Skocz do zawartości

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

• Odpowiedzi 438
  • Wyświetleń 131,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Ech widzę, że ceny w Turcji znowu żądzą. Szkoda, że póki co nie można kupić zdrapek :/

A myślisz, że po co była ta wizyta prezydenta w Turcji? 

:D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
21 minut temu, SpacierShark123 napisał:

Panowie widze że w fajnych cenach można dostać kody na giereczki US/ARG czy są problemy z aktywacją takich kluczy? Czy wystarczy użyć VPN(chociażby HOLA) i gra będzie działać.

Argentyna i Turcja ma najlepsze ceny, ale nie kupisz tam gier, ponieważ nigdzie nie można dotrwać zdrapek. No chyba, że masz konta bankowe w tych krajach, to nie ma tematu. 

Na chwilę obecną najtaniej wychodzi w Brazylii i jest pełno doładowania portfela chociażby na stronie MTC. 

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ion Fury za 46zl polecam 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To jest zupełnie nieistotne. Kupujesz z Brazylii ale nie ściągasz. Jak zacznie samo ściągać to anulujesz i usuwasz. Zmieniasz region na polski i ściągasz wersję od nas. 

Mialem tak z diablo 3 kupiłem w br i tylko po portugalsku było więc wyjebałem z dysku zmieniłem region i pobrałem od nas.

Jednak przeważnie jest jedna wersja gry, diablo 3 to wyjątek.

Edytowane przez devilbot

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

da silvy wprowadzili jakieś blokady? gierka kupiona na brazylijskim koncie jako prezent i wysłana na polskie. do tej pory bez problemu takie manewry przechodziły. teraz przy próbie realizacji kodu z prezentu wyskakuje komunikat że error bo gra kupiona w innym regionie niż obecne konto :dunno:

Opublikowano
1 minutę temu, Colin napisał:

da silvy wprowadzili jakieś blokady? gierka kupiona na brazylijskim koncie jako prezent i wysłana na polskie. do tej pory bez problemu takie manewry przechodziły. teraz przy próbie realizacji kodu z prezentu wyskakuje komunikat że error bo gra kupiona w innym regionie niż obecne konto :dunno:

Niech odbiorca spróbuje aktywować sobie grę przez przeglądarkę na telefonie.

Opublikowano

U mnie ostatnio kupiony Alan za 23 zł. I śmiga. Tyle że aktywacja przez telefon, na danych i przeglądarka. 

Opublikowano

zalogowałem się na tele, wklepałem reedem code i ten sam błąd. 

pokombinuję jeszcze wieczorem. 

Opublikowano
9 minut temu, Colin napisał:

zalogowałem się na tele, wklepałem reedem code i ten sam błąd. 

pokombinuję jeszcze wieczorem. 

A przez HolaVPN? Może musisz zmianic region na Brazylię? 

Opublikowano
54 minuty temu, Szymek napisał:

A przez HolaVPN? Może musisz zmianic region na Brazylię? 

pomobinujemy z kumplem. jakiś crap za 12 ale sam fakt :cebula:

Opublikowano

Metro Exodus Gold Edition na konsole Xbox Series X|S za jedyne 18,55 zł w brazylijskim Xbox Store

legancko, dlcki mam nie ograne to wjedzie w 60klateczkach 

Opublikowano

Tez mnie kusilo, ale nie grałem w poprzednie czesci. Moze kupie tera, a potem jeszcze poprzednie czesci.

Opublikowano

53 zł w polskim sklepie, chyba się skuszę dla DLC bo w podstawkę nie grałem no i ze względu na to, że Metro to jeden z benchmarków graficznych nowych konsol