Beelzeboss 312 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 7 minut temu, messer88 napisał(a): Działa normalnie miałem liry na koncie i testowo kupione na konsoli jak zawsze. Doładowania też wchodzą. można jeszcze doładowac? W takim razie lece i kupuje kody, a potem zakup przez konsole, bo przez www juz poblokowali i nawet vpn nie pomaga. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Kup testowo mały nominał i sprawdź. Ja zawsze ładowałem z telefonu vpn i później zakupy na konsoli, raz tylko miałem problemy bo akurat wtedy vpn lat się coś wyjebał. konsola oczywiście od dawna region turecki Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia dobra przeczytałem najnowsza dyskusje na pepperze i z tego co pisza mozna jeszcze doładowac. Trzeba sie pospieszyc, bo i to zablokuja :p. Ciekawe co biora pod uwagę pokazujac ten komunikat na www. Nie moze to byc ip, bo po vpn tez nie dziala. Na koncie ms są dwa miejsca gdzie mozna zmienic region konta. Pewnie sprawdzaja ten region, ktory mozna zmieniac tylko raz na 3msc. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Tam są jakieś głupki którzy skakali po regionach i po każdych zakupach wracali na PL chyba XD Cytuj
Jaca044 4 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia dobra przeczytałem najnowsza dyskusje na pepperze i z tego co pisza mozna jeszcze doładowac. Trzeba sie pospieszyc, bo i to zablokuja . Ciekawe co biora pod uwagę pokazujac ten komunikat na www. Nie moze to byc ip, bo po vpn tez nie dziala. Na koncie ms są dwa miejsca gdzie mozna zmienic region konta. Pewnie sprawdzaja ten region, ktory mozna zmieniac tylko raz na 3msc.Kolego nie ma co dorabiać logiki. Jest wtorek aktualizacja store zawsze kwiatki są w te dni, co do vpn to często adresy IP vpn są na czarnej liście. Najczesciej darmowych vpn Tam są jakieś głupki którzy skakali po regionach i po każdych zakupach wracali na PL chyba XD Ta a wystarcz dobre Ip z danego regionu Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 12 minut temu, Jaca044 napisał(a): Kolego nie ma co dorabiać logiki. Jest wtorek aktualizacja store zawsze kwiatki są w te dni Nieprawda. Pierwszy raz coś takiego jest. Cytuj
Jaca044 4 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Nieprawda. Pierwszy raz coś takiego jest.To zapewniam Cię że mało widziałeś... Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia Czuję się zapewniony. Czas pokaże, że to nie żaden "kwiatek". Bug nie robi sprawdzenia regionu i modala na frontendzie Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano 27 sierpnia Opublikowano 27 sierpnia 3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a): Czuję się zapewniony. Czas pokaże, że to nie żaden "kwiatek". Bug nie robi sprawdzenia regionu i modala na frontendzie ms store na windzie tez wyrzuca jak ktoś chce kupić cos na pc Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Tanie regiony ubite, przez konsole też nie działa 2 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września ktoś to potwierdzi jeszcze? właśnie chciałem kupić Eldena na promce i DLC Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września potwierdzam nie działa już przez konsole - INCORRECT REGION spencer się pozbawił niezłego eksa na XBOXy, sprzedaż gierek poleci Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września spencer złodzieju oddawaj 50 lir i 3 dolary brazylijskie 4 Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września bedzie pismo na support, zeby mi oddali w zlotowkach 111 lir i 127 brazylijskich reali! złodzieje 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Potwierdzam - koniec eldorado, a wczoraj wróciłem z Turcji do Polski, może to kara xD Ale co nakupilem 655 gier to moje Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Inne regiony też RIP ? Argentyna indie ? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września To za co oni teraz będą sponsorować gry na premierę jak im cebula rasa odpadnie. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Niby nigdy nie korzystałem z cebuli ale trochę szkoda. Ciekawe czy nie zablokowali wizyt w nowej Zelandii żeby wcześniej pograć. Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 1 minutę temu, Ma_niek napisał(a): Inne regiony też RIP ? Argentyna indie ? klucze raczej możesz aktywować, bo one nie idą przez store Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 1 minutę temu, Ma_niek napisał(a): Argentyna indie ? to kup jakiś kod ARG i nam powiedz Cytuj
Beelzeboss 312 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września 3 minuty temu, SlimShady napisał(a): To za co oni teraz będą sponsorować gry na premierę jak im cebula rasa odpadnie. Będą żyć miłością "kolegów" z forum Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Zmieniłem sobie regiony na PL, te nasze ceny xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi