костя Галенко on приколы in 2020 | Funny gif, Hattie mcdaniel,  Surprise face

Łojezu, jak juz człowiek niczego sie nie spodziewal bo myslal ze wyczerpał limit prezentów w tym roku @Mild_smokerzaatakował z nienacka az podskoczyłem w fotelu. Dziekuje bardzo, slyszalem duzo dobrego o tej gierce, mam nadzieje ze dam rade pograc bez zmiany gaci.

Opublikowano
1 hour ago, Velius said:

Pewnie, zmiescimy sie.

Po OLEDzie to moze i w trzech da rade?

@Velius i @Rayos znowu zatakowali w PW :reggie: wystarczy wspomniec o czyms ze fajnie sie zapowiada i od razu atakujo.

chyba pora zamknac morde bo do smierci tych gier nie ogram

4F7D2F54-217F-4645-AC65-8BB6E5B22DC8.png

DC7B829C-E66E-4E62-8C10-7ACE8FD4455B.jpeg

Opublikowano

KURWA

Ten rok miał być u mnie cichy. Specjalnie zablokowałem listę żeby nikt mi nic nie kupował, bo i tak na razie na pc nie siedzę a tutaj wlatuje mi kominem Łukasz i robi tak:

Pięknie dziękuje. Nie chce się żalić bo każdy ma swoje problemy ale pochowałem ojca i odkładamy pieniądze na remont mieszkania po nim. Dlatego musiałem w tym roku trochę zastopować lecz mogłem się w sumie spodziewać, że zawsze znajdziecie sposób by mnie wywołać :D

Bez tytułu.jpg

IMG_20201225_143857.jpg

Opublikowano
  • Autor

unknown.png

Wiadomość od użytkowników @Bzduras(YOGO - You Gift Only Once), @Matriks_1111 oraz @Grabek z prośbą o azyl w kartonie bo...

obraz.png.6ae44c1f98995bac9de0eec68215f1b2.pngobraz.png.41d75fc064f5a02a3fb583b1762a8876.pngobraz.png.757b3428550006b3246ee9b82a1a6c29.png

obraz.png.b7a3124691e549cc1338a8eff73ecb82.pngobraz.png.00a3b0f98d6990ff1385cb0ce7fdd5fd.png

When you try your best | Anime Amino

CO JEST DO CHOLERY, chłopaki wjezdzaja na PW, bez zapowiedzi kłada bombe na ryj i wychodza jakby nigdy nic. Ja juz nawet nie dziekuje, ide sie zbierac, papier toaletowy pod ręką, brak słów qrwa wychodze na dwór czy cos, rozyebany jestem i poskładany dziekuje dobranoc.

KFC Cartman Exploding Head Reaction on Make a GIF

obraz.png

obraz.png

obraz.png

obraz.png

obraz.png

obraz.png

Opublikowano

Gram sobie spokojnie w Cyberpunka, a tu nagle jakiś prezent od @Rayos Patrzę więc i...

unknown.png

unknown.png

tenor.giftenor.giftenor.gif

Tak zarzucił, że słów nie ma by to opisać, pozamiatane totalnie, dziękuję z całego serca <3

Opublikowano

Tyle ode mnie w tym roku, do następnego! Jak zawsze było swietnie ❤️

image.png

Opublikowano

Pięknie dziękuję za gifta :)

Wiem, że rzadko udzielałem się na forum przez ostatni rok, ale w przyszłym obiecuję poprawę.

1.png

Opublikowano

Ja już chyba nie mam mocy obdarowywania w tym roku a WL mam okropnie drogą, niemniej dziękuję każdemu z Was za prezent tym razem ustrzelił mnie @Kymel.
Dziękuję że mogłem kogoś parę razy tu obdarować. To dla mnie wiele znaczy w tym trudnym roku. Wspaniale że stawiliśmy się tak licznie - znów poczułem jakbym nie był sam na świecie. Kocham Was i jedyne czego żałuję to, że nie mogłem dać prezentu każdemu. Za rok wam bomby wsadzę w buzie i odpalę żeby mieć pewność, że trafiłem mocno i celnie   

Kamel -  Drug Dealer .png

Opublikowano
9 godzin temu, WolfVeto napisał:

Mam bardzo wygodny karton z widokiem na miasto <3

Szczęściarzu.... mi zostało pudełko po butach:)

Opublikowano

Mj7vJdk.png

Dzięki @Widget, będzie grane jako prezydent Stanów w mechu :obama: 

Opublikowano
  • Autor

Myśl ze cokolwiek jeszcze dostane była tak abstrakcyjna ze jak wleciało to co wleciało od @Widgetto prawie sie utopiłem w wannie.

jp.thumb.png.2830aaeaef341c024b73a2c8bf52ec26.png

A w kodziku:

Screenshot_20201226-104027_Samsung_Internet.jpg?width=1193&height=610

Crazy GIFs | Tenor

@Widgetmordo nie wiem co powiedziec, taka bomba z rana w drugi dzień świąt, bedzie grany klejnot generacji w 60 fpsach :obama: Juz brakuje weny na dziekowanie i pewnie zakonczylbym swojego posta gdyby nie to ze Papa Miś vel @Rayospostradał zmysły i zrzucił mi na chate ostatnią atomówke, która całkowicie dobiła resztki poczytalnosc jakie mialem.

unknown.png?width=950&height=610

What Wtf GIF - What Wtf Confused - Discover & Share GIFs | Gif, Confused,  Discover

CO JEST QRWWAA :obama: Gra numer 2000 w bibliotece Steam, łeb rozyebany to juz jest napad w biały dzien i karalny, niech ktos przygotuje karton dla Rayosa bo przesadził :obama:

Ja yebie.

Opublikowano

A ja dzięki @Widgetwreszcie zapoznam się z Personą :banderas:

obraz.thumb.png.4a72afc6c7cc83b5abc17559adb0a1c2.png

Dzięki forumkowi Święta znów są o wiele lepsze, w tym roku szczególnie. Jesteście kochani:wub: