Skocz do zawartości

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy pomysł się w tym dziale przyjmie ale pomyślałem że można dawać różne dobre cebule w tym temacie, jak coś to wywalcie to do bina :)

spacer.png

Dziś np. proponuję Hitmana 2 w Złotej edycji (gra chodzi w 4K 60FPS na Series X)

Promocja dla posiadaczy golda!
Hitman 2 Złota edycja jest ostateczną wersją gry i zawiera całą dostępną zawartość z edycji standardowej i przepustki sezonowej.
Przepustka sezonowa zawiera:
• Dwie nowe otwarte lokacje: Nowy Jork (bank) i wyspa Haven (kurort)
• Dwie nowe mapy trybu snajperskiego: port Hantu i Syberia
• Cztery nowe zadania specjalne
• Zestaw sportów zimowych zawierający strój i cztery przedmioty
• Zestaw swobodnej elegancji zawierający nowy strój i dwa przedmioty
Gra posiada polskie napisy.

https://www.pepper.pl/promocje/hitman-2-gold-edition-xbox-one-series-xs-ms-store-brazylia-332230

Za 40zł

Edytowane przez eX4cT_PL
  • Plusik 2
Opublikowano

można dać szansę. na różnych rynkach, głównie ameryka południowa i azja, są niekiedy srogie promocje lub inne gry w ramach golda. informacje mogą zginąć w temacie zbiorczym GP wiec czemu nie.

Opublikowano

Przekleję swój poradnik zakupów w Brazylii. 

Są dwie opcje, obydwie dostępne na MTC. 

1. Kupujesz doładowanie portfela w brazylijskiej walucie 

2. Kupujesz kod na gierkę. 

Rejestrujesz się na 

https://www.mtcgame.com/en-US

Wrzucasz do koszyka doładowanie, lub gierkę z rynku BR, płacisz karta np Revolut, ja płaciłem w  USD. Podejrzewam, że zwykła Visa też zadziała, ale pewnie będzie gorszy przelicznik 

Czekasz ok pół godziny na maila z kodem lub zaglądasz na swój profil na stronie MTC. 

Zmieniasz region w konsoli na BR, resetujesz, wchodzisz do sklepu i  klepiesz kod w wiadomym miejscu. Zmieniasz  z powrotem region na PL i instalujesz gierkę. 

Nie wiem czy jest, to konieczne, ale na stronie Microsoftu dodałem nowy adres rozliczeniowy, można mieć ich kilka więc dla spokoju możecie to zrobić. 

adres: Av. das Nações Qd. 809, Lote 33, CEP: 70423-900, Brasília – DF
telefon: +55 61 3212 8000

Aktualne promki sprawdzajcie na stornie  https://www.xbox-now.com/pl/game-comparison

Ale nie napalajcie się na Argentynę, ponieważ nie ma już zdrapek i nie będzie. 

Na dzień dzisiejszy, najlepsza cebula na gierki, to Brazylia i tam przede wszystkim szukajcie okazji. Pamiętajcie, że dzięki zdrapkom możecie kupować również DLC, skórki i inne pierdółki. 

Przykładowo CP 2077 

Screenshot_20201201_122242_com.android.chrome.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

W Brazyli to gry i za 3,5zl kupiłem. Nie wyobrażam sobie kupować indyków np na ps store, Xbox live po zmianie regionu ceny jednak ma nie do przebicia. 

Gry na pierwszego Xboxa nadal najtańsze na Węgrzech, wszystko inne Brazylia.

Opublikowano
36 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Super, w wolnej chwili ogarnę to w pierwszym poście.

I łapał plusy? No thanks :corvo:

Lepiej ogarnij nazwę tematu, która jest myląca. XBOX LIVE to abonament, który umożliwia granie po sieci. Pierwsza moja myśl, to promki na tę właśnie usługę a nie gry jako takie. 

Opublikowano
26 minut temu, Hubert249 napisał:

I łapał plusy? No thanks :corvo:

Lepiej ogarnij nazwę tematu, która jest myląca. XBOX LIVE to abonament, który umożliwia granie po sieci. Pierwsza moja myśl, to promki na tę właśnie usługę a nie gry jako takie. 

Nie sądziłem ze jest na tym forum ktoś kto patrzy na te plusy :yao:

No to nie będę edytował.

Opublikowano

A ze tak zapytam tutaj - cebula ala PS wchodzi w grę na xboxie? Oddzielne konto na dwóch, kupowanie gierek i granie na swoim koncie?

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

A ze tak zapytam tutaj - cebula ala PS wchodzi w grę na xboxie? Oddzielne konto na dwóch, kupowanie gierek i granie na swoim koncie?

Dodatkowo możesz współdzielić abonamenty typu gold, game pass 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...