Macko23b 0 Opublikowano 15 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2021 Dobra bo udało mi się znaleźć arctis 9x z gwarancja w super cenie który z tych trzech head setów będzie najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
thx87 3 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Ktoś posiada słuchawki oficjalne od MS tylko te przewodowe i mógłby coś więcej o nich powiedzieć ? Gdyż mam je od wczoraj i dźwięk z nich wydobywający się powiedział bym że jest hmm średni. Fakt jest basowy i przyjemny ale taki przytłumiony, jak przez jakiś karton. Mam podłączone do Series X wraz z aktywnym Dolby Atmos. Poprzednie słuchawki jakie miałem to były SPC Gear Viro Plus i dźwięk był zdecydowanie czystszy.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 Ta apka atmos odpala się defaultowo w tle przy włączeniu konsoli i słuchawek, czy trzeba ją zawsze ręcznie odpalać jak spotify itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 21 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2021 Nie trzeba jak wejdziesz w ustawienia dźwięku to tam będzie podgląd co używasz, chociaż mi się parę razy zepsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 Wczoraj pad a dzisiaj słuchawki w super promo nowe za 499 zł . Chyba dobra cena za 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 Świetne słuchawki. Mam 7x i tylko jedno mnie w nich wkurwia, mianowicie micro USB. Specjalnie do nich muszę mieć osobną ładowarkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 26 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2022 Do działu X360 mało kto dziś zagląda, więc może tutaj uzyskam odpowiedź... 3 godziny temu, Wredny napisał: Czy moje astro A50 (Gen 3) Wireless w jakiś sposób zadziałają z X360? Czat mnie nie obchodzi, tylko na dźwięku z gry mi zależy. Jakieś kabelki do pada, czy można stację bazową przez optyka podłączyć do konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 29 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2022 miski, dobry zestaw audio (kolumny nie słuchawki) do lepszego odbioru gier typu LOST PLANET albo GEARS OF WAR. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 11 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2022 Siema, mam headstet od MS do XsX ale korzystam z niego również do laptopa do grania. Jak uruchamiam słuchawki to automatycznie łączą się laptopem ale jednocześnie uruchamiają xboxa. Czy można jakoś wyłączyć opcje uruchamiania Xboxa ale bez tracenia połączenia z Xboxem? Chodzi mi o to że jak jednak innym razem odpale X-a to żebym nie musiał specjalnie od nowa parować headset. Szukałem w opcjach zasilania, konfiguracji akcesoriów ale nigdzie nie mogę znaleźć opcj która wyłączy uruchamianie konsoli za pomocą tego akcesorium. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2022 Nie ma niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 3 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2022 W dniu 11.02.2022 o 09:45, Szymek napisał: Nie ma niestety Szymo, a odkopując temat wiesz może jak usunąc hadset z konsoli? Nie mogę za żadne skarby znaleźć opcji żeby sprzęt usunąc - cały czas jest przypięty do konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2022 (edytowane) 33 minuty temu, LiŚciu napisał: Szymo, a odkopując temat wiesz może jak usunąc hadset z konsoli? Nie mogę za żadne skarby znaleźć opcji żeby sprzęt usunąc - cały czas jest przypięty do konsoli. Szczerze nie wiem. Pierwsze co mi przychodzi to akcesoria ale tam nic takiego nie ma. Chodzi Ci o sprzedaż słuchawek? Edytowane 3 marca 2022 przez Szymek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 3 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2022 Nie, ostatnio więcej korzystam z nich do lapka i nie chciałem żeby ciągle włączały konsole. Zrobie hard reset słuchawek. THX Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 13 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2022 Szybkie pytanka przed zakupem: Steelseries 7x i 9x czym się różnią? (Poza ceną oczywiście). Czy bezproblemowo łączą się bez dongli z tv i smartfonem? O czym to oznaczenie "x" informuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 13 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2022 9x bluetoothem się łączą z xboxem i telefonem. 7x maja dongla i przez dongla się łączą ze wszystkim, telefon, laptop, ps5, switch. Więc jak nie chcesz słuchawek wybitnie pod xboxa to bierz 7x. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 Kupiłem te 9x. A jak jest z aktualizacją orientuje się ktoś? Nawet nie wiem, jak sprawdzić aktualne firmware słuchawek Btw dożyłem dziwnych czasów, za mojej młodości C64 nie wymagał źadnej aktualizacji, a teraz nawet słuchawki tego potrzebują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 3 godziny temu, Boomcio napisał: Kupiłem te 9x. A jak jest z aktualizacją orientuje się ktoś? Nawet nie wiem, jak sprawdzić aktualne firmware słuchawek Btw dożyłem dziwnych czasów, za mojej młodości C64 nie wymagał źadnej aktualizacji, a teraz nawet słuchawki tego potrzebują. swoje mam od dwóch lat i ani razu ich nie aktualizowałem. Jak już bardzo chcesz, to podepnij je kablem pod kompa i pobierz aplikację Steel Sreries. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 Tak, właśnie bawię się w niej equalizerem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 1 godzinę temu, Boomcio napisał: Tak, właśnie bawię się w niej equalizerem Pamiętaj o Dolby Atmos. To jest obowiązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 46 minut temu, Hubert249 napisał: Pamiętaj o Dolby Atmos. To jest obowiązkowe Trzeba osobno zainstalować? Czy chodzi Ci o zakup na xbox store? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 15 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2022 Musisz kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 15 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2022 3 godziny temu, Boomcio napisał: Trzeba osobno zainstalować? Czy chodzi Ci o zakup na xbox store? Tak. Jest okres próbny żeby sobie po testować. Instalujesz apkę a potem zmieniasz w opcjach konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 Działa sprzęt legancko. Filmy i gry robią robotę. Mam jednak prawdopodobnie coś źle ustawione w telefonie, bo jak rozmawiam w słuchawkach to nie słyszę swojego głosu. Dodatkowo one nieźle wytłumiają dźwięk z otoczenia i dziwnie się z kimś rozmawia nie słysząc wogóle siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 A to dziwne, bo też mam 9x i wydawało mi się, że akurat dźwięki z otoczenia słabo tłumią. Aczkolwiek, nie mam też za bardzo porównania z innymi z podobnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2022 40 minut temu, krupek napisał: A to dziwne, bo też mam 9x i wydawało mi się, że akurat dźwięki z otoczenia słabo tłumią. Aczkolwiek, nie mam też za bardzo porównania z innymi z podobnej półki. A parowałeś je może z telefonem? Chodzi mi o to, czy słyszysz swój głos jak np na czacie xbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi