Opublikowano 21 października 20213 l Niestety już po promocji - kupiłem jedno, wyszło jakieś 73 zł I tak korzystniej niż kupowanie w PL MS store
Opublikowano 22 października 20213 l https://xbdeals.net/us-store/discounts/1?type=all nowa Haloweenowa promocja, po raz pierwszy jest Death's Door w promocji za 70 zł
Opublikowano 22 października 20213 l 2 godziny temu, messer88 napisał: Jest też na wyspie za ~47 zł. Jakiej wyspie? Z chęcią bym kupił, a cebuliłem na razie tylko w Brazylii
Opublikowano 22 października 20213 l 1 minutę temu, creatinfreak napisał: Jakiej wyspie? Z chęcią bym kupił, a cebuliłem na razie tylko w Brazylii prawdopodobnie chodzi o Islandie
Opublikowano 22 października 20213 l Można namiary na doładowanie i sam link do kupna? A i trzeba dodać adres jak w Brazylii?
Opublikowano 22 października 20213 l Teraz, creatinfreak napisał: Można namiary na doładowanie i sam link do kupna? A i trzeba dodać adres jak w Brazylii? Płacisz normalnie swoją kartą bez zmiany adresu, tak samo jak w przypadku węgierskiego sklepu
Opublikowano 22 października 20213 l 28 minut temu, creatinfreak napisał: sam link do kupna? łap https://www.microsoft.com/en-is/p/deaths-door-xbox/9ndz7nxff622?activetab=pivot:overviewtab Xbox niczym pitbull Mr Worldwide international, Wronka z Islandii RE wioska z Brazylii i chyba będzie w co grać do ER.
Opublikowano 26 października 20213 l https://lowcygier.pl/aktualnosci/koniec-z-kupowaniem-tanich-gier-cyfrowych-na-xboksa-z-brazylii/ No to co panowie, na Islandię się przeprowadzamy? Edytowane 26 października 20213 l przez creatinfreak
Opublikowano 26 października 20213 l Przecież nigdy tak się nie robiło. Ja kupowałem gift carda na Brazylię z mtcgame, zmieniałem region w konsoli i tam wbijałem kodzik z poziomu store'a. Potem kupowałem gry za walutę na koncie. To o czym mowa wyżej to jakiś inny sposób kupowania gier.
Opublikowano 26 października 20213 l Panowie, coś sie porobiło z Brazylią ? nie mam w opcji płatności dopisania kodu upominkowego... A bezposrednio przez reedem nie wchodził mi nigdy, tylko z koszyka Został tylko Paypal i karta kredytowa Edytowane 26 października 20213 l przez onken
Opublikowano 26 października 20213 l 52 minuty temu, MaZZeo napisał: Przecież nigdy tak się nie robiło. Ja kupowałem gift carda na Brazylię z mtcgame, zmieniałem region w konsoli i tam wbijałem kodzik z poziomu store'a. Potem kupowałem gry za walutę na koncie. To o czym mowa wyżej to jakiś inny sposób kupowania gier. Jak się nie robiło, chyba wszyscy kupowali przez przeglądarkę na forum xd
Opublikowano 26 października 20213 l Faktycznie, jest nowy sposób: https://lowcygier.pl/aktualnosci/nowy-sposob-na-aktywacje-brazylijskim-kart-podarunkowych-w-microsoft-store/
Opublikowano 26 października 20213 l z zakupami na Islandii czy na Węgrzech zawsze tak robiłem XD tylko że płaciłem kartą debetową i nie musiałem kodów wklepywać
Opublikowano 26 października 20213 l Tylko ten nowy sposób dotyczy nowszych systemów. Żona ma starego łapka z win7 czyli mam już po Brazylii.
Opublikowano 26 października 20213 l Spencer chce tym sposobem zachęcić do kupna nowych surface z win11.
Opublikowano 26 października 20213 l 21 minutes ago, creatinfreak said: Tylko ten nowy sposób dotyczy nowszych systemów. Żona ma starego łapka z win7 czyli mam już po Brazylii. można zainstalować 10 na wirtualce zawsze
Opublikowano 26 października 20213 l Albo normalnie, nie kumam jak ktoś w 2021 roku nie korzysta z zajebistego Windowsa 10
Opublikowano 26 października 20213 l Ja właśnie zrobiłem test tak jak zawsze i działa nadal 1. Kupno kodu na MTC 2. Zmiana regionu konsoli 3. Wbicie kodu w Microsoft Store 4. Kupno gry za walutę Także alarm odwołany
Opublikowano 26 października 20213 l Tylko ten nowy sposób dotyczy nowszych systemów. Żona ma starego łapka z win7 czyli mam już po Brazylii.Zainstaluj na telefon stara aplikacje xbox ustaw region Brazylia. Będziesz mog normalnie wbić walutę bez vpn ja mam wersję 1902
Opublikowano 26 października 20213 l 24 minuty temu, Jaca044 napisał: ja mam wersję 1902 Ta apka w tej wersji jest tylko 32bitowa ? Bo chciałem sobie ja sklonować i używać klona a nową na co dzień ale telefon mi krzyczy ze wymaga 64bitowej wersji Edytowane 26 października 20213 l przez onken