Bzduras 12 789 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Wchodzisz na stronę https://support.xbox.com/pl-PL/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders, zaznaczasz co chcesz zwrócić i czekasz. Jeśli łapiesz się w widełki do zwrotu to dostajesz odpowiedź pozytywną, jeśli nie to negatywną. Czasami warunkowo zwracają jak tam przekroczysz o kilka minut czas gry lub czas od zakupu. 2 Cytuj
Sedrak 808 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Dokładnie. Ja bez problemu nie jedną grę tak zwróciłem. Na stronie nawet masz oznaczenie jeśli dobrze pamiętam, że na zielono można zwrócić, później jest żółty trójkąt, a później brak możliwości zwrotu 2 Cytuj
Czoperrr 5 243 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia W dniu 4.12.2024 o 19:44, ASX napisał(a): dobra promka na Forze Rozwiń Po ile na Islandii? Cytuj
wojtas011 566 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia W dniu 4.12.2024 o 19:44, ASX napisał(a): dobra promka na Forze Rozwiń No nie wiem czy taka super, bo jeszcze 2 dni temu był ms store klucz za 40zl na Gamesplanet W dniu 4.12.2024 o 20:35, Czoperrr napisał(a): Po ile na Islandii? Rozwiń 32zl Buy Forza Horizon 4 Standard Edition | Xbox Cytuj
drozdu7 2 901 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia Wystartowała wyprzedaż do końca roku. Moim zdaniem o wiele ciekawsza niż Black Friday 1 Cytuj
SnoD 2 343 Opublikowano 15 grudnia Opublikowano 15 grudnia Może nie jest to cebula ostateczna, ale Balatro kupowane na islandzkim Store wychodzi 44 zł bez żadnej promki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi