Opublikowano 20 stycznia 20223 l Na enebie jest promo na tureckiego Live za 130 zl. Kupując kod ma on jakąś datę ważności?
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Skyrim + fallout 4 za 20 zl na Węgrzech https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/skyrim-anniversary-edition-fallout-4-g-o-t-y-bundle-na-konsole-xbox-za-2030-zl-zamiast-19499-zl-w-wegierskim-ms-store/ Edytowane 25 stycznia 20223 l przez wojtas011
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Mnie kusiło ale odpuszczam, nie skończyłem Skyrim ani na PS3 ani na PC więc teraz też nie skończę.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Ja chyba tylko kilka godzin pograłem na ps3 ale czy kiedykolwiek to włączę to nie wiadomo.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Kupiłem za pomocą mojej standardowej karty visa, wyniosło mnie to całe 21 zł. Cebula mocno zapachniała i miałem nie brać, a mam, co poradzić.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l A coś tam jakieś ciekawe season passy na promocji w węgierskim store są?
Opublikowano 25 stycznia 20223 l 22 minuty temu, Faka napisał: A coś tam jakieś ciekawe season passy na promocji w węgierskim store są? No, tego Skyrima Anniversary dali + fallouta 4 za 20 zeta.
Opublikowano 5 lutego 20223 l Na Eneba jest Sekiro za ok 11$ tylko region Argentyna. Można u nas jakoś z tego skorzystać?
Opublikowano 7 lutego 20223 l Kupuje od z ARG jakoś od roku kody i uruchamiam je przez HOLA browser i nie miałem żadnych problemów a ceny momentami są o kilka razy niższe.
Opublikowano 7 lutego 20223 l Ostatnim myślałem żeby kupić Grom Dawn. W Argentynie dwa razy tańsze niż PL.
Opublikowano 7 lutego 20223 l Ja osobiście nie korzystam, ale kumpel dośc ostro jedzie na brazylijskim storze i bez żadnych konsekwencji.
Opublikowano 8 lutego 20223 l Kupiłem to Sekiro ale nie mogę aktywować kodu Zmieniałem region na koncie, używałem vpn ale i tak mi krzyczy że nie da rady bo niezgodność rejonu
Opublikowano 8 lutego 20223 l Godzinę temu, BRY@N napisał: Zmieniałem region na koncie, używałem vpn ale i tak mi krzyczy że nie da rady bo niezgodność rejonu Mam aplikacje Hola VPN. Na danych w apce zmieniam region, wchodzę na stronę z realizacją kodow, wklepuj i już. Spróbuj tak może Edytowane 8 lutego 20223 l przez Szymek