Skocz do zawartości

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

• Odpowiedzi 438
  • Wyświetleń 130,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano
Tą zna, ale pamięta że była jakaś strona gdzie było porównanie w tabelce jak z exela czy coś w ten deseń.

Xbox-store-checker.com
Opublikowano

Na tych stronach porównujących ceny chyba brakuje Islandii. Dlaczego?

Gdzie najtaniej kupić obecnie CoD Vanguard (Series X|S)? Te kody z eneba to legitne?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.12.2021 o 13:33, Aleks napisał:

Na tych stronach porównujących ceny chyba brakuje Islandii. Dlaczego?

Gdzie najtaniej kupić obecnie CoD Vanguard (Series X|S)? Te kody z eneba to legitne?

Właśnie corss gen jest przeceniony na 165zl w Brazylii. BF 2042 również w wersji cross, kosztuje niewiele ponad 170 zł. 

Opublikowano

Jak by sie dało to bym kupił 3 takie bundle :reggie:

Opublikowano

https://elderscrolls.bethesda.net/pl/article/3mxTW4iQYGrVZrWRqVfomQ/skyrim-anniversary-edition-and-creation-club-content-first-look

Cytat

Czym jest Skyrim Anniversary Edition?

Skyrim Anniversary Edition łączy Skyrim Special Edition ze wszystkimi elementami z Klubu twórczości, które zostały wydane do momentu premiery Anniversary Edition – to dodatkowe zadania, pancerze i tryby gry. Zerknijcie na część zawartości w przygotowanym przez nas artykule, dostępnym tutaj.

No taka najbardziej dopasiona wersja ze wszystkim i trochę więcej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Impulsywny zakup jednego z dodatków do Forza Horizon 4 za 35zł (Fortune Island), a chwilę później zobaczyłem, że cały pakiet jest fajnie przeceniony, więc kupiłem, myśląc że łatwo zwrócę pierwszy zakup.
No i teraz dupa, bo nie mam takiej opcji w Historii zamówień - "Pomoc" mówi, że jeśli nie ma tej opcji to zakup nie podlega zwrotowi.
Jest jakaś opcja typu nie wiem - e-mail do MS? Czy olać temat, skoro nie ma oficjalnego miejsca, żeby kliknąć?

Opublikowano

Kurła wzięło mnie teraz na ponowne ogranie Mad Maxa z boostem, jak spensery kazały, a tu żadnego promo nie ma cyfrowego.

Była w listopadzie coś po 26 zeta, a teraz ...2 i pół bomby :facepalm:

Opublikowano

W keyshopach masz po 38 pesos, jak chce Ci się bawić w vpn albo mieszkasz w UK to nawet 28.

Opublikowano

A, nigdy nie robiłem w tych vpnach i nie chcę się w to bawić.

Opublikowano

No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele :kaz:a tu jest tylko eng.

Opublikowano

To czekaj, od początku wiedziałeś, że nie chcesz kupić tej gry? To na chuj ja się sztukuję i szukam jak najlepszej oferty, żeby pańcia Boomcio miał podane pod nosek?

npc" Meme Templates - Imgflip | Npc, Memes, Templates

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

To czekaj, od początku wiedziałeś, że nie chcesz kupić tej gry? To na chuj ja się sztukuję i szukam jak najlepszej oferty, żeby pańcia Boomcio miał podane pod nosek?

npc" Meme Templates - Imgflip | Npc, Memes, Templates

No łap wariacie pucharek podziękowawczy ;)

No kupił bym teraz ale nie wiem, czy mi ixbox polskie napisy wrzuci!

Opublikowano

Wedle słów pana interneta ma polskie napisy.

Opublikowano

No nie ma, tylko eng mi pokazuje na tej stronie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Boomcio napisał:

No nie ma, tylko eng mi pokazuje na tej stronie. 

Ale Ty się nie sugeruj tym co masz na stronie sprzedającej klucz tylko tym, jak gra cyfrowa w europejskim rejonie wygląda, a wygląda tak, że ma polską wersję.

Opublikowano
16 minut temu, Boomcio napisał:

Jest grane.