kubson 3 189 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 nawet nie wiedziałem ze jest DTS do kupienia xD myślałem ze tylko Windows Sonic oraz Atmos, DTS musiał jakoś niedawno dojść, kiedy promo się kończy? mam nadzieje ze już jutro będę mieć słuchawki to sobie potestuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 6 godzin temu, kubson napisał: rowniez zamówiłem 7x zobaczymy czy faktycznie takie dobre, środa-czwartek maja być Te z Amazona za 99? 3 minuty temu, kubson napisał: nawet nie wiedziałem ze jest DTS do kupienia xD myślałem ze tylko Windows Sonic oraz Atmos, DTS musiał jakoś niedawno dojść, kiedy promo się kończy? mam nadzieje ze już jutro będę mieć słuchawki to sobie potestuje DTS powinien mieć trial. @MaZZeotestował go jakiś czas temu, ale chyba wybrał Atmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Dobra, przy Horizon 4 z kolei DTS brzmi mocno średnio, strasznie przytłumiony dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 @Hubert249ze strony producenta za £140, spoko obadam sobie ja z Atmosa jestem bardzo zadowolony w żadnej grze mnie nie zawiódł Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Mieszane sa opinie tych serii 7... nie wiem czy lepiej 7p i ukierunkowac sie na sony tylko czy 7 i miec do pc i ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Przymierzam sie do zakupu arctisow 1 ze sklepu oficjalnego, ktos kupowal? Jak tam jest z wysylka? Szybko wysylaja? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 9 minut temu, michu86- napisał: Przymierzam sie do zakupu arctisow 1 ze sklepu oficjalnego, ktos kupowal? Jak tam jest z wysylka? Szybko wysylaja? Patrząc po postach wyżej wysyłają na drugi dzień, u mnie wysłali po 5 dniach 14 minut temu, gnom napisał: Mieszane sa opinie tych serii 7... nie wiem czy lepiej 7p i ukierunkowac sie na sony tylko czy 7 i miec do pc i ps5 No to kup 7X i masz do PC, PS5 i do Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 11 minutes ago, michu86- said: Przymierzam sie do zakupu arctisow 1 ze sklepu oficjalnego, ktos kupowal? Jak tam jest z wysylka? Szybko wysylaja? 7x kupiłem w ich sklepie 28.11, dziś dostałem potwierdzenie wysyłki, a planowana jest na 2-3 Grudnia, to chyba szybko ale potwierdzę jak dostanę paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Obok mojego pokoju jest pokoj mlodego, ktory chodzi spac o 19:30 zawsze i lepiej go nie budzic wiec musze w cos zainwestowac bo wiem ile trace grajac na bardzo przyciszonym głośniku z tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 @michu86- Tylko jeśli chcesz kupić Arctisy 1 po niższej cenie to pośpiesz się, bo promka kończy się jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Teraz, MYSZa7 napisał: @michu86- Tylko jeśli chcesz kupić Arctisy 1 po niższej cenie to pośpiesz się, bo promka kończy się jutro. O kurde dzięki - to dziś je pykne Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 No i pamiętaj, żeby to były Arctis 1 Wireless for Xbox Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Czy ktoś z Was miał styczność z tym zestawem? afterglow ag9 xbox Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 42 minutes ago, gnom said: Mieszane sa opinie tych serii 7... nie wiem czy lepiej 7p i ukierunkowac sie na sony tylko czy 7 i miec do pc i ps5 tak jak każdych słuchawek, nie ma czegoś takiego jak idealne słuchawki, ja zdecydowałem się na 7x ze względu na ich kompatabilnosc, mam nadzieje ze będą mi służyć tak samo dobrze jak swego czasu Siberia 800 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 1 godzinę temu, MYSZa7 napisał: @michu86- Tylko jeśli chcesz kupić Arctisy 1 po niższej cenie to pośpiesz się, bo promka kończy się jutro. Dalem adres i dane na Polskę i wyskakuje mi info, ze nie mozna kupic tylko zapisac sie na powiadomienie jak arctis 1 beda dostępne w moim regionie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 44 minuty temu, michu86- napisał: Dalem adres i dane na Polskę i wyskakuje mi info, ze nie mozna kupic tylko zapisac sie na powiadomienie jak arctis 1 beda dostępne w moim regionie ;( Chyba się wyprzedały, musisz wziąć coś z innych stron Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 No... niestety, spoznilem sie, szkoda bo na innych stronkach juz stowka drozej, mysle nad przewodowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 18 minut temu, michu86- napisał: No... niestety, spoznilem sie, szkoda bo na innych stronkach juz stowka drozej, mysle nad przewodowymi. Lada chwila zaczną się świąteczne promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Przed chwila mialem je w koszyku bo od rana byla taka opcja, ale jak chcialem zaplacic to wyskoczylo out of stock... no nic bede musial czekac na jakies swiateczne promocje albo kupie te a1 z kablem bo mi to w sumie az tak przeszkadzac nie bedzie. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
BatataPl 12 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 29 minut temu, michu86- napisał: Przed chwila mialem je w koszyku bo od rana byla taka opcja, ale jak chcialem zaplacic to wyskoczylo out of stock... no nic bede musial czekac na jakies swiateczne promocje albo kupie te a1 z kablem bo mi to w sumie az tak przeszkadzac nie bedzie. Ciężko niestety upolować te słuchawki bezprzewodowe w niższej cenie . Napisz na face do nich może coś pomogą z zakupem. Ogarnięty i pomocny profil jest tej firmy. Od siebie powiem tak dostałem je 2 dni temu do Xboxa series X z tej promocji z ich strony za 359 zł. Na początku testowałem kilka żadne mi nie pasowały mimo ze audiofilem nie jestem ale po przejściu z PS4 i słuchawkach Sony PlayStation Wireless Headset Gold jakieś wymagania miałem . I tak SteelSeries Arctis 1 Wireless for Xbox po tych 2 dniach i łącznego używania 3-4 godziny max jestem mega zadowolony . Wszystko pięknie słychać można spokojnie grać. Szukałem czegoś zbliżonego do tych słuchawek od Sony i znalazłem w 99 % produkt podobny .Na początku stwierdziłem że muszą być to bezprzewodowe słuchawki bo cofać się na kable nie będę dla mnie czysta głupota ale jak kto woli. Jedynie jeśli można tak ująć to jakość wykonania lepiej na nie uważać bo kto wie ile ten plastik wytrzyma. Na głowie prawie ich nie czuje co jest dużym plusem. Wiec jeśli ktoś myśli o słuchawkach bezprzewodowych do xboxa to ten produkt chyba jest jednym z najtańszych i jednocześnie dobrym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Tak właśnie zrobilem, napisalem do nich - zobaczymy;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Nic nie pomogli, muszę czekac na jakies świąteczne promo o ile bedzie, ale pewnie nie wytrzymam i kupie zaraz te same tylko po kablu, bo w sumie ten kabel to mi nie przeszkadza az tak. (Sorry nie ogarnalem ze post pod postem) Edytowane 2 Grudnia 2020 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 5 minut temu, michu86- napisał: Nic nie pomogli, muszę czekac na jakies świąteczne promo o ile bedzie, ale pewnie nie wytrzymam i kupie zaraz te same tylko po kablu, bo w sumie ten kabel to mi nie przeszkadza az tak. (Sorry nie ogarnalem ze post pod postem) Nie kupuj na kablu, no chyba, że lubisz jak zwierz z padem latać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ma ktoś Arctisy 9x i może napisać coś więcej o tych problemach z łączeniem/rozłączaniem/cokolwiek? Ma to jakiś wpływ na łączność pada z konsolą (w końcu to i to korzysta z Xbox Wireless)? Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Godzinę temu, lpcl napisał: Nie kupuj na kablu, no chyba, że lubisz jak zwierz z padem latać. A gdzie ja mam latac? Jak gram to siedze na dupie i nie latam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi