Opublikowano 26 grudnia 20204 l Wracam po odśnieżaniu auta a tutaj @Widget walnął z dwururki dobijając moją ilość gier do 99.
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Nostalgia 100%. Bede nakurwial skitrany pod kocykiem z kubkiem goracej herbatki. Idealnie. Dzieki @Widget
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Dziękuję pięknie, taki nauczyciel to skarb Tzar mocno archaiczną ale ten klimacik. Miło będzie odpalić w przypływie nostalgii.
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Autor Podobno ostatnio był jakis napad na spożywczaka, złodziej mial na sobie strój mikołaja i groził drewnianą łyżką kasjerce która ze smiechu zemdlała, wtedy zabrał hajs u sie ulotnił. Patrząc na to co wyprawia Widget juz chyba wiem kto to mogl byc.
Opublikowano 26 grudnia 20204 l No i to jest chyba ostateczny strzał. Head shot na koniec świąt od @Velius poskładał mnie tak że nawet gołąbki z talerza odfrunęły. Dziękuję. Ojj będzie grane, oby było równie dobre jak lata temu.
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Przyznam bez bicia, że nigdy nie grałem, ale prezentuje się zacnie i obiło mi się o ucho co nieco na temat tej gierki.
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Autor \ @pawelgr5 wjechal niespodziewanie na koniec dnia z kozacką gierka Serdecznie dziekuje, nie wiem co tu symbolicznego bo potezny tytul podobno, dziekuje bardzo!
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Wielkie dzieki @Rayos, @Dante i @estel te gierki i to DLC do Xcoma to zloto Czuje sie tak:
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Może w przyszłym roku dodatkowo typowo edycja pod xboxa mikołaje? Bo widzę, że coś konsolowe edycje latały.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Było, że jak ktoś chciał się podzielić listą życzeń na Xboksa, to mógł.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Dex od dawna siedział na wishliście i teraz będzie naprawiał rozczarowanko Cyberpunkiem. Dzięki <3
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Autor Ajjjjj qrwaaa człowiek myslal ze to koniec ale jednak ostatni prezent wlecial wlasnie teraz totalnie z zaskoczenia jak czlowiek troche podpity. @Bzdurasmikołąj na nadogdzinach dziekujeeee mordo bedzie biegane i grane szokers, az wytrzezwialem od razu Pieknie.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l @Velius Dzieki wielkie za prezent! Portala chcialem kupowac kilka razy ale jakos sie wstrzymalem pomimo swietnych recenzji a o Eurotrucku czytalem i slyszalem duzo dobrych rzeczy ale tematyka mnie nie interesowala a teraz bedzie trzeba pograc w te gierki
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Delikatny przytup, powiada @Homer S Leżę kompletnie zaskoczony i poskładany
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Autor No niewierze, wlecial JESZCZE JEDEN prezencior i to jaki, Griftlands, które podobno moze konkurowac ze Slay the Spire @Homer Smordo serdeczne dzieki, teraz to juz zasypany na amen
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Autor Qrwa oc jest stop steam mi sie popsul chyba @kebarG @Grabekdzieki panowie. Nie no poyebalo typa do reszty, leci na rekord. Co tu sie odjeniepawla to ja juz nie wiem, chcecie mnie chyba zabic
Opublikowano 28 grudnia 20204 l @Velius Ty już dom zastawiłeś na prezenty na Steamie czy jeszcze nie? Co za wariat
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Autor @Kymeljak oddał pancza o jezu kochany Dom zastawilem w zeszlym roku, teraz karton zastawiam. Ależ wleciało