bartiz 1 615 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Corsair HS75 XB ponownie w promocji na euro za 269zl No w sumie nie mam słuchawek wireless do xboxa a podłączanie pod pada mnie wkurwia i może bym wziął, ta apke Dolby Atmos wtedy mamy za darmo na Xboxie? I na necie można poczytać o jakiś szumach oraz jakimś bugu że się zawieszają i nie idzie ich wyłączyć. Ktoś się spotkał? Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 Audeze Penrose X miał ktoś kontakt z owymi słuchawkami? Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 września 2023 Opublikowano 7 września 2023 Rozumiem, że Jabry bezprzewodowe nie zadziałają z xbox series s i trzeba dokupić coś innego? Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 Orientuje się ktoś jak inzone h9 działają z series x? Wiem, że po kablu podłączonego do pada. Jak z jakością dźwięku? Cytuj
Darunia 0 Opublikowano 29 grudnia 2023 Opublikowano 29 grudnia 2023 Witam. Jestem dumnym posiadaczem dwóch randomowych typów słuchawek które podłączam do xbox S. Jest dźwięk, a nie ma mikrofonu. Jak w jednych tak i w drugich. Ustawienia niby w porządku (według mnie) a nadal cisza. Może ktoś miał podobny problem? Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Które ze słuchawek bezprzewodowych bezproblemowo działają zarówno z XSX jak i z PS5? Coś kiedyś mi się obiło o uszy, że któreś Steelseries, ale nie jestem pewien. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 1 godzinę temu, Wredny napisał: Które ze słuchawek bezprzewodowych bezproblemowo działają zarówno z XSX jak i z PS5? Coś kiedyś mi się obiło o uszy, że któreś Steelseries, ale nie jestem pewien. 7x, 7x+, Nova7. Działają na każdej konosli razem z microfonem. 1 Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 7x, 7x+, Nova7. Działają na każdej konosli razem z microfonem. Działają jeszcze arctis nova pro x Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia W dniu 30.12.2023 o 16:46, creatinfreak napisał: 7x, 7x+, Nova7. Działają na każdej konosli razem z microfonem. Tylko z Xboksem i z PS5 to Nova 7x działają Cytuj
Elitesse 378 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Nie wiem czy to dobry temat ale póki co lepszego nie znalazłem. Mam przewodowy zestaw słuchawkowy, który jest przeznaczony do komunikacji głosowej. Jak korzystam z niego podłączając go do standardowego bezprzewodowego pada do XSX to działa w komunikacji głosowej, a dźwięk leci z zestawu 5.1. Natomiast jak podłączam go do pada przewodowego tej samej firmy co słuchawki, to cały dźwięk kierowany jest na słuchawki na jedno ucho. Słuchawki: https://eu.turtlebeach.com/products/recon-chat-headset-for-xbox-one-headset Pad: https://eu.turtlebeach.com/products/recon-xbox-controller Sprawdzałem w ustawieniach w grze i w konsoli ale nigdzie nie znalazłem opcji aby to jakoś przełączyć. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja Gdyby ktoś szukał zamienników dla nauszniki to polecam brać coś od wicked cushion. Właśnie testuje ich nauszniki z żelem chłodzącym i muszę powiedzieć że pozytywnie zaskoczyły jakością. Grube z efektem pamięci dobrze leżą na głowie i faktycznie czuć przyjemny chłodzik jak się je założy, nie nagrzewa ja się przez długi czas,dobre 40 minut trwało nim przestały chłodzić i osiągnęły że tak powiem neutralna temperaturę. Jedyny minus to że nieco zmieniają dźwięk i więcej niskich tonów się pojawia jednocześnie przytepiajac górę ale w graniu to jak dla mnie nie przeszkadza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi