Skocz do zawartości

Słuchawki dla Series X | S - patrz pierwszy post

Featured Replies

Opublikowano

Arctis 7x

Edytowane przez Wooyek

• Odpowiedzi 914
  • Wyświetleń 112,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale huopie ty nie filizofuj lepiej, mój problem wynika z dzwona który miałem jakiś czas temu a nie dlatego że zajadam top chipsy i siedzę całe życie na kanapie grając w gierki, na tej samej zasadzie j

• Sprawdziłem trzy gierki.  Sam początek w Gearsach robi niesamowite wrażenie. Nawet kobieta na przelatujący helikopter zrobiła WOW. Granat w tył, granat w przód. No pieknie pozycjonuje.  Ori

• Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X

Opublikowano
W dniu 16.11.2020 o 16:10, Figuś napisał:

Cóż Ci mogę napisać, na kablu pod Series X grają dobrze, a mogą jeszcze lepiej ale czekam na promkę żeby wykupić sobie Dolby Atmos dla słuchawek. Jak się sprawdza to całe 3d Audio to dopiero będę wiedział jak dorwę konsolę w swoje łapska.

Nie mogę znaleźć podobnego tematu w dziale Xbox, zatem tutaj zapytam odnosząc się do wypowiedzi kolegi: czy Pulse 3D działają z Xboxem series X tylko przewodowo?

Mam XSX i czekam na PS5, chcę kupić jedne słuchawki które będą działać z oboma sprzętami, ale bezprzewodowo. Jeżeli Pulse 3d tego nie ogarną, to chyba lepiej iść w np. SteelSeries 7x, które na donglu działają z obiema konsolami. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano
26 minut temu, Venox napisał:

Pulse 3D działają z Xboxem series X tylko przewodowo?

Tylko po przewodzie z Xboxem

Opublikowano
58 minut temu, Figuś napisał:

Tylko po przewodzie z Xboxem

Lipa. Czyli jednak coś innego. Ale jeszcze jedno pytanie do takiego połączenia. Czy jeżeli masz podpięte Pulse 3D do pada od Xbox series X to jesteś zadowolony z dźwięku? Czy można wyczuć dźwięk przestrzenny, czy tylko stereo?

Opublikowano
14 minut temu, Venox napisał:

Czy można wyczuć dźwięk przestrzenny, czy tylko stereo?

Można, jak najbardziej. Kupiłem dodatkowo na promocji aplikację Dolby Atmos i słuchawki dostały jeszcze dodatkowego kopa na Xboxie i PC Win10

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

Można, jak najbardziej. Kupiłem dodatkowo na promocji aplikację Dolby Atmos i słuchawki dostały jeszcze dodatkowego kopa na Xboxie i PC Win10

Ok, czyli jednak nie jest tak źle. Muszę się w takim razie zastanowić. Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Dzieli się tak samo jak i gry + dodatkowo na Windows.

Na dwóch konsolach(gdzie na drugiej ktoś gra na innym koncie) i dodatkowo dwóch PC działa wszystko bez problemu na jednym zakupie.

Opublikowano

Aha xD w sumie to dokładniej pytając chodzi czy będzie działać na dwóch różnych profilach na tej samej konsoli :)

Opublikowano

Są jakieś słuchawki bezprzewodowe do XSX godne polecenia oprócz tych Arctisów 1 Wireless w kwocie do 500zł? Nie ukrywam, że chciałbym kupić te Arctisy, ale nigdzie ich praktycznie nie ma [emoji853]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Tajest, TB 600 gen 2 kosztowały mnie jakieś 430 zł i grają zajebiście. Już zapomniałem co to kabel podpięty do pada, a nie straciłem w ogóle jakości dźwięku, wręcz w wielu przypadkach grają nawet lepiej niż HyperX CloudX, których wcześniej używałem.

Opublikowano
W dniu 31.10.2020 o 19:39, MYSZa7 napisał:

Arctisy 1 wydają się spoko opcją, szczególnie że masz teraz promki i można dorwać za niecałe 300 zł.

Dzięki za podpowiedź. W sumie nie ja pytałem, ale skorzystałem z informacji od Ciebie i zakupiłem z kodem cebulowym  za 199 zł.  Słuchawki sztos. To ten artykuł z cyklu jak nie znasz to wszystko jedno jak poznasz to nie chcesz inaczej.  Zaczynam swoją przygodę z headsetami więc to mój pierwszy, ale i tak jestem pod wielkim wrażeniem. 

Opublikowano

Podasz namiary na te słuchawki w takiej cenie? :)

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy Steelseries 9x można podłączyć też za pomocą kabla, np do PC? Nie mam w kompie bluetooth i się zastanawiam, czy będę musiał dokupić, czy kabel wystarczy.

Opublikowano
6 minut temu, krupek napisał:

Czy Steelseries 9x można podłączyć też za pomocą kabla, np do PC? Nie mam w kompie bluetooth i się zastanawiam, czy będę musiał dokupić, czy kabel wystarczy.

A czy 9x nie ma nadajnika jak 7x?

Dobra doczytałem tam jest xbox wireless. A na pc Wireless via Xbox Wireless Controller Adapter (sold separately by Xbox) czyli na pc przez kabel tylko jak nie masz tego adaptera. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ciężko coś wybrać, bo Arctis 1 mają ten nadajnik uniwersalny i to jest niby spoko, ale to jest USB-C, a ja w telefonie jeszcze mam stare micro. Chciałbym mieć słuchawki do Xboxa, telefonu i PC bez jakiegoś kombinowania.

Opublikowano
12 minut temu, krupek napisał:

Ciężko coś wybrać, bo Arctis 1 mają ten nadajnik uniwersalny i to jest niby spoko, ale to jest USB-C, a ja w telefonie jeszcze mam stare micro. Chciałbym mieć słuchawki do Xboxa, telefonu i PC bez jakiegoś kombinowania.

W sumie u turtle Beach i razera stosują też ten Xbox wireless więc na pc bez adaptera się nie obędzie, ciężko będzie coś znaleźć. 

Opublikowano

Dobra, wziąłem Steelseries 9x, bo się zabieram za te słuchawki od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że będę zadowolony.

Opublikowano
27 minut temu, krupek napisał:

Dobra, wziąłem Steelseries 9x, bo się zabieram za te słuchawki od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że będę zadowolony.

Jak będzie jakieś promo to weź też atmosa, zwłaszcza jeśli grasz w multi.