Absolem 1 036 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 5 godzin temu, Kosmos napisał: Szukam słuchawek W tej kwocie to nawet się nie zastanawiaj i bierz nowy headset m$. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 a headset MS ma możliwość podłączenia się do dwóch urządzeń jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2021 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Czy ktoś ma porównanie pomiędzy arctisami (konkretnie 1 for Xbox) a headsetem MS? Chodzi o jakość dźwięku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Czy ma ktoś tutaj astro A50 i miał może podobny problem? Słuchawki normalnie w stacji dokującej, ta podłączona przez USB z tyłu konsoli, odpalam klocucha, a tam po prawej ikonka przekreślonego mikrofonu (czyli, że Headseta brak). Przeważnie muszę wtedy wyłączyć konsolę, za chwilę włączyć ją znowu i problem znika, a headset się pojawia, ale właśnie przed chwilą 3 razy już powtarzałem ten magiczny proces i dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 A włączyć konsole i dopiero podpinac słuchawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2021 Nie wiem, teraz niby działa, ale zrobiłem im reset. Nie wyobrażam sobie podpinania ich dopiero po włączeniu, bo to jest tak skonstruowane, że stacja dokująca ma być podłączona cały czas do konsoli, a na koniec się je tam odkłada i one się ładują nawet, kiedy XSX jest wyłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 401 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 Te oficjalne słuchawki będę miał okazje potestować na XSX, są aż tak dobre jak chwalą ludzie w opiniach? Ciekawi mnie jak trybi Atmos bo na swoim kinie daje fajnie ale kwestia słuchawek czy dają aż tak rade? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 W tej cenie to są bdb słuchawki po prostu, takie opinie się tutaj przewijały. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 Oficjalne słuchawki do Xboxa w cenie 418 złotych: Zestaw słuchawkowy MICROSOFT Xbox Wireless Headset - opinie, cena - MediaMarkt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 115 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 24 minuty temu, adasiulko napisał: Oficjalne słuchawki do Xboxa w cenie 418 złotych: Zestaw słuchawkowy MICROSOFT Xbox Wireless Headset - opinie, cena - MediaMarkt.pl 3 razy kupowałem i 3 razy mi anulowali... Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 3 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2021 Teraz, szurubur napisał: 3 razy kupowałem i 3 razy mi anulowali... To miło ze strony mediamarkt, ciekawe zatem po co dali taką cenę gamonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 No nie ma co, przyzwoite za taką cenę. Ale dopłaciłbym nadal do SteelSeries Arctis 7X Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 A to nie są aktualnie najtańsze bezprzewodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2021 No 7x są prawie 2x droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 dobre ustawienia pod słuchawy MSu które w docelowych ustawieniach mają mocno podbity bass 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 17 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2021 W dniu 12.05.2021 o 22:47, Daddy napisał: dobre ustawienia pod słuchawy MSu które w docelowych ustawieniach mają mocno podbity bass + takie ustawienia w aplikacji dolby atmos, dobrze podbija strzały, kroki i głosy postaci w grach pod multi Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 A porównywał ktoś te słuchawki MŚ do słuchawek dla PS5 Sony Pulse 3D? Pytam bo miałem te Sony i jakoś dźwiękowo dupy nie urywało i sprzedałem. Jednak teraz patrząc, to za te 450zl do Xa to niby przy tej cenie nie ma się co chyba czego czepiać... A może za jakieś inne bezprzewodowe nie za wiele droższe byście polecili ? Nie lubię i nigdy nie lubiłem słuchawek ale grając w nocy nie mogę włączyć kina, bo mimo że mam oddzielny pokój do grania to żona obok marudzi że słychać... A na samym TV to nie granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Arctis 7x pewnie dużo osób też poleci, tylko trochę droższe od tych oficjalnych iksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 51 minut temu, messer88 napisał: Arctis 7x pewnie dużo osób też poleci, tylko trochę droższe od tych oficjalnych iksa. To będzie cirka koło 2 paczek drożej. Jednak spoko, do przeżycia tylko tu rodzi się pytanie, czy warto...? Jak wspominałem ogólnie za słuchawkami nie przepadam ale czasem w nocy będę musiał ich używać. Muzy słuchał na nich z pewnością nie będę, tylko gry także warto dołożyć te 2 stówki czy jednak nie... Bardziej zależało by mi na ergonomii wykonania i pozycjonowaniu dźwięku, bo dźwięk w grach na pewno te słuchawki MS będą miały w miarę wystarczający. Nie chciał bym by np. po godzinie jakoś zaczęły boleć mnie uszy (chodzi mi o małżowiny). Kiedyś do ONE X zaszalałem i kupiłem jakieś najwyższe Razory dedykowane dla Xboxa za 1200zl.... I to była tragedia, bo po 30min już miałem ból bo jakoś naciskały mnie na małżowiny i długo ich na głowie nie mogłem nosić. A natomiast te do PS5 Pulsy 3D pasowały mi pod tym względem bo siedząc długo bólu nie miałem. Słuchałeś może jednych i drugich, różnica między nimi w dźwięku jest spora czy delikatna? A jak z pozycjonowaniem dźwięku w grach? Chodzi mi np. w takim Codzie czy Battlefieldzie można sprecyzować z której strony słyszysz kroki czy strzały? No wiem, dźwięk każdy odbiera inaczej i trudno dyskutować i za kogoś sprzęt audio wybierać tym bardziej na odległość. Ale każda opinia i wskazówka jest mile widziana... Ewentualnie zawsze mogę kupić jedne i drugie przez net, zrobić wtedy sobie teścik i wybrać. A te które nie będą mi pasować oddać w przeciągu 14 dni. Jednak nie lubię takich akcji robić, no chyba że nie mam już wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 12 minut temu, maxoffe napisał: To będzie cirka koło 2 paczek drożej. Jednak spoko, do przeżycia tylko tu rodzi się pytanie, czy warto...? Jak wspominałem ogólnie za słuchawkami nie przepadam ale czasem w nocy będę musiał ich używać. Muzy słuchał na nich z pewnością nie będę, tylko gry także warto dołożyć te 2 stówki czy jednak nie... Bardziej zależało by mi na ergonomii wykonania i pozycjonowaniu dźwięku, bo dźwięk w grach na pewno te słuchawki MS będą miały w miarę wystarczający. Nie chciał bym by np. po godzinie jakoś zaczęły boleć mnie uszy (chodzi mi o małżowiny). Kiedyś do ONE X zaszalałem i kupiłem jakieś najwyższe Razory dedykowane dla Xboxa za 1200zl.... I to była tragedia, bo po 30min już miałem ból bo jakoś naciskały mnie na małżowiny i długo ich na głowie nie mogłem nosić. A natomiast te do PS5 Pulsy 3D pasowały mi pod tym względem bo siedząc długo bólu nie miałem. Słuchałeś może jednych i drugich, różnica między nimi w dźwięku jest spora czy delikatna? A jak z pozycjonowaniem dźwięku w grach? Chodzi mi np. w takim Codzie czy Battlefieldzie można sprecyzować z której strony słyszysz kroki czy strzały? No wiem, dźwięk każdy odbiera inaczej i trudno dyskutować i za kogoś sprzęt audio wybierać tym bardziej na odległość. Ale każda opinia i wskazówka jest mile widziana... Ewentualnie zawsze mogę kupić jedne i drugie przez net, zrobić wtedy sobie teścik i wybrać. A te które nie będą mi pasować oddać w przeciągu 14 dni. Jednak nie lubię takich akcji robić, no chyba że nie mam już wyjścia. Nie znam, różnicy ale w tych MSu masz atmosa chyba na 6 miesięcy, który fajnie ustawia te dźwięki typy kroki i strzały. A arctis bardzo wygodne tylko lepiej dokupić da do nich, możesz w jakimś promo. Bo bez tego to dźwięk trochę surowy i za dobre do pozycjonowania to nie są. Ale to takie moje odczucie bo sam dużo grałem na astro a50 w h5 i tam było spoko na xox ale na xsx już kicha po usb. A z da to te arctisy fajne ale te MSu też ponoć dobre są, zwłaszcza za te 400 PLN, zobacz wcześniejsze wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 19 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2021 Kup te oficjalne MS. Dlaczego? Nie jesteś wymagającym odbiorcą pod względem dźwięku i też nie o to chodzi w tych słuchawkach. Kup najtaniej, bo używane sporadycznie. Dźwiękowo ujdą w tym przedziale cenowym, uszy nie odpadają. Koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 6 godzin temu, maxoffe napisał: Bardziej zależało by mi na ergonomii wykonania i pozycjonowaniu dźwięku, bo dźwięk w grach na pewno te słuchawki MS będą miały w miarę wystarczający. Nie chciał bym by np. po godzinie jakoś zaczęły boleć mnie uszy (chodzi mi o małżowiny). Pozycjonowanie jak testowałem np w Enlisted jest bdb. Mi się musiały dotrzeć na łbie bo dociskały mi ucho z jednej strony, problem znikł po chyba dwóch dniach. Ale jak masz faktycznie sporadycznie używać słuchawek to chyba lepiej brać te tańsze które opinie też zbierają dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Dzięki Panowie. Chyba jednak kupię te MŚ. Za tą kasę nie ma co wybrzydzać, a tym bardziej jak ktoś wspominał że mają dodatkowo 6mc Dolby Atmos w prezencie. Tym bardziej że sporadycznie je będę używał i wyłącznie do gier na konsoli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi