Faka 3 984 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 (edytowane) O, przyda się taki temat, sam szukam dobrych słuchawek, takie które mają dobre i mocne basy, co dają po uszach, bo mam arctisy 3 i no są bardzo średnie, nie ma takiego kopa jakiego bym oczekiwał po tych trójeczkach. Edytowane 27 listopada 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Jak chcesz dużo basu to Turtle Beach Stealth 600/700 gen2, a na kablu to TB Elite Atlas imo przydało by się połączyć działy Xbox One z Series i wtedy wszystko można pisać w jednym temacie który znajduje się w dziale Xbox One 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 @Perez dasz mi pierwszy post? Chciałbym małe kompendium zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 (edytowane) Czy ktoś miał okazję testować te słuchawki? https://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/steelseries-arctis-3-czarny.bhtml Fajna cena, przymierzam się do kupienia.. I czy ktoś wie czym się różnią zachwalane tutaj Arctics 7x od 7? Bo w sumie na 7 w Euro też jest spoko cena, więc rozważam https://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/steelseries-arctis-7-czarny.bhtml Edytowane 27 listopada 2020 przez Shago Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 W dniu 22.11.2020 o 12:52, seb.maz napisał: Mam problem ze słuchawkami arctis 9x, kiedy ich używam to zawsze przy próbuje wyłączenia konsoli z pada, rozłącza mi go. Konsola nadal pozostaje włączona i pad nie reaguje. Próba parowania nic nie daje, dopiero jak odłącze od sieci zaczyna wszystko działać, ale nie muszę już parować pada. Próbowałem też przed wyłączeniem konsoli wyłączać najpierw słuchawki, ale było to samo. Wogóle to raz też mi się zawiesiły, było słychać tylko szum i na nic nie reagowały, musiałem zdjąć te gąbki i je zresetować. Mam identycznie, nie używam ich od wtedy. Może za jakiś czas coś z tym zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 1 minute ago, Shago said: Czy ktoś miał okazję testować te słuchawki? https://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/steelseries-arctis-3-czarny.bhtml Fajna cena, przymierzam się do kupienia.. Tak, mam je w uproszczonej wersji console edition. Jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku w grach, z wysuwanego mikrofonu, prostoty obsługi (tylko mute i pokrętło głośności, oba działają idealnie), jakości wykonania i przede wszystkim wygody, bo ich unikatowa konstrukcja naprawdę się sprawdza nawet przy dłuższych sesjach. Na pewno polecam z przewodowych i chętnie pozostanę przy marce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 @Shago 7x będą działać bezprzewodowo z xboxemi każdym urządzeniem, a to dzięki adapterowi usb, 7 natomiast będą działać z xboxem ale podłączone po kablu do pada, ja ostanio mega duży research zrobiłem odnośnie słuchawek xD imo jedyne warte polecenia bezprzewodowe słuchawki to: Arctis 7x, Arctis 9x, HyperX CloudX Flight, LucidSound LS35X, Turtle Beach Stealth 600/700 gen 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 33 minuty temu, MYSZa7 napisał: @Perez dasz mi pierwszy post? Chciałbym małe kompendium zrobić Nie wiem jak :D. To znaczy wiem - trzeba byloby jakis ze starsza data niz obecna przeniesc skads i wtedy system ustawi go jako pierwszy (dlatego mi teraz Wooyek wbil, bo za duzo przenioslem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 @kubson A kojarzysz może, czy jak podlączę 7x/9x bezprzewodowo do Xboxa, to będzie na nich również dźwięk podczas oglądania filmów? 7x nie ma w Euro niestety, ale w sumie jest 9x.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 10 minut temu, Shago napisał: @kubson A kojarzysz może, czy jak podlączę 7x/9x bezprzewodowo do Xboxa, to będzie na nich również dźwięk podczas oglądania filmów? 7x nie ma w Euro niestety, ale w sumie jest 9x.. Moje 9x wykrywa również tv, dźwięk jest identyczny jak na konsoli. Po prostu po włączeniu Arctis, telewizor pyta czy chce nawiązać połączenie. Warto też zaiwestwac w Dolby Atmos, który jeszcze bardziej podkręca dźwięk w tych słuchawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 17 godzin temu, kubson napisał: Tez jednak idę w bezprzewodowe, kabel mi wadzi jednak xD tylko teraz sam nie wiem Arctis 7x lub HyperX CloudX Flight xd Zamów obydwie na Amazonie potestuj i odeślij gorsze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 @Shago 9x przez bluetooth się połączą bez problemu z TV tak jak pisze Hubert, 7x nie wiem czy ten usb stick zostanie rozpoznany przez TV @Hubert249taki mam plan tylko ze 7x nie ma na Amazonie, ale pewnie tak zrobię:) Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Godzinę temu, yab napisał: Mam identycznie, nie używam ich od wtedy. Może za jakiś czas coś z tym zrobią. Ja je w środę oddałem na gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 39 minut temu, seb.maz napisał: Ja je w środę oddałem na gwarancji Daj znać jaki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Zaktualizowałem pierwszego posta, mam nadzieję, że komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Super! Ale mógłbyś dodać HyperX CloudX Flight do zestawu, a i warto wspomnieć o Windows Sonic które jest darmowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 a np tak tego dongla od arcticsów 7x połączycie do AVR to będzię działać i na konsoli i na TV?. W sumie to fajnie jak można by było mieć jedne bezprzewodowe słuchawki które by działały na konsoli, TV, lapku bez potrzeby podpinania za każdym razem dongla, istnieją w ogóle takie słuchawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Godzinę temu, kubson napisał: Super! Ale mógłbyś dodać HyperX CloudX Flight do zestawu, a i warto wspomnieć o Windows Sonic które jest darmowe HyperX już były, a o Windows Sonic dodam notkę Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Sprawdze jutro tego sonica. Jakie gry zrobily na was najwieksze wrazenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Jak ktoś chce taniej steel seriesy to wpiszcie na stronie przy koszyku kod WACKY12 - zniżka 15% 9X kosztują wtedy 783zł, a 7X 703zł. 19 minut temu, 20inchDT napisał: Sprawdze jutro tego sonica. Jakie gry zrobily na was najwieksze wrazenie? te które mają Dolby Atmos - Modern Warfare, Gearsy 5, Battlefield V 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 9x za ~694zl na amazon.es: https://www.amazon.es/Steelseries-Arctis-Auriculares-Conectividad-Incorporadas/dp/B07QGFF6N7/ref=sr_1_1?__mk_es_ES=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=arctis+9x&qid=1606520190&sr=8-1 sam zamówiłem z wysyłką do niemiec i rzekomo mają być w nst. piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 @MaZZeo 12% ale i tak warto, taniej na te chwile nie ma opcji żeby dostać 7x Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 W czym tak naprawdę 9X są lepsze od 7X? 7X łącza się ze wszystkim,9X dedykowane są tylko pod Xboxa chyba, reszta bebechów jest chyba identyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 imo dużo lepsze są 7x przez swoją uniwersalność. różnica miedzy nimi a 9x to bluetooth tylko, ale rozumiem ze dla niektórych może to być dealbreaker Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Szczerze mówiąc jak przeglądam różne recenzje to większość o ile nie wszystkie Arctisy brzmią tak samo, różnica w cenie wynika z pozostałych możliwość, tutaj bez opaski narciarskiej, tutaj odczepiany mikrofon, a tam dongel USB zamiast Bluetooth. W takim przypadku ciekawą opcją są Arctisy 1 Wireless. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi