Skocz do zawartości

Słuchawki dla Series X | S - patrz pierwszy post

Featured Replies

Opublikowano

Ja przespałem zakup 7x/9x później był problem z dostępnością i tez cały czas poluje na nie, jak ktoś usłyszy o jakimiś kodziku lub promoce to będę wdzięczny.

• Odpowiedzi 914
  • Wyświetleń 112,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale huopie ty nie filizofuj lepiej, mój problem wynika z dzwona który miałem jakiś czas temu a nie dlatego że zajadam top chipsy i siedzę całe życie na kanapie grając w gierki, na tej samej zasadzie j

• Sprawdziłem trzy gierki.  Sam początek w Gearsach robi niesamowite wrażenie. Nawet kobieta na przelatujący helikopter zrobiła WOW. Granat w tył, granat w przód. No pieknie pozycjonuje.  Ori

• Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X

Opublikowano

Ja podobnie. Nie spieszy mi się, ale poluje na Arctis 1 lub 7x. Pytanie do tych co kupili na promocjach. W jakich cenach były do wyrwania te słuchawki?

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

Dobra, wziąłem Steelseries 9x, bo się zabieram za te słuchawki od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że będę zadowolony.

Gratuluję zakupu. Nie zapomnij o Dolby Atmos, masz darmowy trial do testów. 

Opublikowano
3 godziny temu, krupek napisał:

Dobra, wziąłem Steelseries 9x, bo się zabieram za te słuchawki od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że będę zadowolony.

Zamówiłem z X-kom i dostałem wiadomość, że jednak nie mają. Ja pierdole, co za amatorka w tym sklepie od jakiegoś czasu.

Opublikowano

w 7x masz przelaczke usb a - usb c 

no ale 9x również zajebiste 

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

Zamówiłem z X-kom i dostałem wiadomość, że jednak nie mają. Ja pierdole, co za amatorka w tym sklepie od jakiegoś czasu.

Ktoś już miał takie jaja w tym temacie z tym sklepem i tymi słuchawkami.

Opublikowano

No u mnie odpi.erdalali takie akcje, ale w końcu się tam pojawiły i kupiłem u nich. 

Ale generalnie ten sklep to śmiech na sali, sprzedają towar którego nie mają, choć jest napisane, że dostępny. 

Zamiast płacić liptonom i innym blackom, lepiej ogarnęli by ten burdel tam. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Ja od razu napisałem o zwrot kasy, bo nawet nie potrafią podać orientacyjnej dostawy.

Opublikowano
5 minut temu, krupek napisał:

Ja od razu napisałem o zwrot kasy, bo nawet nie potrafią podać orientacyjnej dostawy.

Pisz do steelseries na fejsie, bo ja od nich dowiedziałem się, że będą dostępne w xkom, bo tylko tam były wtedy. 

W xkomie mi też nie potrafili powiedzieć kiedy będą. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Kupowanie coś w x-kom? No nie żeby mnie to dziwiło, tam to nic nie mają, robili jaja z PS5, to teraz jaja ze słuchawkami, tylko pluć na taki sklep.

Opublikowano

Pewnie, że lepiej. Tylko, że nie mają. Posiadanie Arctis 9x deklarował tylko X-kom i jeden sklep na Allegro. Na Steelseries też są drożej. Napisałem już do nich, kiedy coś się pojawi.

Jeszcze z 2 lata temu X-kom działam bez zarzutu, sprawnie obrabiali zamówienia, szybko wysyłali, cyrków nie było. Ostatnio śmierdzą kutasem. Podane, że wysyłają coś natychmiastowo, a potem mija kilka dni zanim wyślą. Z tymi słuchawkami też inba, bo wpłaciłem im 8 stów.

Opublikowano
18 hours ago, krupek said:

Pewnie, że lepiej. Tylko, że nie mają. Posiadanie Arctis 9x deklarował tylko X-kom i jeden sklep na Allegro. Na Steelseries też są drożej. Napisałem już do nich, kiedy coś się pojawi.

Jeszcze z 2 lata temu X-kom działam bez zarzutu, sprawnie obrabiali zamówienia, szybko wysyłali, cyrków nie było. Ostatnio śmierdzą kutasem. Podane, że wysyłają coś natychmiastowo, a potem mija kilka dni zanim wyślą. Z tymi słuchawkami też inba, bo wpłaciłem im 8 stów.

:facepalm: o cie chuj, człowieku coś ty zrobił? Po aferze z konsolami w X-kom już powinno zaorać się ten sklep na amen. 

Ja zamówiłem swoje Arctis 7x bezpośrednio na stronie steelseries, były wystawione za 799pln, ale po wklepaniu kodu odjęło 12% i kasę pobrali z karty dopiero przed wysyłką towaru. Płacąc po rabacie 703,12gr kupiłem najdroższe słuchawki w swoim życiu. Ale teraz uważam że warto było bo działają z PS4, Xbox Series X, Switchem, PS3, telewizorem, laptopem, Smartfonem. Szajba :yahoo: Jeśli tak się robi sprzęt, to teraz nic dziwnego że nie można go kupić i znika każdy egzemplarz !!! 

Dolby Atmos :banderas: 

Opublikowano

W przyszłym tygodniu Steelserie wznawia dostawy. Niestety, promocji nie przewidują.

Opublikowano
3 godziny temu, krupek napisał:

W przyszłym tygodniu Steelserie wznawia dostawy. Niestety, promocji nie przewidują.

Te z Google wszystkie działają, nie mogę się tylko zdecydować czy chce 7x czy 9x :-(

C53930A5-C39D-4434-92ED-FABBA83F969B.png

Opublikowano

I one też będą normalnie działały w polskim sklepie Steelseries?

Opublikowano
  • Autor

To jest tylko polska wersja językowa strony. Wszystkie kody będą działać bez problemu.

Opublikowano

A mi dziś napisali, że żadnych kodów nie mają i nie przewidują :reggie:

Ile trwa wysyłku z ich sklepu?

Opublikowano
4 minuty temu, krupek napisał:

A mi dziś napisali, że żadnych kodów nie mają i nie przewidują :reggie:

Ile trwa wysyłku z ich sklepu?

U mnie z tydzień im zajęło a xsx miałem po 2 dniach. 

Opublikowano

@II KoBik II a dlaczego nie 9x? Ze względu na cenę, czy 7x ci bardziej odpowiadają?

Tej, w ME 7x są droższe, wtf.

Opublikowano

9x warto jeżeli ktoś ma ciśnienie na bluetooth inaczej 7x które oferują imo znacznie więcej za mniejsza kasę 

Opublikowano

No ja właśnie wziąłem 9x, bo chcę je też mieć do muzyki, np do telefonu. W sumie, dobrze wyszło z tymi ogórkami z x-kom, bo zapłaciłem stówę taniej w Media Expert.

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, II KoBik II napisał:

Sa Steele 7x w mediaexpert. Chuy, wziąłem :reggie:

Ale cene dali sugerowaną 1049 zł :dynia:

I ta obniżka do 850 zł :reggie:

1 minutę temu, krupek napisał:

No ja właśnie wziąłem 9x, bo chcę je też mieć do muzyki, np do telefonu. W sumie, dobrze wyszło z tymi ogórkami z x-kom, bo zapłaciłem stówę taniej w Media Expert.

Przez dongla podłączysz je do telefonu, chyba, że masz iPhone’a to lipa.