Skocz do zawartości

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

Opublikowano

Może nie do końca na temat, ale miał ktoś może sytuację, że zamówienie zostało anulowane zaraz po zakupie? Kupiłem GTA IV w Brazylii i wszystko było ok, a Bully'ego po chwili anulowali i nie wiem co zrobić. 

• Odpowiedzi 438
  • Wyświetleń 130,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano

Miałem tak samo z GTA4 od wungrów. Anulowało samo z siebie, czekam aż hajs wróci na konto.

Opublikowano

Automatycznie zwracają, czy trzeba gdzieś pisać? Bo przy zamówieniu nie mam nawet opcji ewentualnego zwrotu. 

Opublikowano

Zgaduję, że skoro cofnęli to sami oddają. Jak dostanę to zawołam Cię mentionem.

Opublikowano

Ciekawe z czego te 'łapanki' wynikają, mam nadzieję że to nie oznacza początku końca cebulowego eldorado :nosacz2: 

Opublikowano

Czy wirtualna debetiwa karta polskiego banku ogarnie płatności na Węgrzech, Brazylii, Argentynie?

Opublikowano

Na mtcgame płacisz normalnie polską kartą.

Opublikowano
  • Autor

Znów pare promek wpadło 

np. kompletna kolekcja Assasynów bez DLC i bez Valhalli za 125zł

- Assassin's Creed® IV Black Flag®

- Assassin's Creed® Rogue Remastered

- Assassin's Creed® Unity

- Assassin's Creed® Syndicate

- Assassin's Creed® Origins

- Assassin's Creed® Odyssey

Ja dla siebie wziąłem SnowRunnera na wypasie za 120zł - co ciekawe, na Series X chodzi i wygląda lepiej niż go zapamiętałem z PS4 Pro, widać że sporo pracy w niego włożyli od dnia premiery.

Opublikowano

Ten adres co sie dodaje na profilu xbox z brazyli zeby kupowac tam gry to sie da jakos usunac czy zostaje na stale

Opublikowano

Już zawsze będziesz nosić piętno brazylijczyka.

Opublikowano

Hmm, a trzeba w ogóle teraz dodawać ten adres? Ja jakiś czas temu usunąłem węgierski i brazylijski, zostawiłem tylko polski i dalej u Orbana i Ronaldinho mogę kupować gierki. Może to tylko jest weryfikacja do pierwszego zakupu.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Łowcy gier odkryli nowe źródło cebuli: islandzki ms store :reggie: 

Mortal Shell za 67 zł, RDR2 za 75 zł - chyba przyzwoite ceny.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

WRC 9 w UK za 3£/16 zł 

Residenty za bezcen w Turcji, niestety nie ma zdrapek, ale  niewiele drożej jest w fawelach

oraz CoD Cold War w BR za 153.48 PLN

:lapka:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

U węgra:

DMC4:SE ~19zł

Street Fighter IV ~8zł

• 3 tygodnie później...