Beelzeboss 314 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września (edytowane) ehhh panie, co prawda gier na lata, ale wtoreczek to był super dzien w tygodniu. W lozeczku scrollowanko promocji i branie na kiedys koniec zakupoholizmu, ms mnie wyleczył Edytowane 6 września przez Beelzeboss Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Dobrze że ostatnio sobie wziąłem Aliens DD na promce 50%, jednak jakby mi spencer zajebał extra 350 lirek to już by się człowiek zdenerwował. A tak dawno kupione wszystko co chciałem mieć, nowości nie ma co żałować bo poza błędami to ceny już praktycznie nie były ostatnio atrakcyjne. Dlc do Eldena jeszcze spoko wyszło z ~120 na nasze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września mówicie, że wbijają ostatni gwóźdź do trumny xboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września ostatni bedzie wbity po pokazie nowej "konsoli" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Pan Spencer kończy cebulę żeby incz sobie poszedł z jego ekosystemu, no nie widzę innej opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Chciałem sobie jeszcze pozbierać nawet śmieciowe gierki ze wstecznej no ale trudno. Pieniążki wydam na plejstacji w takim razie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Godzinę temu, Beelzeboss napisał(a): ps5 pro czas na ciebie Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka. Czekamy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września spokojnie, wiecej wydaje na gierki od całego xboxiarskiego zespołu downa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Ale tylko możliwość zakupu ucieli czy tez giereczek z innych regionów w postaci kodów już nie da rady wbić? Szkoda bo zabierałem się za drugie przejście Phantom Liberty i myślałem o wersji xsx. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 16 minut temu, Beelzeboss napisał(a): spokojnie, wiecej wydaje na gierki od całego xboxiarskiego zespołu downa I wtedy się obudziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września (edytowane) Kurde, właśnie się zorientowałem, że Spencer zajebał mi 88 lir. Chuju oddawaj 10zł Tak mnie zastanawia tylko czy oni naprawdę liczą, że teraz ludzie zaczną kupować ze swoich regionów i kasa im się będzie zgadzać? XD PS. Jak coś to zakupy kartą z węgierskiego sklepiku nadal działają. Edytowane 6 września przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 566 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Godzinę temu, Ma_niek napisał(a): Inne regiony też RIP ? Argentyna indie ? Kody arg dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Beda kurwa zamieszki Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Kurwa a mi zostało w chuj kodów na Indie do game pass do konwersji... Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 12 minut temu, Sedrak napisał(a): Kurwa a mi zostało w chuj kodów na Indie do game pass do konwersji... one działają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września (edytowane) wklepuj, wklepuj, bo spencer szuka pieniazkow i zaraz to zablokuja Edytowane 6 września przez Beelzeboss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 2 godziny temu, Ins napisał(a): Chciałem sobie jeszcze pozbierać nawet śmieciowe gierki ze wstecznej no ale trudno Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie *u Węgrów Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 5 godzin temu, XM. napisał(a): Ale co nakupilem 655 gier to moje teraz jak juz nie bedziesz nic kupowal, to moze w koncu cos ograsz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 566 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 11 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Ej panowie ale Polsce też czasem są promki na wsteczną i nawet dużo nie kosztują. Nie panikujcie Niny tak. Ale tu na promce masz gre za 20zl, a u turka w tej cenie miales ich z 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Jak Argentyna przestanie działać to porzucam konsole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Wbrew temu co nasze asy na tym forum pisały, to kupujacych w tych storach musiał byc znaczaca ilosc. Kasa sie nie zgadzała skoro po tylu latach zabrali sie ostro za zakupy w innych regionach. Szkoda, ale w pln nie bede kupowal na sprzecie, w ktory sam producent nie wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Ale co taki ból dupy...przecież kody vpn nadal śmigają. I tak wychodzi o wiele taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września musisz liczyc na łaskę sprzedawcy, ze wystawi akurat to co chcesz, a z niszowymi indykami cieżko. No i przebitke mają dziady. zreszta to pewnie tez niedlugo zablokuja Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Korwa mogłem se u Turka kupić jeszcze Darkest dungeon 2, nie podoba mi się PL cena. te kody ARG to tak samo jeśli chodzi o nowości praktycznie sie nie opłaca ostatnio, o ile są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi