Opublikowano 26 listopada 20204 l Tak jest 2021 szykuje się premiera na steam, gog i Xboxa. Wiecie mechy tylko bardziej SIM.
Opublikowano 26 listopada 20204 l Autor To jest tylko na epicu. Doczytałem, że Microsoft jest właścicielem praw do gier video Mechwarriora. Stąd pewnie konsolowa excluzywność.
Opublikowano 28 maja 20213 l Tak czekałem na ten tytuł aż się za przeproszeniem zesralem... Gra to totalna porażka, sciąglem chyba że 2 dni temu z Passa, pograłem 15 czy 20 min. i podziękowałem. Dobrze ze za free to nie żałowałem wydanej kasy. Grafika bida z nędzą, a przycinki jak by że 2 Cody na raz na konsoli byly odpalone... Nie polecam jednym słowem choć jestem fanem Mechów ale ten tytuł skazany na zapomnienie..., a szkoda.
Opublikowano 30 maja 20213 l Ta gra to SYF !!!! bo inaczej się tego niestety nie da nazwać. Więcej nie trzeba pisaćWysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro