Bzduras 12 611 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Gdy wszyscy myśleli, że już był spokój to wyszli @Velius i @Grabek z okopu. Spojrzeli, rzucili i się schowali, a ja mam przez to jakiś czad na bani Ten gift potężny długo na koncie nie zabawił, bo przyszły trzy gierki i przy każdej będę się wyśmienicie bawił Rycerz z łopatą, co skacze po platformach - nie miałem z nią do czynienia, a podobno wyborna: Spoiler Turowa strategia, choć też i gra logiczna. Bronimy miasta, by nikt budynków nie podniszczał: Spoiler I przygody kopacza, choć nie Lewandowskiego - na małym ekranie wygląda to przepięknie, panie kolego: Spoiler Choć bawić się nie chciałem i udziału brać nie zamierzałem to jak zobaczyłem ten prezent to zasiadłem i oniemiałem. Dzięki Wam, koledzy - pojeby z Was chore, a potrawka z indyków musi zmierzyć się ze Zbychem-potworem. Switcha odpalam, siemanko i nara 3 3 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Świetne wybory z tymi grami na Switcha. Same genialne tytuły, w które warto zagrać. 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 @Bzduras @tomzacz niesamowicie dzionek ratujecie 2 2 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 30 grudnia 2020 Autor Opublikowano 30 grudnia 2020 Ale po mordzie dostałem, rok sie nie skończył a @Bzduras wwala na mnie ostatniego gifta i zabija na śmierć Dziekuje pieknie, bedzie grane nawet zaraz, szpil od twórców Danganronpa, który przeszedl chyba wszystkim koło nosa 2 Cytuj
Bzduras 12 611 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 No i się odwinęli @Matriks_1111 z @Velius. Idę stąd Nie zdążyłem uciec, bo @Rayos dokopał jeszcze w drodze zza krzaków do bunkra 1 2 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 Same zacne tytuły lecą. Ludzie tu jednak mają gust. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 30 grudnia 2020 Opublikowano 30 grudnia 2020 O prawda. I można zobaczyć coś ciekawego. Patrzę na to Death Come True i nagle dostrzegam że to od twórcy Danganronpy. Także Mikołaj forumowy bawi i uczy. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Zacznijmy od tego, że kolegów @Velius @Bzduras @Grabek @Rayos muszę docenić za taką partyzantkę jaka się tu właśnie wydarzyła Zaczęło się niepozornie, kolega Velius zaczął mały wywiad i kiedy przełączylem się z powrotem na Discorda, moim oczom ukazał się taki oto gift: Nie będę ukrywał, że przeżyłem taki szok, że gdybym nie dostał jasnych wskazówek, to nie ogarnąłbym nawet, że na grafice jest coś więcej poza kodem Tak się roztrząsłem, że czym prędzej rzuciłem się do aktywacji kodu. Małe czary mary (w końcu Brazylia), wrzucam keya, aktywuje i w tym momencie dzieje się to: Patrzę i ***wa nie wierzę co się właśnie odwaliło. Tak jak siedziałem tak wstałem i musiałem to rozchodzić, bo totalnie mnie zdmuchnęło z planszy. Panowie mnie rozwalili na części pierwsze i doprowadzili do totalnej destrukcji mojego mózgu. Jak zobaczyłem ekran z prawdziwą zawartością mojego prezentu to wydarzyło się to w mojej głowie: Jestem w kawałkach i nie mogę się pozbierać. Naprawdę brak słów tym bardziej, że z każdym z was polowaliśmy w siebie wzajemnie i w ogóle nie przypuszczałem, że ktoś tu jeszcze planuje zrzucić jakąś atomówkę. I cytując klasyka - nie mogę wstać bo faktycznie się zesralem... Szacun i dziękuję wam raz jeszcze! PS. Ale nadal czekam na tego NFSa, co nie? 2 4 Cytuj
Bzduras 12 611 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 @Frantik z rana nie daje złapać chwili oddechu. Jeszcze adrenalina z wczorajszego dnia nie zeszła, a tu proszę, o. Dzięki serdeczne! 1 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 @BzdurasNie pozostał dłużny Szykuje mi się Sylwester w towarzystwie kosmicznych, mackowatych potworów. Dziękuję pięknie 1 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 grudnia 2020 Autor Opublikowano 31 grudnia 2020 Ale tu jebło I mi sie jeszcze oberwało niespodziewanie od @Labtec Dzisiaj bede na sylwka DJ'em, bede teściowi puszczal nuty, które nie sa co prawda w jego sferze zainteresowań ale trudno. Ale szok, dziekuje bardzo, no bomba poprostu Jeszcze @Matriks_1111dowalił petarde przed sylwkiem Dziekuje bardzo, bedzie kiedys grane xd 4 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 I najlepszego wszystkim na ten Nowy Rok! 1 Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 31 grudnia 2020 Opublikowano 31 grudnia 2020 Pięknie dziękuję za gifta Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! 3 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 grudnia 2020 Autor Opublikowano 31 grudnia 2020 @Grabekmordo dziekuje, wjechalo równo o północy az popuscilem w gacie, teraz trzeba pomyslec o czesci 2 i 3 3 2 Cytuj
Mild_smoker 61 Opublikowano 1 stycznia 2021 Opublikowano 1 stycznia 2021 @Matriks_1111 pomimo strzała na pysk dalej gryzie...Dziękuję. W końcu jakaś gra którą polubi moja żona;) 1 2 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia 2021 Autor Opublikowano 1 stycznia 2021 Ja juz powoli zamykam swój karton dla giftów i nie maja wstępu bo to co sie dzis stało to jakis rozpyerdol po prostu. Najpierw @Rayosmnie tak dojechal ze zbieralem sie przez 4 godziny i prałem gacie. Nie mogłem uwierzyc co mi podrzucił, w sumie to nadal nie moge. A potem wjechal @Matriks_1111i dobił ostatecznie tak że straciłem przytomność. Nie dość ze PES to jeszcze Juventus Juz nawet nie potrafie za to wszystko dziękować, jesteście wariaty. 2 3 Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 2 stycznia 2021 Opublikowano 2 stycznia 2021 Panowie, mam nadzieje ze debiut mialem udany. Tak wogole to padlem przy polowie pierwszego ostrzalu z synchro na godzine 0:01 dla wszystkich, po polowie zaczelem wpisywac zyczenia urodzinowe zamiast swiateczne, mylilem godziny i daty bo juz mi sie wszystko w bani nie miescilo xD 2 dni pozniej dalej bylo slabo i ostatnimi silami robiac prezent ogarnelem wszystko jak trzeba ale mam nadzieje ze bylo ok z mojej strony bo rozdawanie niewidzialnych prezentow swiatecznych jeszcze nigdy nie bylo tak fajne jak w tym roku :D Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 @Velius Ty pojebancze wez jeszcze dobe rozciagnij, bo zycia nie wystarczy. 2 Cytuj
Ukukuki 7 023 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Dzięki wielkie @Labtec @Matriks_1111 ! Na pewno ogram ponownie te klasyki. Są to gierki dosyć ważne w moim growym żyćku. Mam jeszcze ogólne pytanie do wszystkich. Przed świętami wysłałem prezenty i widzę ,że dwa z nich nie są zaakceptowane. Promo z tego co wiem jest do 04.01. Po tym terminie te prezenty nie znikną nie xd? Dzięki wszystkim za tą edycję, była równie dobra jak rok temu. Może się mało udzielałem ale w tym roku było mi wygodniej brać udział w jeden dzień przed świętami 2 1 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Prezenty chyba nie powinny zniknąć bo już są kupione, wiec nawet jakby były odrzucone to i tak powinny skończyć w Twoim ekwipunku. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 stycznia 2021 Opublikowano 4 stycznia 2021 Szczerze nie spodziewałem się nic bo nie biorę aktywnie za bardzo udziału a i na forum nie wchodziłem kilka dni a tu taki miły prezent @estel Bardzo dziękuję 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 stycznia 2021 Godziny przed końcem wyprzedaży kiedy juz raczej nie ma sie czego spodziewać @UberAdiwjeżdza na ostro i mnie masakruje Aleeezzz wjazd, dziekuje bardzo, az podskoczylem na krzesle 2 Cytuj
Bzduras 12 611 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Gram grzecznie po pracy, ale nie da się, no po prostu się nie da @Velius, dziękuję uniżenie, kolekcja FFów na Steamie wygląda w tym momencie przepastnie! Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 5 stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 stycznia 2021 @Grabekco Ty w tym roku robisz co sie w ogóle stało A moze to Andrzej Duda faktycznie. Dziekuje, teraz ogram cala trylogie jak tylko sciagne adult patch Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi