Skocz do zawartości

Słuchawki dla Series X | S - patrz pierwszy post

MYSZa7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 16.11.2020 o 16:10, Figuś napisał:

Cóż Ci mogę napisać, na kablu pod Series X grają dobrze, a mogą jeszcze lepiej ale czekam na promkę żeby wykupić sobie Dolby Atmos dla słuchawek. Jak się sprawdza to całe 3d Audio to dopiero będę wiedział jak dorwę konsolę w swoje łapska.

Nie mogę znaleźć podobnego tematu w dziale Xbox, zatem tutaj zapytam odnosząc się do wypowiedzi kolegi: czy Pulse 3D działają z Xboxem series X tylko przewodowo?

Mam XSX i czekam na PS5, chcę kupić jedne słuchawki które będą działać z oboma sprzętami, ale bezprzewodowo. Jeżeli Pulse 3d tego nie ogarną, to chyba lepiej iść w np. SteelSeries 7x, które na donglu działają z obiema konsolami. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano
58 minut temu, Figuś napisał:

Tylko po przewodzie z Xboxem

Lipa. Czyli jednak coś innego. Ale jeszcze jedno pytanie do takiego połączenia. Czy jeżeli masz podpięte Pulse 3D do pada od Xbox series X to jesteś zadowolony z dźwięku? Czy można wyczuć dźwięk przestrzenny, czy tylko stereo?

Opublikowano
14 minut temu, Venox napisał:

Czy można wyczuć dźwięk przestrzenny, czy tylko stereo?

Można, jak najbardziej. Kupiłem dodatkowo na promocji aplikację Dolby Atmos i słuchawki dostały jeszcze dodatkowego kopa na Xboxie i PC Win10

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Można, jak najbardziej. Kupiłem dodatkowo na promocji aplikację Dolby Atmos i słuchawki dostały jeszcze dodatkowego kopa na Xboxie i PC Win10

Ok, czyli jednak nie jest tak źle. Muszę się w takim razie zastanowić. Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Są jakieś słuchawki bezprzewodowe do XSX godne polecenia oprócz tych Arctisów 1 Wireless w kwocie do 500zł? Nie ukrywam, że chciałbym kupić te Arctisy, ale nigdzie ich praktycznie nie ma

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Tajest, TB 600 gen 2 kosztowały mnie jakieś 430 zł i grają zajebiście. Już zapomniałem co to kabel podpięty do pada, a nie straciłem w ogóle jakości dźwięku, wręcz w wielu przypadkach grają nawet lepiej niż HyperX CloudX, których wcześniej używałem.

Opublikowano
W dniu 31.10.2020 o 19:39, MYSZa7 napisał:

Arctisy 1 wydają się spoko opcją, szczególnie że masz teraz promki i można dorwać za niecałe 300 zł.

Dzięki za podpowiedź. W sumie nie ja pytałem, ale skorzystałem z informacji od Ciebie i zakupiłem z kodem cebulowym  za 199 zł.  Słuchawki sztos. To ten artykuł z cyklu jak nie znasz to wszystko jedno jak poznasz to nie chcesz inaczej.  Zaczynam swoją przygodę z headsetami więc to mój pierwszy, ale i tak jestem pod wielkim wrażeniem. 

• Plusik 1
Opublikowano

Czy Steelseries 9x można podłączyć też za pomocą kabla, np do PC? Nie mam w kompie bluetooth i się zastanawiam, czy będę musiał dokupić, czy kabel wystarczy.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, krupek napisał:

Czy Steelseries 9x można podłączyć też za pomocą kabla, np do PC? Nie mam w kompie bluetooth i się zastanawiam, czy będę musiał dokupić, czy kabel wystarczy.

A czy 9x nie ma nadajnika jak 7x?

Dobra doczytałem tam jest xbox wireless. A na pc Wireless via Xbox Wireless Controller Adapter (sold separately by Xbox) czyli na pc przez kabel tylko jak nie masz tego adaptera. 

Edytowane przez lpcl
Opublikowano

Ciężko coś wybrać, bo Arctis 1 mają ten nadajnik uniwersalny i to jest niby spoko, ale to jest USB-C, a ja w telefonie jeszcze mam stare micro. Chciałbym mieć słuchawki do Xboxa, telefonu i PC bez jakiegoś kombinowania.

Opublikowano
12 minut temu, krupek napisał:

Ciężko coś wybrać, bo Arctis 1 mają ten nadajnik uniwersalny i to jest niby spoko, ale to jest USB-C, a ja w telefonie jeszcze mam stare micro. Chciałbym mieć słuchawki do Xboxa, telefonu i PC bez jakiegoś kombinowania.

W sumie u turtle Beach i razera stosują też ten Xbox wireless więc na pc bez adaptera się nie obędzie, ciężko będzie coś znaleźć. 

Opublikowano
27 minut temu, krupek napisał:

Dobra, wziąłem Steelseries 9x, bo się zabieram za te słuchawki od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że będę zadowolony.

Jak będzie jakieś promo to weź też atmosa, zwłaszcza jeśli grasz w multi.