eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ja przespałem zakup 7x/9x później był problem z dostępnością i tez cały czas poluje na nie, jak ktoś usłyszy o jakimiś kodziku lub promoce to będę wdzięczny. Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ja podobnie. Nie spieszy mi się, ale poluje na Arctis 1 lub 7x. Pytanie do tych co kupili na promocjach. W jakich cenach były do wyrwania te słuchawki? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Godzinę temu, krupek napisał: Dobra, wziąłem Steelseries 9x, bo się zabieram za te słuchawki od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że będę zadowolony. Gratuluję zakupu. Nie zapomnij o Dolby Atmos, masz darmowy trial do testów. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 3 godziny temu, krupek napisał: Dobra, wziąłem Steelseries 9x, bo się zabieram za te słuchawki od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że będę zadowolony. Zamówiłem z X-kom i dostałem wiadomość, że jednak nie mają. Ja pierdole, co za amatorka w tym sklepie od jakiegoś czasu. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 w 7x masz przelaczke usb a - usb c no ale 9x również zajebiste Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Godzinę temu, krupek napisał: Zamówiłem z X-kom i dostałem wiadomość, że jednak nie mają. Ja pierdole, co za amatorka w tym sklepie od jakiegoś czasu. Ktoś już miał takie jaja w tym temacie z tym sklepem i tymi słuchawkami. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) No u mnie odpi.erdalali takie akcje, ale w końcu się tam pojawiły i kupiłem u nich. Ale generalnie ten sklep to śmiech na sali, sprzedają towar którego nie mają, choć jest napisane, że dostępny. Zamiast płacić liptonom i innym blackom, lepiej ogarnęli by ten burdel tam. Edytowane 5 stycznia 2021 przez Wooyek Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Ja od razu napisałem o zwrot kasy, bo nawet nie potrafią podać orientacyjnej dostawy. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) 5 minut temu, krupek napisał: Ja od razu napisałem o zwrot kasy, bo nawet nie potrafią podać orientacyjnej dostawy. Pisz do steelseries na fejsie, bo ja od nich dowiedziałem się, że będą dostępne w xkom, bo tylko tam były wtedy. W xkomie mi też nie potrafili powiedzieć kiedy będą. Edytowane 5 stycznia 2021 przez Wooyek 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 Kupowanie coś w x-kom? No nie żeby mnie to dziwiło, tam to nic nie mają, robili jaja z PS5, to teraz jaja ze słuchawkami, tylko pluć na taki sklep. 1 Cytuj
yOGI79 5 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 A nie lepiej zamówić bezpośrednio z steelseries? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 stycznia 2021 Opublikowano 6 stycznia 2021 Pewnie, że lepiej. Tylko, że nie mają. Posiadanie Arctis 9x deklarował tylko X-kom i jeden sklep na Allegro. Na Steelseries też są drożej. Napisałem już do nich, kiedy coś się pojawi. Jeszcze z 2 lata temu X-kom działam bez zarzutu, sprawnie obrabiali zamówienia, szybko wysyłali, cyrków nie było. Ostatnio śmierdzą kutasem. Podane, że wysyłają coś natychmiastowo, a potem mija kilka dni zanim wyślą. Z tymi słuchawkami też inba, bo wpłaciłem im 8 stów. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 18 hours ago, krupek said: Pewnie, że lepiej. Tylko, że nie mają. Posiadanie Arctis 9x deklarował tylko X-kom i jeden sklep na Allegro. Na Steelseries też są drożej. Napisałem już do nich, kiedy coś się pojawi. Jeszcze z 2 lata temu X-kom działam bez zarzutu, sprawnie obrabiali zamówienia, szybko wysyłali, cyrków nie było. Ostatnio śmierdzą kutasem. Podane, że wysyłają coś natychmiastowo, a potem mija kilka dni zanim wyślą. Z tymi słuchawkami też inba, bo wpłaciłem im 8 stów. o cie chuj, człowieku coś ty zrobił? Po aferze z konsolami w X-kom już powinno zaorać się ten sklep na amen. Ja zamówiłem swoje Arctis 7x bezpośrednio na stronie steelseries, były wystawione za 799pln, ale po wklepaniu kodu odjęło 12% i kasę pobrali z karty dopiero przed wysyłką towaru. Płacąc po rabacie 703,12gr kupiłem najdroższe słuchawki w swoim życiu. Ale teraz uważam że warto było bo działają z PS4, Xbox Series X, Switchem, PS3, telewizorem, laptopem, Smartfonem. Szajba Jeśli tak się robi sprzęt, to teraz nic dziwnego że nie można go kupić i znika każdy egzemplarz !!! Dolby Atmos Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 W przyszłym tygodniu Steelserie wznawia dostawy. Niestety, promocji nie przewidują. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 3 godziny temu, krupek napisał: W przyszłym tygodniu Steelserie wznawia dostawy. Niestety, promocji nie przewidują. Te z Google wszystkie działają, nie mogę się tylko zdecydować czy chce 7x czy 9x :-( 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 I one też będą normalnie działały w polskim sklepie Steelseries? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 stycznia 2021 Autor Opublikowano 7 stycznia 2021 To jest tylko polska wersja językowa strony. Wszystkie kody będą działać bez problemu. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 A mi dziś napisali, że żadnych kodów nie mają i nie przewidują Ile trwa wysyłku z ich sklepu? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 4 minuty temu, krupek napisał: A mi dziś napisali, że żadnych kodów nie mają i nie przewidują Ile trwa wysyłku z ich sklepu? U mnie z tydzień im zajęło a xsx miałem po 2 dniach. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 stycznia 2021 Opublikowano 8 stycznia 2021 Sa Steele 7x w mediaexpert. Chuy, wziąłem Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 @II KoBik II a dlaczego nie 9x? Ze względu na cenę, czy 7x ci bardziej odpowiadają? Tej, w ME 7x są droższe, wtf. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 Pewnie dlatego, że 7x są kompatybilne z PS5, a kolega ma obie konsole 1 1 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 9x warto jeżeli ktoś ma ciśnienie na bluetooth inaczej 7x które oferują imo znacznie więcej za mniejsza kasę Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 stycznia 2021 Opublikowano 9 stycznia 2021 No ja właśnie wziąłem 9x, bo chcę je też mieć do muzyki, np do telefonu. W sumie, dobrze wyszło z tymi ogórkami z x-kom, bo zapłaciłem stówę taniej w Media Expert. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 9 stycznia 2021 Autor Opublikowano 9 stycznia 2021 12 godzin temu, II KoBik II napisał: Sa Steele 7x w mediaexpert. Chuy, wziąłem Ale cene dali sugerowaną 1049 zł I ta obniżka do 850 zł 1 minutę temu, krupek napisał: No ja właśnie wziąłem 9x, bo chcę je też mieć do muzyki, np do telefonu. W sumie, dobrze wyszło z tymi ogórkami z x-kom, bo zapłaciłem stówę taniej w Media Expert. Przez dongla podłączysz je do telefonu, chyba, że masz iPhone’a to lipa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi