Beelzeboss 314 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września no chujnia, chciwosc mnie zgubila. Moglem wyczyscic cala wishliste, a nie czekac jeszcze na promki :p Niby czlowiek wiedzial, ze po blocku przegladarki konsole tez spatchuja, ale nie myslalem, ze tak szybko :p Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Polecam wszystkim apke Xbox deals, dodajesz gry do obserwowanych i dostajesz cynk jak jest za 20 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Wczoraj wbiłem kodzik na Cybera Phantom Liberty z Nigerii i przeszło, więc kody można jeszcze brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Skąd te kody bierzecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Eneba, kinguin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Oddajcie nam wakacje skurwysyny! Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 530 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września kupować można dalej ale trzeba mieć konto od zera po vpn zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Ja widziałem już wpisy, ze i takie nowe konta tez dostaja banik potem. Możliwe, że oni zbieraja dane odnosnie tego z jakiego ip łączysz sie na konsoli i jak głównie jest to region poza turcją to taki ci "przyznaja". Ja i tak bym nie chciał miec gier porozrzucanych na kilku kontach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pierre Deck 566 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września (edytowane) W dniu 7.09.2024 o 09:02, messer88 napisał(a): Korwa mogłem se u Turka kupić jeszcze Darkest dungeon 2, nie podoba mi się PL cena. te kody ARG to tak samo jeśli chodzi o nowości praktycznie sie nie opłaca ostatnio, o ile są. No mozna poczekac i cos za 100zł kupic kilka miechow po premierze. ale to wszystko, ja od prawie 2 lat cisnalem w lirach na konsoli i ponad 500 gier mam kupionych, wiec jest w co grac i biblioteke ze staroci mam kompletna. ostatnio czesc gier tez na sile kupowalem, bo "moze kiedys sie odpali" W dniu 7.09.2024 o 22:29, Beelzeboss napisał(a): Ja widziałem już wpisy, ze i takie nowe konta tez dostaja banik potem. Możliwe, że oni zbieraja dane odnosnie tego z jakiego ip łączysz sie na konsoli i jak głównie jest to region poza turcją to taki ci "przyznaja". Ja i tak bym nie chciał miec gier porozrzucanych na kilku kontach. konsola laczy sie zawsze przez PL. Kody jak wklepujesz, to przez strone microsoft i VPN. wiec w sumie nie moga sie przyjebac do konsoli, bo masz prawo pojechac na wakacje i np kupic gre lokalnie Edytowane 9 września przez Pierre Deck Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 9 września Udostępnij Opublikowano 9 września widocznie uznali, ze nie masz prawa :p Jak konsola łączy sie tylko przez pl ip to o jakich wakacjach my tu mowimy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 września Udostępnij Opublikowano 17 września Wiem że to nie to samo, ale właśnie przetestowałem zakupy w Norwegii i przeszło. Można tam używać swojej karty (np. revolut), więc bez żadnych zabaw w zdrapki i VPNy. Za The Crew Motorist Deluxe zapłaciłem 98zł vs 119zł na polskim regionie. Zawsze coś. Wcześniej też kupowałem po taniości na Islandii, ale tam nie wiedzieć czemu sporej ilości gier nie ma dostępnych Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 7 października Udostępnij Opublikowano 7 października https://www.pepper.pl/promocje/gry-na-xbox-przez-vpn-z-turcji-903522 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 15 października Udostępnij Opublikowano 15 października Jak wygląda sprawa z kodami z egzotycznych regionów typu Nigeria i Egipt? Da radę zrealizować przez VPN jak Argentyne? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 20 października Udostępnij Opublikowano 20 października Dobre promo na REIV i System Shock. Obie -50%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 21 października Udostępnij Opublikowano 21 października W dniu 15.10.2024 o 14:12, Czoperrr napisał(a): Jak wygląda sprawa z kodami z egzotycznych regionów typu Nigeria i Egipt? Da radę zrealizować przez VPN jak Argentyne? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 21 października Udostępnij Opublikowano 21 października W dniu 15.10.2024 o 14:12, Czoperrr napisał(a): Jak wygląda sprawa z kodami z egzotycznych regionów typu Nigeria i Egipt? Da radę zrealizować przez VPN jak Argentyne? Tylko uważałbym bo ostatnio dostałem kod chyba z Nigerii i nie mogłem żadnym VPN tego ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 064 Opublikowano 21 października Udostępnij Opublikowano 21 października 41 minutes ago, SpacierShark123 said: Tylko uważałbym bo ostatnio dostałem kod chyba z Nigerii i nie mogłem żadnym VPN tego ogarnąć. Widzę że na VPN.lat jest Nigeria Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 21 października Udostępnij Opublikowano 21 października 8 godzin temu, Rozi napisał(a): Tak. A brałeś coś ostatnio? Bo podobno nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 314 Opublikowano 21 października Udostępnij Opublikowano 21 października igracie z ogniem z tymi kodami. Oni sobie dodali w regulaminie, ze moga usuwac gry z konta, jezeli nie pochodza z waszego regionu. Ja już nic nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 426 Opublikowano 21 października Udostępnij Opublikowano 21 października Naturalnie nie słuchajcie użyszkodnika popaprańcoss, bo bredzi. Te słynne "dodane zapisy" były w TOS od zawsze, tylko wszyscy mieli je w poważaniu. Dopiero jak zablokowali zakupy u kebabów to ludzie zaczęli się wczytywać i magicznie je zauważyli. Ale masz rację, nie kupuj. Najlepiej sprzedaj konsolę i przy okazji poproś adminów o e-egzekucję konta na forumku, tak będzie najbezpieczniej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 567 Opublikowano 21 października Udostępnij Opublikowano 21 października Godzinę temu, Hubert249 napisał(a): A brałeś coś ostatnio? Bo podobno nie działają. Dzisiaj dwa Alany Wake'i, jeden z Argentyny, drugi z Nigerii, przez VPN.lat, wszystko działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi