Soul 1 306 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Ja teraz przeszedłem z Cloud II na właśnie nowe słuchawki od MS różnica jest ogromna, grają dużo lepiej głośniej gram w nowego CODa i jest bajka i to, że nie ma sticka na USB tylko łączą się jak pad i jest moim zdaniem mega rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 Ja jestem jednak zwolennikiem dongla bo stabilniejsze połączenie, ale nie ma co się oszukiwać za taka cenę i funkcje słuchawki MS to świetny deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Jakby się ktoś czaił to jest teraz promka na DTS, 64,74 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Wczoraj testowwlem moj nowy zakup czyli Arctisy 7x. Skorzystałem z ostatniej promocji na DTS, a Atmos’a mam juz od dluzszego czasu. I tak jak sluchawki dzialaja przecudnie na performance w zakladce Game tak musze jeszcze sprawdzic o co chodzi z tymi calymi usteieniami na lapku. Mowia, ze z wlasnymi ustawieniami sluchawki wyja jeszcze lepiej. Prawda to? Performance nie jest top topów? A moze ustwic swoje 3 customy? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Można ustawić zdaje się 4 presety jednocześnie, a w pamieci aplikacji ile sobie życzysz. Potem żonglujesz w aplikacji SteelSeries Engine 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Wydaje mi się ze 7x nie ma presetow jak 9x, wiec jak masz zamiar zmieniać ustawienia w aplikacji SS engine to za każdym razem musisz łączyć z komputerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Aplikacja prowadzi za raczke. Ustawilem sobie dwa custom’y na PC, ale watpie bym uzywal wiecej niz jednego. Przestrzen i sam dzwiek wbijaja mnie w fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Odnośnie nowego headsetu M$. Kupiłem na prezent dla syna i jest to bardzo udany zakup. Headset działa z xonex plus jednocześnie telefon albo laptop i wszystko chodzi super, zero opóźnień nawet przy włączonym DA, bardzo dobra jakość dźwięku z solidnym basem według mnie lepszym niz ss7x. Bardzo udana konstrukcja, są lekkie i dobrze leżą na głowie małej czy dużej bardzo intuicyjnie rozłożone sterowanie, generalnie same plusy i za te pieniądze produkt godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 819 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2021 On 4/1/2021 at 11:18 AM, Soul said: Ja teraz przeszedłem z Cloud II na właśnie nowe słuchawki od MS różnica jest ogromna, grają dużo lepiej głośniej gram w nowego CODa i jest bajka i to, że nie ma sticka na USB tylko łączą się jak pad i jest moim zdaniem mega rozwiązaniem 22 hours ago, Absolem said: Odnośnie nowego headsetu M$. Kupiłem na prezent dla syna i jest to bardzo udany zakup. Headset działa z xonex plus jednocześnie telefon albo laptop i wszystko chodzi super, zero opóźnień nawet przy włączonym DA, bardzo dobra jakość dźwięku z solidnym basem według mnie lepszym niz ss7x. Bardzo udana konstrukcja, są lekkie i dobrze leżą na głowie małej czy dużej bardzo intuicyjnie rozłożone sterowanie, generalnie same plusy i za te pieniądze produkt godny polecenia +1 do powyższych wypowiedzi, posiadam headset MS i oprócz konsoli używam z TV głownie netflix, YT oraz laptop. Zero laga. dziwęk dobry. Jedynie co denerwuje to brak desynchronizacji z konoslą i za każdym razem jak uruchamiasz headset to włącza się konsola. Nie mam prównania z innymi headsetami bezprzewodowymi ale w tych pieniądzach ja jestem zadowolony i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 te steel series mają jakikolwiek bass? bo miałem parę dni i nie słyszałem, 9x Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Jeżeli ma być detalicznie i selektywnie a tak jest w przypadku SS to basu musi być mniej. Tak jest w przypadku każdego sprzętu audio że brak rozdzielczości maskuje się bułowatym basem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 co one takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 9 godzin temu, Lokomotywa napisał: co one takie małe Może murzyn ma 220 cm wzrostu i banie jak sklep, dlatego tak się wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 promka na atmosa https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/promocja-na-dolby-atmos-for-headphones-na-xbox-one-i-xbox-series-xs-dolby-atmos-for-headphones-za-2942-zl-w-sklepie-microsoftu/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 14 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2021 (edytowane) ile wynosiła normalna cena arctic 7x gdy były ogólnodostępne? Edytowane 17 kwietnia 2021 przez szurubur Cytuj Odnośnik do komentarza
BatataPl 12 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Gdyby ktoś chciał zakupić nowe słuchawki od MS to aktualnie w Media Markt są za 418 zł zawsze to troszeczkę taniej .https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/zestaw-sluchawkowy-microsoft-xbox-wireless-headset?utm_campaign=tradedoubler&utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_content=lowcygier.pl+PL&utm_term=MMGeneralWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 dzięki za info, miałem zamiar kupić i nawet dzisiaj rano przeglądałem oferty ale wszędzie był wyprzedany xd Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 W dniu 14.04.2021 o 20:08, szurubur napisał: ile wynosiła normalna cena arctic 7x gdy były ogólnodostępne? 700 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 799 na stronie SS poszukać tu w temacie kodów jak jeszcze działają i będzie koło 7 stówek. Polskie sklepy pojebane po chyba 899 sprzedawały jak np me @szurubur są dostępne normalnie https://pl.steelseries.com/gaming-headsets/arctis-7x Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 (edytowane) A mi się wydaje, że były po 700, a że był popyt i mała dostępność podnieśli na 800. Sam kupiłem za bodajże 719 ( po zniżce pracowniczej kumpla w media) i się cieszyłem, że prawie jak początkowa cena sugerowana. Edytowane 19 kwietnia 2021 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Ale u nas gdzieś czy u producenta 700? moje ze stycznia 799 bez rabatu ze stronki SS. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 2 godziny temu, BatataPl napisał: Gdyby ktoś chciał zakupić nowe słuchawki od MS to aktualnie w Media Markt są za 418 zł zawsze to troszeczkę taniej .https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/zestaw-sluchawkowy-microsoft-xbox-wireless-headset?utm_campaign=tradedoubler&utm_source=tradedoubler&utm_medium=affiliate&utm_content=lowcygier.pl+PL&utm_term=MMGeneral Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka no i cyk wszystko wyprzedane a moje zamówienie anulowane xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 ktoś używał i może ocenic sluchawki Audeze Penrose X? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2021 Szukam słuchawek: -bezprzewodowych do xboxa, komputera i telefonu -które wykorzystają DA i dobrze spiszą się zarówno w grach, jak i muzyczce -myślałem, żeby wydać około 5 stówek, ale jeśli jest jakiś model do których warto dopłacić stówkę czy dwie, też się zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi