sprite 1 798 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 3 minuty temu, messer88 napisał: Świeci się mikrofon na czerwono, wczoraj podłączyłem z żółtą diodą na powerze i po kilkunastu minutach świecił się dalej tylko mikrofon. Pamiętaj żeby wyłączyć headset przed ładowaniem. Jak czerwona dioda na mikro zgaśnie to dopiero wtedy włączaj(ale dalej jak jest na kablu). 1 Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 W Media expert są słuchawki arctis 3 za 350 zł. Będą spoko pod xsx? Szukałem arctis 1 ale średnio dostępne. Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 @Aleks pisałeś o lekkim dyskomforcie ja tak miałem na lewym uchu z tym że nie wiem czy od piątku już się dotarły na moim łbie czy wystarczyło kawałeczek poluzować tej taśmy i jest dobrze. @Wolny jak Ci nie przeszkadza kabel to będą dobre, ja bym raczej poczekał na 1. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 41 minut temu, messer88 napisał: strasznie słabo że nie ma jakiegoś najprostszego wskaźnika poziomu naładowania po podłączeniu. Tak jest to kiepskio rozwiązane. Cytuj
Aleks 516 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 @messer88ja mam 'jedynki'. Nie ma tej regulacji. Tylko rozsuwany pałąk. Zobaczę jak będzie dalej. Może się wyrobią. Cytuj
messer88 6 591 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Może jak nie korzystasz to wsadź je na jakiś kartonik czy coś niech się trochę poluzują? 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Zastanawiam się, czy jeżeli szukam słuchawek do grania na PC, PS5 i przenośnie Switchu jest sens płacić za coś więcej niż Arcrtis 1 po kablu (wszystkie urządzenia mają minijack. a kabel mi nie przeszkadza)? I w zasadzie jaka jest róźnica między Arctis 7 a 1 wireless skoro zgodnie z pierwszym postem jakość dźwięku jest ta sama? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 7x mają chatmix na xboxie + są DUŻO wygodniejsze. Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 17 minut temu, izon napisał: Zastanawiam się, czy jeżeli szukam słuchawek do grania na PC, PS5 i przenośnie Switchu jest sens płacić za coś więcej niż Arcrtis 1 po kablu (wszystkie urządzenia mają minijack. a kabel mi nie przeszkadza)? I w zasadzie jaka jest róźnica między Arctis 7 a 1 wireless skoro zgodnie z pierwszym postem jakość dźwięku jest ta sama? Jak nie przeszkadza Ci kabel to ja bym szedł pomiędzy i wziął arctis 3. Wygoda i dźwięk. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 6 minut temu, creatinfreak napisał: Jak nie przeszkadza Ci kabel to ja bym szedł pomiędzy i wziął arctis 3. Wygoda i dźwięk. To w sumie może już dopłacić te 2 stówy i wziąć 7ki?:) Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 11 minut temu, izon napisał: To w sumie może już dopłacić te 2 stówy i wziąć 7ki?:) Bierz, po co się męczyć z kablami. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 @izon no nie ma sensu jeżeli kabel ci nie wadzi no i nie musisz się martwić o stan baterii w słuchawkach Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 13 minut temu, kubson napisał: @izon no nie ma sensu jeżeli kabel ci nie wadzi no i nie musisz się martwić o stan baterii w słuchawkach Mnie osobiście kable doprowadzają do szału. Chcę iść i coś wziąć to zdejmować te słuchawki za każdym razem, jak z padem. Jak się przyzwyczaisz to nie wrócisz do kabla. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 A no to swoją droga ze powrót do kabla może być bolesny, ale mi tam nie przeszkadza, bardziej mnie meczy ładowanie co 2-3 dni xd Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Aczkolwiek chyba z 7ka i tak chcąc grać na Switchu w trybie handheld to przez minijacka? bo z tym wiszącym adapterem to trochę słabo. Widzę, że dużo lepiej to wygląda w arctisa 1 gdzie adapter ma inną konstrukcje. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 3 minuty temu, izon napisał: Aczkolwiek chyba z 7ka i tak chcąc grać na Switchu w trybie handheld to przez minijacka? bo z tym wiszącym adapterem to trochę słabo. Widzę, że dużo lepiej to wygląda w arctisa 1 gdzie adapter ma inną konstrukcje. Wtykasz dągla do usb c i tyle Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 43 minuty temu, Absolem napisał: Wtykasz dągla do usb c i tyle aa bo wydawało mi się na filmikach z yt, że właśnie w 7 jakoś inaczej to wygląda Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 Przyznam szczerze że na Switchu nie sprawdzałem ale na smartphonie tak to działa. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 57 minut temu, izon napisał: aa bo wydawało mi się na filmikach z yt, że właśnie w 7 jakoś inaczej to wygląda Ale Ty mówisz o zwykłych 7 czy 7x? Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 2 lutego 2021 Opublikowano 2 lutego 2021 @izon nie wygląda to źle w przypadku 7x. 7p ma nawet trochę mniejszy bo w Twoim przypadku jak nie dostaniesz 7x to śmiało można w 7p uderzyć bo będzie działać z ps5, switch i pc. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 (edytowane) Witam mam sprawę. Zakupiłem słuchawki steelseries arctis 3 console edition (na pudełku napisane ps4&ps5). Podłączyłem jackiem pod pada i w sumie wydaje mi się że kicha. Słuchawki grają cicho i szumią. Podłączyłem je pod laptopa i telefon, dźwięk wtedy jest o wiele głośniejszy i bez szumów. Da radę coś w konsoli pokombinować czy poprostu ja dałem ciała i ten model tak ma. Jak dla mnie słabo to wygląda i nie wiem czy ich nie odsyłać. Edytowane 4 lutego 2021 przez Wolny Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Dobra w ustawieniach słuchawek zrobiłem. Dźwięk super pozdrawiam. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 2 godziny temu, Wolny napisał: Dobra w ustawieniach słuchawek zrobiłem. Dźwięk super pozdrawiam. Masz tez ustawienia słuchawek w menu po wciśnięciu guzika Xbox na padzie, w prawym dolnym rogu wyświetlonego menu. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Z tym mikrofonem w 7x, to polecam zmniejszyć sensa w steelseries engine 3 na pc. Defaultowy(ustawiony na maksa) jest zdecydowanie za czuły i wyłapuje praktycznie każdy, najmniejszy dźwięk. Znajomi mówili, że brzmiałem jak w radiu. Zmniejszyłem do połowy i teraz jest o niebo lepiej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi