Opublikowano 15 lutego 20214 l Może nie do końca na temat, ale miał ktoś może sytuację, że zamówienie zostało anulowane zaraz po zakupie? Kupiłem GTA IV w Brazylii i wszystko było ok, a Bully'ego po chwili anulowali i nie wiem co zrobić.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Miałem tak samo z GTA4 od wungrów. Anulowało samo z siebie, czekam aż hajs wróci na konto.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Automatycznie zwracają, czy trzeba gdzieś pisać? Bo przy zamówieniu nie mam nawet opcji ewentualnego zwrotu.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Zgaduję, że skoro cofnęli to sami oddają. Jak dostanę to zawołam Cię mentionem.
Opublikowano 15 lutego 20214 l Ciekawe z czego te 'łapanki' wynikają, mam nadzieję że to nie oznacza początku końca cebulowego eldorado
Opublikowano 17 lutego 20214 l Czy wirtualna debetiwa karta polskiego banku ogarnie płatności na Węgrzech, Brazylii, Argentynie?
Opublikowano 23 lutego 20214 l Autor Znów pare promek wpadło np. kompletna kolekcja Assasynów bez DLC i bez Valhalli za 125zł - Assassin's Creed® IV Black Flag® - Assassin's Creed® Rogue Remastered - Assassin's Creed® Unity - Assassin's Creed® Syndicate - Assassin's Creed® Origins - Assassin's Creed® Odyssey Ja dla siebie wziąłem SnowRunnera na wypasie za 120zł - co ciekawe, na Series X chodzi i wygląda lepiej niż go zapamiętałem z PS4 Pro, widać że sporo pracy w niego włożyli od dnia premiery.
Opublikowano 2 marca 20214 l Ten adres co sie dodaje na profilu xbox z brazyli zeby kupowac tam gry to sie da jakos usunac czy zostaje na stale
Opublikowano 2 marca 20214 l Hmm, a trzeba w ogóle teraz dodawać ten adres? Ja jakiś czas temu usunąłem węgierski i brazylijski, zostawiłem tylko polski i dalej u Orbana i Ronaldinho mogę kupować gierki. Może to tylko jest weryfikacja do pierwszego zakupu.
Opublikowano 23 marca 20214 l Autor Watch Dogs Legion za 59zł w sklepie zaraz przy plaży, wersja ultimate 117zł Edytowane 23 marca 20214 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 24 marca 20214 l Resident Evil Code Veronica X u Węgra za 600 HUF (7.54zł) https://www.microsoft.com/hu-hu/p/resident-evil-code-veronica-x/bqw8j8xm62jw?activetab=pivot:overviewtab Właśnie sobie wziąłem tego klasyka.
Opublikowano 6 kwietnia 20213 l Control UE w Brazylii za 42 zł. Może pora na pierwsze zakupy za oceanem.
Opublikowano 13 kwietnia 20213 l Łowcy gier odkryli nowe źródło cebuli: islandzki ms store Mortal Shell za 67 zł, RDR2 za 75 zł - chyba przyzwoite ceny. Edytowane 13 kwietnia 20213 l przez Gość
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l WRC 9 w UK za 3£/16 zł Residenty za bezcen w Turcji, niestety nie ma zdrapek, ale niewiele drożej jest w fawelach oraz CoD Cold War w BR za 153.48 PLN
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Promka na horrory, więcej tutaj: https://www.xbox.com/pl-PL/promotions/sales/un-halloween-horror-sale Chyba wezmę Layers of Fear 2. Edytowane 23 kwietnia 20213 l przez Czoperrr
Opublikowano 26 maja 20213 l chyba brazylia GRID Ultimate Edition - 41,86 Reala, około 28,80 zł werjsa bez dodatkow bodajze 22 zl Edytowane 26 maja 20213 l przez Szymek