Skocz do zawartości

Słuchawki dla Series X | S - patrz pierwszy post

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Hubert249 napisał:

Mówiłem Ci, że 5.1 w słuchawkach, to zwykły kit i absolutnie nie warto sobie tym zawracać głowy. Przez kilka lat miałem dwie pary TB z 7.1 tym niby real 7.1 czyli ileś tam membran w jednym uchu. Myślałem, że  dzięki temu będę mógł grać zamkniętymi oczami i kosić przeciwników, niczym Chuck Norris w Delta Force. Niestety finalny efekt był marny albo nie było go wcale. 

Nie dało Ci do myślenia, że na konsolowym rynku zostało już tylko Astro z tym 5.1? Chyba nawet TB mają wyłącznie stereo dla konsol.

Nadal nie jestem przekonany, skoro mam tandetne Goldy 2.0 z VSS (Virtual Surround Sound) na PS4 za połowę ceny dowolnych xboxowych słuchawek i zgadnij co...

1891081827_itjustworks.jpg.22112f08a92d15153d51cf21bf2d8f0f.jpg

W sumie jedynie do PUBG jest mi to potrzebne, ale właśnie odpalając tę grę na PS4 i na XSX słychać PRZEPAŚĆ.
Na XBOXie tylko lewo-prawo, a na PS dźwięk jest autentycznie dookoła głowy.

• Odpowiedzi 914
  • Wyświetleń 112,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ale huopie ty nie filizofuj lepiej, mój problem wynika z dzwona który miałem jakiś czas temu a nie dlatego że zajadam top chipsy i siedzę całe życie na kanapie grając w gierki, na tej samej zasadzie j

• Sprawdziłem trzy gierki.  Sam początek w Gearsach robi niesamowite wrażenie. Nawet kobieta na przelatujący helikopter zrobiła WOW. Granat w tył, granat w przód. No pieknie pozycjonuje.  Ori

• Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają Sennheiser PC38X

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał:

Nadal nie jestem przekonany, skoro mam tandetne Goldy 2.0 z VSS (Virtual Surround Sound) na PS4 za połowę ceny dowolnych xboxowych słuchawek i zgadnij co...

1891081827_itjustworks.jpg.22112f08a92d15153d51cf21bf2d8f0f.jpg

W sumie jedynie do PUBG jest mi to potrzebne, ale właśnie odpalając tę grę na PS4 i na XSX słychać PRZEPAŚĆ.
Na XBOXie tylko lewo-prawo, a na PS dźwięk jest autentycznie dookoła głowy.

A myślisz, że Atmos robi coś innego? :dafuq:

Opublikowano

obadaj sobie apke DTS lub Windows Sonic może na których z tych aplikacji będą grać ci lepiej.

@KrwawaRyba tak bezpośrednio do pada i grają tak dobrze ze :banderas:sam się na twarzy robi.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Wredny napisał:

No jak dla mnie NIC nie robi - ściągnąłem to na Astro A50 i nadal jest stereo.

Jak pisze kubson, obczaj sobie apkę DTS, mają nawet specjalną zakładkę z dźwiękiem "przestrzennym".

Opublikowano
7 godzin temu, kubson napisał:

Znalazłem chyba idealne słuchawki gejmingowe open back, grają tak że nie mam pytań, a co będzie jak membrany się rozruszają :banderas:

Sennheiser PC38X

db33ab9d54d447adc8b0a1092887ffd2.jpgf35770f7301bc4ac906ae1df9f3a8842.jpg1dc5d942b8e6404174fb670cc60d1a86.jpg1aeced1146fbf2ceccb0b8a78f958a4d.jpg64ed14ec715625d75e64c071f2f1295d.jpg

Kumpel ma i mogę potwierdzić ze graja rewelacyjnie,do muzyki tez są całkiem spoko. Sam miałem je kupic ale nielubie otwartych słuchawek. Poczekam na gamingowe słuchawki od AudioTechnica dedykowane dla Xboxa bo z całymm szacunkiem do Senek ale AT ociupinke lepiej graja jak na moje uszy.

Opublikowano

Nowy headset wygląda spoko, cena też przystępna. 

Ale wolę poczekać na jakieś testy i opinie zanim kupie

Opublikowano

Swietna cena i wyglada bdb i ma bluetooth, fajnie ze MS w końcu zrobił swój bezprzewodowy headset 

Opublikowano
Just now, kubson said:

Swietna cena i wyglada bdb, fajnie ze MS w końcu zrobił swój bezprzewodowy headset 

Biorąc pod uwagę że prawie wszystkie dobre słuchawki bezprzewodowe są niedostępne to jest to strzał w 10 zarówno z ceną jak specyfikacją. Trzeba będzie poczekać do pierwszych recenzji, ale na dziś jestem bardzo na tak.

Opublikowano

Czekamy na jakieś testy. Ale gdybym wiedział, to bym poczekał z Arctis 1.

Testuję obecnie słuchawki Steelseries. Obecnie z DTS. Wcześniej Dolby Atmos. Nie było efektu wow. Dziś się zorientowałem, że trzeba w ustawieniach aktywować 'format zestawu słuchawkowego'. Myślałem, że po ściągnięciu i włączeniu triala, to się samo włączy. :reggie:

Teraz przeskakiwanie pomiędzy kafelkami w menu zyskało.

Edytowane przez Aleks

Opublikowano

Wyglądają na 100% plastik. Po tym jak mi pękly te ich przewodowe, to wolę dopłacić do jakosciowo lepszego produktu.

Opublikowano

Plastik plastikowy nie równy, imo nie ma tragedii,

Opublikowano

kurde fajne te sluchawki od MS, zastanawiam sie czy nie zwrocic moich arctisow 9x i poczekac na tego

Opublikowano

Jak możliwość zwrotu i nie jesteś z nich zadowolony to zawracaj, te wyjdą cię taniej,

Btw pałąk w nich jest metalowy, tka wynika z opisu na stronie