Grabek 2 780 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opyla sie zmieniac turtle beach ear force hots edition na te arctisy 1? Czy nie bedzie slyszalnej roznicy i lepiej kupic jakis drozszy model SS? Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 W dniu 3.12.2020 o 12:00, seb.maz napisał: Ja miałem te problemy. Gdy były włączone słuchawki zawsze przy próbie wyłączenia konsoli, rozłączało ją z padem. Trzeba było odłączyć konsole od prądu i dopiero wtedy było OK. Raz mi się te słuchawki zawiesiły, że na nic nie reagowały, tylko szum było słuchać. Oddałem je na gwarancji i uznali ją. Nie mieli już na stanie ( RTV euro AGD ) i zwrócili mi pieniądze. Pomijając tą sytuacje, to byłem ze słuchawek zadowolony, grają bardzo solidnie i są super wygodne. Zamówiłem sobie odrazu takie same. Mam pecha do tych słuchawek artic 9x, z drugimi dzieje się to samo. Gdzie może być problem? Trochę poszukałem, poczytałem i sporo ludzi ma takie problemy. Podobno, a to router za blisko, a to trzeba najpierw sparować słuchawki, później pady, a to aktualizacje i jeszcze coś tam było... kurde słuchawki mało nie kosztowały, myślałem, że to będzie proste jak konstrukcja cepa, wciskasz i masz. Do tej pory miałem takie doświadczenia z tego typu słuchawkami, dedykowane Sony do PlayStation i AirPodsy do iPhone. Tu jak chce skończyć granie, to muszę najpierw przyciskiem wyłączyć słuchawki, następnie wyłącz kontroler, podejść do konsoli i wyłączyć przyciskiem. Słabo, chyba oddam te słuchawki i dam sobie spokój z tą firmą. Tylko co kupić, aby dobrze działały, dźwięk był zadowalający i wygodnie się użytkowało? Koniecznie bezprzewodowe. Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 grudnia 2020 Arctis 7X No ale jak nie SteelSeries to może te HyperX Cloudy? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 grudnia 2020 Opublikowano 5 grudnia 2020 Mysza ładnie napisał na pierwszej stronie, Arctis 9x lub 7x, HyperX CloudX Flight lub Turtle Beach Stealth 600/700 gen 2, wszystko zależy czy chcesz bluetooth w słuchawkach czy nie Cytuj
izon 999 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 W dniu 12.11.2020 o 23:08, eX4cT_PL napisał: Powiem wam panowie ze mam trochę mózg roz.j.evany. Przypadkowo wpadły mi dziś w reke słuchawki bezprzewodowe które sobie jakiś tam czas temu kupiłem. Hybrid Noise Cancelling Headphones, Mpow H12 https://www.amazon.co.uk/dp/B07X53FNKF/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_dlC_xbBRFb1P0EQ2R?_encoding=UTF8&psc=1 podłączyłem je zwykłym jackiem do kontrolera, ściągnąłem sobie próbna wersje Dolby Atmos I zbieram szczękę z podłogi, jak dla mnie to poziom prawie porównywalny z Goldami „7.1” A to wszystko za 37£ Musze potestować w większej ilości gier i głównie w fpsach ale w Forzie jak dla mnie jest bajka. I jeszcze w dodatku z aktywny redukcja hałasu xD I co, potestowałeś coś więcej? Faktycznie warto wziąć te słuchawki do gierek?:D Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 36 minut temu, izon napisał: I co, potestowałeś coś więcej? Faktycznie warto wziąć te słuchawki do gierek?:D Ogólnie bardzo spoko słuchawki, nie pogadasz jednak na mikrofonie przez nie bo mic jest po BT. No i same słuchawki tez podłączasz Jackiem do pada ale ogólnie, za te pieniądze, nie mając nic pod ręka polecam w 100%, grają lepiej niz Arctisy 1 na kablu które kupiłem ostatnio synowi. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Są, nareszcie dziś dostałem moje Steelseries Arctis 7x. Panowie to najlepszy mój growy zakup Grudnia. Jeszcze raz dzięki za ich polecenie i za kodzik Rabatowy 1 Cytuj
sprite 1 793 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Z tv te słuchawy śmigają bezprzewodowo? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 @sprite nie działają z TV, tylko konsole + pc, do TV potrzebujesz coś z bluetooth jak A9X, TB700g2 lub Razer Kiera Pro ja to chyba zostanę na kablu xD Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Arctis 9X w włączenia rozłączają mi kontrolera w Series X. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 1 hour ago, sprite said: Z tv te słuchawy śmigają bezprzewodowo? Tak. W donglu przełączam z trybu Xbox na USB i wpinam do TV, natychmiast wykrywa podłączone słuchawki i jest głos. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 eh u mnie nie śmigało z tv ;/ - sorry za wprowadzenie w błąd w takim razie @Hubert249 to jest jakis problem po stronie MS @Hum o tym wspominal, cierpia na to niektore sluchawki ktore lacza sie przez Xbox Wireless Cytuj
sprite 1 793 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 11 minut temu, u55r napisał: Tak. W donglu przełączam z trybu Xbox na USB i wpinam do TV, natychmiast wykrywa podłączone słuchawki i jest głos. No to zmieniam swoje arctisy 7 na 7x w takim układzie. Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Opublikowano 7 grudnia 2020 17 minut temu, u55r napisał: Tak. W donglu przełączam z trybu Xbox na USB i wpinam do TV, natychmiast wykrywa podłączone słuchawki i jest głos. jaki tv? Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 41 minut temu, Hubert249 napisał: Arctis 9X w włączenia rozłączają mi kontrolera w Series X. U mnie w 9x też cuda się dzieją. Wczoraj próbowałem grać w Cold War, to dźwięku w ogóle nie było. Do tego ciągle te mikroprzycięcia się zdarzają. Zakładałem, że jak steelseries ogarnął to z Microsoftem, to będzie działać tip-top, niestety na razie działa to średnio. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 28 minutes ago, MYSZa7 said: jaki tv? Sony XH95 Cytuj
Basior 1 087 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 10 godzin temu, Wooyek napisał: U mnie w 9x też cuda się dzieją. Wczoraj próbowałem grać w Cold War, to dźwięku w ogóle nie było. Do tego ciągle te mikroprzycięcia się zdarzają. Zakładałem, że jak steelseries ogarnął to z Microsoftem, to będzie działać tip-top, niestety na razie działa to średnio. Hm u mnie mikroprzepięcia też się zdarzają (bardzo rzadko), ale ogólnie jest ok. Ale online to głównie było Destiny, theHunter i RDO. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Generalnie MS musi wypuścić jakąś łatkę do pada XSX, bo on sie kłóci ze słuchawkami, głównie przy nowych grach. W Valhallę musiałem grać na padzie od XOS, w Geras Tactics ten sam problem - trzaski, zniekształcenie dźwięku. W takim Immortals Fenyx Rising działa wszystko dobrze. Cytuj
Basior 1 087 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Podłączyłem arctisy 9x do ładowarki przez kabel z zestawu. Takiej ładowarki od tel. Samsunga. I kurde nie ładuje. A pod port na przedzie xsx i jest gitara. To normalne że nie ładuje na takiej ładowarce po USB? Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Ja ładuję przez usb-hub i daje rade. Może ta ładowarka jakaś super-high-voltage czy cotam dali do komórki w samsungu i coś nie halo? I też potwierdzam to co pisza inni: mikro-przyciecia z xbox series x są. Nie super często że człowiek sie rzeczywiście wkurwia, ale raz na jakiś czas jest bubel mały. Na tyle rzadko że np. zwrot słuchawek nawet nie przeszedł mi przez myśl. Edytowane 9 grudnia 2020 przez Gość Cytuj
evo9pl 0 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 Witam czy sluchawki Razer tresher xbox będą pasowały do x series x? Kupiłem konsole i zostałem bez hs mam taki zestaw w dobrej cenie ale niewiem czy będzie dzialal https://m.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/razer-thresher-7-1-xbox-one.bhtml Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Zaktualizowałem, teraz słuchawki działają bezproblemowo 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 To które Steele wireless będą cykać z XseriesX i PS5? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi