Opublikowano 14 listopada 20204 l Autor W dniu 13.11.2020 o 13:58, MichAelis napisał: Mam Arcticsy 7x i slysze dzwiek w tv i sluchakach...i nie umiem inaczej. Dolby nie da sie na sluchawkach ustawic bez tych platnych apek? I jak udało się ogarnąć? W ustawieniach musisz ręcznie ustawić dźwięk z słuchawek, nie działa to z automatu jak na PS4. Sam obserwuje ten model i zauważyłem, że w porównaniu z 9x, 7x ma DTS Headphone:X v2.0, dobre to, czy nieistotna różnica? Edytowane 14 listopada 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 listopada 20204 l @MYSZa7 Odpaliłem sobie triala dolby atmos i w forzy to przepaść w porównaniu do tego sonica będzie trzeba wydać 79zl xd. Słuchawki są mega, nie spodziewałem się AŻ takiego dźwięku. a co do przełączania to samo się naprawiło. Odpalam konsole podłączam słuchawki i już. nie słuchałem 9x, ale stwierdziłem, ze wole nowy model, który dopiero co wyszedł. Bt mi i tak niepotrzebny, a 7x działają na wszystkich konsolach. Nawet na switchu w obu trybach. Polecam. Jak pisałem wyżej mOzna je wyrwać za 700zl z rabatem. Miałem czekać na black friday, ale nie udało się. Poza tym i tak nie są dostępne poza oficjalnym sklepem.
Opublikowano 15 listopada 20204 l Autor 18 minut temu, MichAelis napisał: @MYSZa7 Odpaliłem sobie triala dolby atmos i w forzy to przepaść w porównaniu do tego sonica będzie trzeba wydać 79zl xd. Słuchawki są mega, nie spodziewałem się AŻ takiego dźwięku. a co do przełączania to samo się naprawiło. Odpalam konsole podłączam słuchawki i już. nie słuchałem 9x, ale stwierdziłem, ze wole nowy model, który dopiero co wyszedł. Bt mi i tak niepotrzebny, a 7x działają na wszystkich konsolach. Nawet na switchu w obu trybach. Polecam. Jak pisałem wyżej mOzna je wyrwać za 700zl z rabatem. Miałem czekać na black friday, ale nie udało się. Poza tym i tak nie są dostępne poza oficjalnym sklepem. Ten Dolby Atmos to na jaki okres?
Opublikowano 16 listopada 20204 l Nie wiem czy warto, ale jak coś to 800LX i jak się nie mylę w pudełku jest kod na Dolby Atmos
Opublikowano 16 listopada 20204 l 7 nie będą działać bezprzewodowo z xboxem, najlepsza opcja teraz to 7x ze względu na kompatabilnosc z każdym sprzętem
Opublikowano 19 listopada 20204 l Może nie jest zbyt piękny, ale słuchaweczki leżą na nim jak talala. Spoiler
Opublikowano 20 listopada 20204 l W dniu 15.11.2020 o 12:15, MichAelis napisał: @MYSZa7 Odpaliłem sobie triala dolby atmos i w forzy to przepaść w porównaniu do tego sonica będzie trzeba wydać 79zl xd. Słuchawki są mega, nie spodziewałem się AŻ takiego dźwięku. a co do przełączania to samo się naprawiło. Odpalam konsole podłączam słuchawki i już. nie słuchałem 9x, ale stwierdziłem, ze wole nowy model, który dopiero co wyszedł. Bt mi i tak niepotrzebny, a 7x działają na wszystkich konsolach. Nawet na switchu w obu trybach. Polecam. Jak pisałem wyżej mOzna je wyrwać za 700zl z rabatem. Miałem czekać na black friday, ale nie udało się. Poza tym i tak nie są dostępne poza oficjalnym sklepem. Gdzie można je za 700 kupić?
Opublikowano 20 listopada 20204 l W dniu 19.11.2020 o 12:52, kubson napisał: Ja mam taki haczyk składany z ikei xd ale sprawdza się lux Najlepsze rozwiązanie
Opublikowano 20 listopada 20204 l 23 minuty temu, lpcl napisał: Gdzie można je za 700 kupić? W sklepie steelseries z kodem rabatowym, pełno ich w necie.
Opublikowano 20 listopada 20204 l On 11/19/2020 at 11:37 AM, MaZZeo said: Używacie jakiś stojaków na słuchawki? Ja trzymam pada i słuchawki w czymś takim: https://www.ikea.com/pl/pl/p/kuggis-pojemnik-z-pokrywka-bialy-60280205/
Opublikowano 20 listopada 20204 l Godzinę temu, MichAelis napisał: W sklepie steelseries z kodem rabatowym, pełno ich w necie. Jakoś nic w necie nie mogę znaleźć, zaczekam na ten bf.
Opublikowano 20 listopada 20204 l W dniu 1.11.2020 o 18:42, kakus napisał: Czy jest jakiś adapter do Astro A50 gen 4 do xsx ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Na PC ściągasz oprogramowanie od astro , podłączasz mixamp (tą skrzynkę ) do pc i klikasz żeby zaktualizował oprogramowanie. Po tej czynności podpinasz pod USB. Z tego co widziałem jest też dedykowana aplikacja Astro pod słuchawki na XSX
Opublikowano 20 listopada 20204 l Godzinę temu, lpcl napisał: Jakoś nic w necie nie mogę znaleźć, zaczekam na ten bf. Jakoś słabo szukasz FAZE Obniża cenę do 700
Opublikowano 20 listopada 20204 l Teraz, MichAelis napisał: Jakoś słabo szukasz FAZE Obniża cenę do 700 Dzięki Typie.
Opublikowano 20 listopada 20204 l 2 godziny temu, kubson napisał: Dolby Atmos na przecenie Dobra tylko teraz mi napiszcie czy jak płacę środkami na koncie ms ale trochę tam brakuję to podbierze resztę z karty czy tylko jedna metoda płatności wchodzi w grę, albo środki na koncie albo karta? edit. można łączyć 36zł wyszło bo kiedyś MS rozdawał kody na 21zł które ważne były do 21listopada XD No jest różnica w dźwięku
Opublikowano 20 listopada 20204 l Czy ta apka Dolby atmos daje coś jak mam słuchawki bluetooth podłączone przez tv?
Opublikowano 20 listopada 20204 l 1 godzinę temu, REZOK napisał: Czy ta apka Dolby atmos daje coś jak mam słuchawki bluetooth podłączone przez tv? Tak, daje Jest demo to sobie sprawdź
Opublikowano 20 listopada 20204 l 5 godzin temu, Frredy napisał: Na PC ściągasz oprogramowanie od astro , podłączasz mixamp (tą skrzynkę ) do pc i klikasz żeby zaktualizował oprogramowanie. Po tej czynności podpinasz pod USB. Z tego co widziałem jest też dedykowana aplikacja Astro pod słuchawki na XSX Ale serio (pipi)owo brzmią i nie słychać niektórych dźwięków w ogóle jak. np. kroków (niektórych oczywiście), nie polecam korzystać z nich pod xsx. Jeżeli wcześniej ich nie używałeś pod xone to może nie będzie Ci przeszkadzać.
Opublikowano 21 listopada 20204 l Chyba nie potrzebuję tego dolby atmos, ale i tak kupiłem. Ehhh Czy to zadziała także z bardzo starymi słuchawkami po optyku? Mam stare TB X41 jeszcze z czasów X360. Na One działały pięknie, do sexa kupiłem spliter z hdmi na hdmi+optyk, ale jeszcze nie przyszedł. Da to radę z takim combo?